• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

öyle oluyormus canım cogu tanıdıgımdan biliyorum burdaki kızlardan falanda duydugum kadarıyla öyle.. bide doguda böldurmuyorlarmış :KK43: bi defa cıkabilirlermiş... ktm falan zor oluyr diye sanırım. nezaman acıklanacak sizin yaa?:KK14:
Ay valla bilmiyorum ben sistim beklerken

Kızlar askerde dini ve ulusal bayramlarda izin hakkı var mı? Nette bununla ilgili bişey okudum ama tam anlayamadım.. Evci izni gibi çıkartabiliyomuyuz yksa birliğinde mi vakit geçiriliyo?o_O Nette yazan şu:
"Dini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer."

Kızlar askerde dini ve ulusal bayramlarda izin hakkı var mı? Nette bununla ilgili bişey okudum ama tam anlayamadım.. Evci izni gibi çıkartabiliyomuyuz yksa birliğinde mi vakit geçiriliyo?o_O Nette yazan şu:
"Dini ve ulusal bayramlarda izni erbaş ve erlere anne, baba, eş, evli ağabey ve evli ablalarının birliklerine gelmeleri izin verilir bu izin bayram tatili ile başlar ve tatilin son günü akşam yoklamasına kadar devam eder. Verilen izin günleri askerlikten sayılır, şafaktan çatır çatır düşer."
bayram tatilinde evciye çıkartabilirsiniz canım evet. ama cumhuriyet bayramı falan komik yani hiç duymadım:KK45:

E
ee bildigimız ewci izni kuralları , bayramda da o zmn hç fark olmuo sanrm

bayram tatilinde evciye çıkartabilirsiniz canım evet. ama cumhuriyet bayramı falan komik yani hiç duymadım:KK45:
Bayram tatili süresince mi peki bebeğim? Yani kurban bayramı 4gün ya 4gün çıkartabiliceees? Kız tam metni kopyaladım ne biliim ben cumhuriyt bayramı çocuk bayarmını boşver bana uzun bayramlardan haber ver:KK53:

malesef kuzum evci izninde rapor alamazsın. Cunku evci izninde biliyosun normalde askerlık yaptıgı sehırden cıkması yasaktır prosudur boyle. Onu bende sordum gökhana yok askım sacmalama dmişti:KK45:
:63: Gıcıklar işte.. Neyse bunada şükür kuzucm yaa 2gün 2gündür:KK51: Benimki hiç izin kullanmıcam aşkm evci izinleri yeter diyo ya bakalım.. Zmnla değişir muhtemelen düşüncesi:KK55:

malesef kuzum evci izninde rapor alamazsın. Cunku evci izninde biliyosun normalde askerlık yaptıgı sehırden cıkması yasaktır prosudur boyle. Onu bende sordum gökhana yok askım sacmalama dmişti:KK45:
:63: Gıcıklar işte.. Neyse bunada şükür kuzucm yaa 2gün 2gündür:KK51: Benimki hiç izin kullanmıcam aşkm evci izinleri yeter diyo ya bakalım.. Zmnla değişir muhtemelen düşüncesi:KK55:

değilmi canım ya bak dogru tahmin etmişim :KK45: cok normal bisey aslında dusunuldugu zaman. Gökhanı sevmıyor degil askere giderken cebine harclıga kadar koymustur yani. Ama eve t ilgisiz davranıyor vermicemki seni diyor sakasına da olsa:-)
evet canım normal...içten o kadar çok seviyordur ki emin ol ama ilgisiz davranarak sana sezdirmez :KK71: ben bütün annelerde görüyorum bunu acaba biz de mi öyle olcaz:KK53:

Back
X