ohh ohh ne güzel çok sevindimiyiyim canım sen nasılsın:) allaha şükür çok iyi :) bi gelecek planları bi sahiplenme aldı onu o halinden eser kalmadı:)
sende ne güzel sevdiceğinin yanına gittin gördün onu bende gitmek istiyorum bakalım:)
günaydın canım çok şükür kuzum ..işteyim ben yine ...haftaya gelsin diye bekliyorum askerim gelecek 16 sında ....sen anslsın askerin nasıl ..
Günler geçiyor balım tutamıyoruzgünaydın balpetek herzamnki gibi gün doldurmaya çalışıyoruz , sen napysn nasılsın
yakın mısın kaç saat aranızdaki mesafe:)ohh ohh ne güzel çok sevindimevet gittim iki gün birlikte kaldık herşey çok güzeldi , bu haftasonu dağıtım yapılmadan tekrar gidiyim bir iki saatte olsun görym die düşünüyorum ama bakalım kararsızım hala
canım ben sorarım eşime eşim cumartesi günü eve gelecek toplu olarak gitmiyorlar yani...dağıtım izninde oluyorlar diye biliyorum...Nasıl o gün izinli mi oluyorlar, ben askeriyedn direk toplu olarak tum askerleri otobusle hawa alanına gotrckler die biliyordum. Ya canım benim supriz yapmak istedgm icn ben suphelenmesn die volkana soramiyorum, rica etsem sen askerinden net olarak ogrenebilr misn .. ayni sekilde kastamonu yarenleri bilgisi olan yazsn bana lutfen .. buyuk sewaba girersiniz
Canım nasılsın oğlun nasılcanım ben sorarım eşime eşim cumartesi günü eve gelecek toplu olarak gitmiyorlar yani...dağıtım izninde oluyorlar diye biliyorum...
oh ne güzel canım çok rahat bir yere düşmüş :) rahat edersiniz bundan sonra :) ya benimkide acemiden sonra bir değişti ilgi alaka özlem dolu sözler filan :) nazar değmesinde hep böyle gitsinler:)Kızlaaaar bu arada günlük tutuyodum ya onu gizlice askerimin valizine koydum usta birliğine gittiğinde bulmuş çok hoşuna gitmiş duygulanmış hatta ağlamış okuduğunda
Ya kızlar benimkine bişeyler oldu acemideyken bu kadar rahat konuşamıyoduk sesi de soğuk soğuk geliyodu beni özlemediğini bile düşünüyodum gerçi sıradaki askerlerden konuşamyodum diyodu ama şimdi gideli daha 3 gün oldu hiç sıra yokmuş rahat rahat konuşuyoruz konuşmaları duymanız lazım onu böyle romantik özlem dolu hiç görmedim senin değerini çok iyi anladım fln diyo hatta dün gece telefonda ağladı bu hale gelmesine çok şaşırıyorm
Şükürler olsun süper bi yere düştü dün komutanı odasına çağırmış senin yüzük asık bi derdin mi var demiş durumun nasıl harçlığın var mı bak ben sana hergün harçlık vereyim demiş sonra benimki yok mok deyince hıı anladım senin sevdiğin var ondan böylesin demiş. O da evet nişanlıyım deyince teselli vermiş askerime. Sonra demiş ki buraya gelirse ailen olmasa da evci iznini ayarlayacakmış. Binbaşının yazıcısı olmuş. Ya çok iyi bi yer yaaa çok mutlu oluyorum
vala öyle canım, son dönemde hastaydı gözüm görmeyince içim rahat etmiyordu , doyamadım yarime ama olsun kokusunu içime çektim, sarıldımya o bile yeterli oluyor şimdilik :)Günler geçiyor balım tutamıyoruz
Askerine gitmişsin çoook sevindim senin adına bebeğim insana ilaç gibi geliyor değil mi
İnşallahhhh hep böyle giderler bebeğim derler ya askerlik erkekleri değiştirir diye hiç inanmazdım benimkinin değişeceğine ama inanmaya başladım artık :)oh ne güzel canım çok rahat bir yere düşmüş :) rahat edersiniz bundan sonra :) ya benimkide acemiden sonra bir değişti ilgi alaka özlem dolu sözler filan :) nazar değmesinde hep böyle gitsinler:)
mesajını okuyunca sesli güldüm francesOffff bayatladı bu laf da heee inanmıyorum hiçÖzene bezene yapıorum tamam yiyo mutlu oluyo yeter ki senin elinden olsun aşkım diyo sonra dediği laflarla ağzına kürekle vurasım geliyo neymiş bunun yanında şu malzeme daha iyi gitmez miymiş miymiş de miymiş
ankara kastamonu 3.5-4 saat tatlım :)yakın mısın kaç saat aranızdaki mesafe:)
aa ne güzel maşallah çok şanslıymış eniştemiz :)Kızlaaaar bu arada günlük tutuyodum ya onu gizlice askerimin valizine koydum usta birliğine gittiğinde bulmuş çok hoşuna gitmiş duygulanmış hatta ağlamış okuduğunda
Ya kızlar benimkine bişeyler oldu acemideyken bu kadar rahat konuşamıyoduk sesi de soğuk soğuk geliyodu beni özlemediğini bile düşünüyodum gerçi sıradaki askerlerden konuşamyodum diyodu ama şimdi gideli daha 3 gün oldu hiç sıra yokmuş rahat rahat konuşuyoruz konuşmaları duymanız lazım onu böyle romantik özlem dolu hiç görmedim senin değerini çok iyi anladım fln diyo hatta dün gece telefonda ağladı bu hale gelmesine çok şaşırıyorm
Şükürler olsun süper bi yere düştü dün komutanı odasına çağırmış senin yüzük asık bi derdin mi var demiş durumun nasıl harçlığın var mı bak ben sana hergün harçlık vereyim demiş sonra benimki yok mok deyince hıı anladım senin sevdiğin var ondan böylesin demiş. O da evet nişanlıyım deyince teselli vermiş askerime. Sonra demiş ki buraya gelirse ailen olmasa da evci iznini ayarlayacakmış. Binbaşının yazıcısı olmuş. Ya çok iyi bi yer yaaa çok mutlu oluyorum
sağol canım iyiyim şükür oğlum da grip oldu aşı vurdurmama rağmen yarın da doktopra gidiyoruz tırnaklarındaki soyulma için ürolojiye haftaya gidecez İnşallah sen neler yapıyorsun mesajını okudum çok sevindim mutlu olmanaCanım nasılsın oğlun nasıl
canım benim senin eşin devletin temin ettiği ücretsiz uçaklarla gitmiycek mi usta birliğinecanım ben sorarım eşime eşim cumartesi günü eve gelecek toplu olarak gitmiyorlar yani...dağıtım izninde oluyorlar diye biliyorum...
Yetinmeyi bilmek zorundayız kuzum bi ömür yanımızda olsalar yine doyamayızvala öyle canım, son dönemde hastaydı gözüm görmeyince içim rahat etmiyordu , doyamadım yarime ama olsun kokusunu içime çektim, sarıldımya o bile yeterli oluyor şimdilik :)
Evet bebeğim hayatta ilk defa kader yüzümüze güldü diyebilirimaa ne güzel maşallah çok şanslıymış eniştemiz :)
Bende her yıl aşı oluyorum ama hiç fayda etmiyor kuzum ya su vuruyolar sankisağol canım iyiyim şükür oğlum da grip oldu aşı vurdurmama rağmen yarın da doktopra gidiyoruz tırnaklarındaki soyulma için ürolojiye haftaya gidecez İnşallah sen neler yapıyorsun mesajını okudum çok sevindim mutlu olmana
Bizimkine yol parası verdiler uçak otobüs fln yokcanım benim senin eşin devletin temin ettiği ücretsiz uçaklarla gitmiycek mi usta birliğine
ay sonuna kadar inşallah böylee giderr:)İnşallahhhh hep böyle giderler bebeğim derler ya askerlik erkekleri değiştirir diye hiç inanmazdım benimkinin değişeceğine ama inanmaya başladım artık :)
aa sende mi ankaradasın neresindensin ailenle mi yaşıyorsun:)ankara kastamonu 3.5-4 saat tatlım :)
uff nasıl ya bizimkinede komutan isterseniz kendi imkanlarınızla gidin iki gün yol hakkınız var , istersenizde biz ücretsiz götüreceğiz demişler van'a gidecek herkezin biletini orda almışlar .. hepsi cmrtesi 3.5 ta gicek ..Bizimkine yol parası verdiler uçak otobüs fln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?