- 2 Ekim 2010
- 628
- 159
- 83
Offff bayatladı bu laf da heee inanmıyorum hiçyeniden yap şekerim erkekler elinden zehir olsa yerim demesini biliyorlar ne çıkarsa bahtına artıkın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff bayatladı bu laf da heee inanmıyorum hiçyeniden yap şekerim erkekler elinden zehir olsa yerim demesini biliyorlar ne çıkarsa bahtına artıkın![]()
canım okudum haberi sende doğru söylüyorsun daha dikkatli olmalıyız ama , ben bu tarz haberlere inanmıyorum bu sadece hedef şaşırtmak, tamm o an kız arkadaşıyla tartışmış vs. herşey olabilr fakat kız arkadşı ayrıldı askerde cinnet geçirdi diye haber yapmak saçmalık,,bence bu tarz bi haber yapılarak bence askerin asıl neden psikolojisinin bozulduğu kapatılmak istenyor tabi bu benim düşencem..http://www.milliyet.com.tr/cinnet-getiren-askere-kiz-gundem-1982126/
Kızlar günaydınhaberi okudunuz mu? dünki cinnet geçiren askerle alakalı
Ne olur dikkat edelim yarenlerimiz orada zor günler geçiriyor. Dile kolay her şeyden uzak onda ay..
Canim benim nasilsinnngünaydın hasret çeken yarenciklerrr![]()
dün şehit haberlerinden epey bi etkilendim tatlım gece hiç uyuyamadım beşte uyudum , şimdide işte uyanmaya çalışıyorum .. sen nasılsınCanim benim nasilsinnn
yok canım kısa dönem diyarbakır erganiye gidenleri dağıtıyorlarmış urfa siverek ya da mardin midyata ya da erganide kalıyorsun.canım abin uzun dönemmi neden göndermişler
Günaydınnnnn gününüz aydınlık geçsin en güzel yarenlerrrr :)))PRENSES tatlımm benim erkek arkadaşım bugün geliyo biliyo musunnn izin alabilmiş sonundaaa :)) eğer izindeyken rapor alamazsa o da eşin gibi 18inde dönücek Urfa'ya :)
yok canım kısa dönem diyarbakır erganiye gidenleri dağıtıyorlarmış urfa siverek ya da mardin midyata ya da erganide kalıyorsun.
günaydın canlarım keyifler nasıl![]()
Ya kızlar kastamonudan van'a cmrtesi gunu 3:30 ucagı ile gtcklermıs, bende cmrtesi sabh volkana hber wermedn kastamonuya gidiym , bir saatte olsn askeriyede goruym die dusunuyorum ama kararsz kaldım. Szce goreblr miym supriz yapmak istedgm icn volkanada soramadm napsam acebe , ne dersnz
öyle yapıyım diye düşünmüştüm ama kararsız kaldımcanim bence surpriz fln yapma boyle durumlarda surpriz tutmuyor.![]()
simgecim nasılsın , askerinle aran nasıl artık bi sıkıntı kalmadı değil migunaydın kızlarr
günaydın balpetek herzamnki gibi gün doldurmaya çalışıyoruz , sen napysn nasılsıngünaydın canlarım keyifler nasıl![]()
günaydın tatlım :) hiç iki güncük görebilcem diye üzülme inan iki saat bile o kadar iyi geliyorki :)günaydın kızlar ..nasıslınz .ben hala konuşamadım canımla ...haftaya gelecek inşallah ama 2 güncükonada şükür diyelim ...ordan urfaya
frances yarinin yanına gidecek askerim :)
iyiyim canım sen nasılsın:) allaha şükür çok iyi :) bi gelecek planları bi sahiplenme aldı onu o halinden eser kalmadı:)simgecim nasılsın , askerinle aran nasıl artık bi sıkıntı kalmadı değil mi