- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Fırsatları değerlendirmek gerek dimi nidakuşumbüyük ihtimal canım :) yetmiyor gercekten gordukce goresı gelıyor ınsanın elinde fırsat oldugunda..
sanırım ben dehehehe ben ööyle olurum kesiiin annemi bile kıskanıyom arkadaslarından hahahah
Çok sewindim cnm benim :) oh ohh sen sewgini katarak yapiosn bebegm onları eminim sevdicegin bayilacktrkınalı kuzularım naaabir???????
yarın benim asker kuzum geliyo kapmış izni
pasta yapiim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım ben kim yemek kim zaten
saol kuşuummm ay sorma sevgi katmak iyi hoş da sütü az katarsan tutmuyo işte kremaa sevgi kurtarmadıÇok sewindim cnm benim :) oh ohh sen sewgini katarak yapiosn bebegm onları eminim sevdicegin bayilacktr
ayy çok hoş olurr ama askeriyenin işi belli olmaz ki pek yaa emin olamadımYa kızlar kastamonudan van'a cmrtesi gunu 3:30 ucagı ile gtcklermıs, bende cmrtesi sabh volkana hber wermedn kastamonuya gidiym , bir saatte olsn askeriyede goruym die dusunuyorum ama kararsz kaldım. Szce goreblr miym supriz yapmak istedgm icn volkanada soramadm napsam acebe , ne dersnz
evet çok sıkıyorlarmış son son bunalıma sokuyorlar adamlarınumnum U ugurbocegm24 eferva smdi aradı bugun yemkhanede ck yorulmuş, aksam egitiminde komutanı beklerkn 5 arkadaşyla birlikte oturmuşlar ,o sıra komutan gelmş bunlara mıntıkatemızlik cezası wermış ,smdi bitti ismz ben yatiorm dedi kapattı. Gece gundz denetm içn geleblrler die ne yapcklarını şaşırdılar hç boş bırakmiyorlar die isyanlardaydı bugun sewdicegim
Bence süper olur görebilirsin diye düşünüyorum çünkü izinli olmuyorlar mı o gün zaten...gidince arar ben geldim dersin..:)Ya kızlar kastamonudan van'a cmrtesi gunu 3:30 ucagı ile gtcklermıs, bende cmrtesi sabh volkana hber wermedn kastamonuya gidiym , bir saatte olsn askeriyede goruym die dusunuyorum ama kararsz kaldım. Szce goreblr miym supriz yapmak istedgm icn volkanada soramadm napsam acebe , ne dersnz
yeniden yap şekerim erkekler elinden zehir olsa yerim demesini biliyorlar ne çıkarsa bahtına artıkınsaol kuşuummm ay sorma sevgi katmak iyi hoş da sütü az katarsan tutmuyo işte kremaa sevgi kurtarmadı
Bence az kaldigini kabullenemekte gucluk cekiyo cunku az kaldikca zaman gecmez canim malesefkızlar ya,askımla konusuyoruz da cok sıkıldım burdan bıtanem dıyor. ilk defa agzından boyle bişey duyuyorum 9 aydır hiç böyle olmamıştı.. Azalıyyor diye sanırım sabırda azalıyor.. allahım bize biraz daha güç ver.
Bence az kaldigini kabullenmekte gucluk cekiyo cunku az kaldikca zaman gecmez canim malesefkızlar ya,askımla konusuyoruz da cok sıkıldım burdan bıtanem dıyor. ilk defa agzından boyle bişey duyuyorum 9 aydır hiç böyle olmamıştı.. Azalıyyor diye sanırım sabırda azalıyor.. allahım bize biraz daha güç ver.
dogru soyluosnayy çok hoş olurr ama askeriyenin işi belli olmaz ki pek yaa emin olamadım
Nasıl o gün izinli mi oluyorlar, ben askeriyedn direk toplu olarak tum askerleri otobusle hawa alanına gotrckler die biliyordum. Ya canım benim supriz yapmak istedgm icn ben suphelenmesn die volkana soramiyorum, rica etsem sen askerinden net olarak ogrenebilr misn .. ayni sekilde kastamonu yarenleri bilgisi olan yazsn bana lutfen .. buyuk sewaba girersinizBence süper olur görebilirsin diye düşünüyorum çünkü izinli olmuyorlar mı o gün zaten...gidince arar ben geldim dersin..:)
evet canım az kaldıkca gercekten gecmıyor bosuna soylemıyorlarmışBence az kaldigini kabullenmekte gucluk cekiyo cunku az kaldikca zaman gecmez canim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?