- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Ay valla bilmiyorum ben sistim beklerkenöyle oluyormus canım cogu tanıdıgımdan biliyorum burdaki kızlardan falanda duydugum kadarıyla öyle.. bide doguda böldurmuyorlarmışbi defa cıkabilirlermiş... ktm falan zor oluyr diye sanırım. nezaman acıklanacak sizin yaa?
bayram tatilinde evciye çıkartabilirsiniz canım evet. ama cumhuriyet bayramı falan komik yani hiç duymadımKızlar askerde dini ve ulusal bayramlarda izin hakkı var mı? Nette bununla ilgili bişey okudum ama tam anlayamadım.. Evci izni gibi çıkartabiliyomuyuz yksa birliğinde mi vakit geçiriliyo?Nette yazan şu:
"Dini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer."
sabır gülüm sabır dua et..Ay valla bilmiyorum ben sistim beklerken
ee bildigimız ewci izni kuralları , bayramda da o zmn hç fark olmuo sanrmKızlar askerde dini ve ulusal bayramlarda izin hakkı var mı? Nette bununla ilgili bişey okudum ama tam anlayamadım.. Evci izni gibi çıkartabiliyomuyuz yksa birliğinde mi vakit geçiriliyo?Nette yazan şu:
"Dini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer."
Bayram tatili süresince mi peki bebeğim? Yani kurban bayramı 4gün ya 4gün çıkartabiliceees? Kız tam metni kopyaladım ne biliim ben cumhuriyt bayramı çocuk bayarmını boşver bana uzun bayramlardan haber verbayram tatilinde evciye çıkartabilirsiniz canım evet. ama cumhuriyet bayramı falan komik yani hiç duymadım
hayır canım iki gundur evci izni sabit :)Bayram tatili süresince mi peki bebeğim? Yani kurban bayramı 4gün ya 4gün çıkartabiliceees? Kız tam metni kopyaladım ne biliim ben cumhuriyt bayramı çocuk bayarmını boşver bana uzun bayramlardan haber ver
Ölürler mi sanki bayram boyunca yapsalar gıcık şeylerhayır canım iki gundur evci izni sabit :)
Aaaaa ama evci iznine gelipte raporla uzatsaaaaakhayır canım iki gundur evci izni sabit :)
bebisim beni 6 gibi aradi 2 dk fln konuştuk bide simdi aradi gece egitiminden ciktik merak etme diye 10 dk fln konustk. Bugün yoğunduKastamonu yarenlerii sevdiceğim aramadı benı , sizin askerlerden war mı bi haber
malesef kuzum evci izninde rapor alamazsın. Cunku evci izninde biliyosun normalde askerlık yaptıgı sehırden cıkması yasaktır prosudur boyle. Onu bende sordum gökhana yok askım sacmalama dmiştiAaaaa ama evci iznine gelipte raporla uzatsaaaaakOlma mı ya la
bugün denetim varmış canım benimki 6 gibi aradı hala denetimde olanlar varmış belki denetimdedir seninki gece eğitimi de vardı meraklanma yaniKastamonu yarenlerii sevdiceğim aramadı benı , sizin askerlerden war mı bi haber
Ayy görünce içim burkuldu Allah sabırlar versin ailelerine Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimizeşehidimiz var.. uç tane..
malesef kuzum evci izninde rapor alamazsın. Cunku evci izninde biliyosun normalde askerlık yaptıgı sehırden cıkması yasaktır prosudur boyle. Onu bende sordum gökhana yok askım sacmalama dmişti
malesef kuzum evci izninde rapor alamazsın. Cunku evci izninde biliyosun normalde askerlık yaptıgı sehırden cıkması yasaktır prosudur boyle. Onu bende sordum gökhana yok askım sacmalama dmişti
evet canım normal...içten o kadar çok seviyordur ki emin ol ama ilgisiz davranarak sana sezdirmezdeğilmi canım ya bak dogru tahmin etmişimcok normal bisey aslında dusunuldugu zaman. Gökhanı sevmıyor degil askere giderken cebine harclıga kadar koymustur yani. Ama eve t ilgisiz davranıyor vermicemki seni diyor sakasına da olsa
akşam ustü aradi beni canim gece egitimi var merak etme dedi,zaten bugun cok yogunlardi cok yorulmus askerimKastamonu yarenlerii sevdiceğim aramadı benı , sizin askerlerden war mı bi haber
büyük ihtimal canım :) yetmiyor gercekten gordukce goresı gelıyor ınsanın elinde fırsat oldugunda..Gıcıklar işte.. Neyse bunada şükür kuzucm yaa 2gün 2gündür Benimki hiç izin kullanmıcam aşkm evci izinleri yeter diyo ya bakalım.. Zmnla değişir muhtemelen düşüncesi
hehehe ben ööyle olurum kesiiin annemi bile kıskanıyom arkadaslarından hahahahevet canım normal...içten o kadar çok seviyordur ki emin ol ama ilgisiz davranarak sana sezdirmezben bütün annelerde görüyorum bunu acaba biz de mi öyle olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?