357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ohh ohh ne güzel çok sevindim evet gittim iki gün birlikte kaldık herşey çok güzeldi , bu haftasonu dağıtım yapılmadan tekrar gidiyim bir iki saatte olsun görym die düşünüyorum ama bakalım kararsızım hala

günaydın canım çok şükür kuzum ..işteyim ben yine ...haftaya gelsin diye bekliyorum askerim gelecek 16 sında ....sen anslsın askerin nasıl ..

Ohh ne güzel senin şafağa az kalmış bebeğim kaç gün kalacak yanında
Aslında benimkine de az kaldı daha yeni gitti ama ayın 31inde pomem mülakatları var biz onlara komutanın özel izniyle katılıyor sanıyorduk ama öyle olmuyormuş kendi izninden yiyormuşsun 6 gün izni kalmıştı yarısını mülakatlara kullansa geriye kalan 3 gün için buraya gidip gelemez o yüzden hepsini şimdi kullanacak mülakattan sonra buraya geçecek zaten mülakatlar İstanbul'da.
Bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim biz iznini bikaç ay sonra kullanır diye düşünüyoduk şimdi erkenden bitmiş olacak izni ama napalım yine de göreceğime seviniyorum

yakın mısın kaç saat aranızdaki mesafe:)

Kızlaaaar bu arada günlük tutuyodum ya onu gizlice askerimin valizine koydum usta birliğine gittiğinde bulmuş çok hoşuna gitmiş duygulanmış hatta ağlamış okuduğunda
Ya kızlar benimkine bişeyler oldu acemideyken bu kadar rahat konuşamıyoduk sesi de soğuk soğuk geliyodu beni özlemediğini bile düşünüyodum gerçi sıradaki askerlerden konuşamyodum diyodu ama şimdi gideli daha 3 gün oldu hiç sıra yokmuş rahat rahat konuşuyoruz konuşmaları duymanız lazım onu böyle romantik özlem dolu hiç görmedim senin değerini çok iyi anladım fln diyo hatta dün gece telefonda ağladı bu hale gelmesine çok şaşırıyorm
Şükürler olsun süper bi yere düştü dün komutanı odasına çağırmış senin yüzük asık bi derdin mi var demiş durumun nasıl harçlığın var mı bak ben sana hergün harçlık vereyim demiş sonra benimki yok mok deyince hıı anladım senin sevdiğin var ondan böylesin demiş. O da evet nişanlıyım deyince teselli vermiş askerime. Sonra demiş ki buraya gelirse ailen olmasa da evci iznini ayarlayacakmış. Binbaşının yazıcısı olmuş. Ya çok iyi bi yer yaaa çok mutlu oluyorum

canım ben sorarım eşime eşim cumartesi günü eve gelecek toplu olarak gitmiyorlar yani...dağıtım izninde oluyorlar diye biliyorum...

oh ne güzel canım çok rahat bir yere düşmüş :) rahat edersiniz bundan sonra :) ya benimkide acemiden sonra bir değişti ilgi alaka özlem dolu sözler filan :) nazar değmesinde hep böyle gitsinler:)

Günler geçiyor balım tutamıyoruz
Askerine gitmişsin çoook sevindim senin adına bebeğim insana ilaç gibi geliyor değil mi
vala öyle canım, son dönemde hastaydı gözüm görmeyince içim rahat etmiyordu , doyamadım yarime ama olsun kokusunu içime çektim, sarıldımya o bile yeterli oluyor şimdilik :)

oh ne güzel canım çok rahat bir yere düşmüş :) rahat edersiniz bundan sonra :) ya benimkide acemiden sonra bir değişti ilgi alaka özlem dolu sözler filan :) nazar değmesinde hep böyle gitsinler:)
İnşallahhhh hep böyle giderler bebeğim derler ya askerlik erkekleri değiştirir diye hiç inanmazdım benimkinin değişeceğine ama inanmaya başladım artık :)

mesajını okuyunca sesli güldüm frances benimki daha yemeğe başlamadan başlıyor o öyle olsaydı bu böyle olsaydı.Aslında yemeklerimi herkes bayılarak yiyor ama benimki illa kusur bulacak.Şimdi askeriyenin yemeklerini görünce anlamış değerimi ama

aa ne güzel maşallah çok şanslıymış eniştemiz :)

Canım nasılsın oğlun nasıl
sağol canım iyiyim şükür oğlum da grip oldu aşı vurdurmama rağmen yarın da doktopra gidiyoruz tırnaklarındaki soyulma için ürolojiye haftaya gidecez İnşallah sen neler yapıyorsun mesajını okudum çok sevindim mutlu olmana

vala öyle canım, son dönemde hastaydı gözüm görmeyince içim rahat etmiyordu , doyamadım yarime ama olsun kokusunu içime çektim, sarıldımya o bile yeterli oluyor şimdilik :)
Yetinmeyi bilmek zorundayız kuzum bi ömür yanımızda olsalar yine doyamayız

aa ne güzel maşallah çok şanslıymış eniştemiz :)
Evet bebeğim hayatta ilk defa kader yüzümüze güldü diyebilirim

Bende her yıl aşı oluyorum ama hiç fayda etmiyor kuzum ya su vuruyolar sanki Zaten onlar çocuk hasta olmaları çok normal inşallah çabuk atlatır
Bebeğim yazmıştım geçen gün ama okudun mu bilmiyorum benim kardeşiminde tırnakları soyuluyor hatta ayrılmaya başlamışlardı doktor demir eksikliğinden dedi kan ilacı demir çinko hapı verdi krem verdi düzelmeye başladı şuan

İnşallahhhh hep böyle giderler bebeğim derler ya askerlik erkekleri değiştirir diye hiç inanmazdım benimkinin değişeceğine ama inanmaya başladım artık :)
ay sonuna kadar inşallah böylee giderr:)

ankara kastamonu 3.5-4 saat tatlım :)
aa sende mi ankaradasın neresindensin ailenle mi yaşıyorsun:)

Bizimkine yol parası verdiler uçak otobüs fln yok
uff nasıl ya bizimkinede komutan isterseniz kendi imkanlarınızla gidin iki gün yol hakkınız var , istersenizde biz ücretsiz götüreceğiz demişler van'a gidecek herkezin biletini orda almışlar .. hepsi cmrtesi 3.5 ta gicek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…