şehidimiz var.. uç tane..
canımmmm bu nasıl düzen aklım almıyor inan lanet olsun ..48 saat uykusuzluk ne demke ya ne demek ..bu kadar canları ucuzmu askerlerimiizn ...Allahım tez zamanda atlataydık şu süreci ..daha benimki gitmedi aralık 18 gidecek inşallah ..senden haber alıyorum sein askerinden gelen haberler içimi rahatlatıyor....
Canim bu arada az önce arkadaş burda yazınca aklıma geldi .. fetih suresi .. onu da oku .. biz şimdi de onu okuyoruz dağıtımı var işte hayırlı yer olsun diye .. umarım askerin için hayırlısı ol u rsenin nereye kuuzm ....
Canim bu arada az önce arkadaş burda yazınca aklıma geldi .. fetih suresi .. onu da oku .. biz şimdi de onu okuyoruz dağıtımı var işte hayırlı yer olsun diye .. umarım askerin için hayırlısı ol u r
senin nereye kuuzm ....
Amin canım benimamin canım hepimiz için inşallah sağol Allah razı olsun kuzum ..
acemi antalya usta ıstanbul canm senın neresi
Canım iyi dileklerin tavsiyelerin için çok sağol ben dua falan hiç anlamam, ama kalbimden ne geçerse diliyorum işte, herkes için...Canim bu Eki Görüntüle 1329879
Bana askerimin teyzesi de annesi de söyledi bunu .. onlar sürekli bunu okuyor .. teyzeside oğlu aaskerdeyken bunu hep okumus hatta oğluna diyolarmis askerde torpilin nerden diye öyle rahat etmiş .. mühim olan kalpten etmek Allah hepsini kabul eder inşallah
Pek bir haber yok işte tatlım en son bikaç sayfa once yazmıştım onları konuştuk, uyuyo şimdi masum kuzum... Bu olay yüzünden izinler kitlenebilir bir yandan da buna endişeliyim, yarın gelicek normalde işte. Muzlu rulo pasta istemişti, onu yapıcam.. :) üzgünüm çok aslında, bana çok ihtiyacı var dilinden düşmüyo buraya gelmek. Eğer kitlenirse izni çöker ciddi anlamda... Of ne diyimfrances canım herhangi bir durum varmıymış ..askerinle konuştunmu canım ...
Pek bir haber yok işte tatlım en son bikaç sayfa once yazmıştım onları konuştuk, uyuyo şimdi masum kuzum... Bu olay yüzünden izinler kitlenebilir bir yandan da buna endişeliyim, yarın gelicek normalde işte. Muzlu rulo pasta istemişti, onu yapıcam.. :) üzgünüm çok aslında, bana çok ihtiyacı var dilinden düşmüyo buraya gelmek. Eğer kitlenirse izni çöker ciddi anlamda... Of ne diyim
5 gün normal izin+4 gün yol izni kuzum. hem de nasıl iyi gelir biliyo musun çok mutlu olur, inan ki bu urfa çilesi izinsiz geçmez... Amin canım onlara sabır bize güç kuvvet versin tanrım. Eşin nasılmış? Arayabildi mi?ahh kuzmz inşalalh iptal olmaz ...ne zor bir süreçten geçiyoruz Allh hepimzie güç kuvvet versin canım...kaç gün kullanıcak iznini canım ..gelirse onun içind eiyi olur toparlanır en azından off
acemi antalya topçular ..ordan şanlı ufra canım 1 aylık asker şu anada ..aralıkta usta birliğine gidecek ..senin askerdemi şimdi ..
Pek bir haber yok işte tatlım en son bikaç sayfa once yazmıştım onları konuştuk, uyuyo şimdi masum kuzum... Bu olay yüzünden izinler kitlenebilir bir yandan da buna endişeliyim, yarın gelicek normalde işte. Muzlu rulo pasta istemişti, onu yapıcam.. :) üzgünüm çok aslında, bana çok ihtiyacı var dilinden düşmüyo buraya gelmek. Eğer kitlenirse izni çöker ciddi anlamda... Of ne diyim
Kızlar nasılsınız ? Kaç gündür yazamıyodum ama yazdklarını okuyodum hep. Artık ustaya başladık dünden beri silah eğitimleri başlamış yarın atış yapıcaklarmış,telefon sokamadık ama günde 2 kere 3 kere arıyo çok uzun konuşamasak da 5 er dkka fln konuşuyoruz. Şükür askerimin morali de iyi inşallah böyle olur hep..
selam kızlar abimi diyarbakır erganiden urfa sivereke göndercekler cuma günü erkek arkadaşımda topkapı sarayında yapacakmış jandarma olarak
canım yaa erkek arkadasın ne şanslı bal balselam kızlar abimi diyarbakır erganiden urfa sivereke göndercekler cuma günü erkek arkadaşımda topkapı sarayında yapacakmış jandarma olarak
amin inşallah evet o fazla şanslı bu askerlik konusunda:)Inşallah canım benim sevindim. Senin adına
Canim her ikisi içinde hayırlısı olur inşallah .. erkek arkadasin şanslı ne güzel :)
evet canım :) silivri cezaevi çıkcak diye korktuk burası oldu bakalım nasıl olcak:)canım yaa erkek arkadasın ne şanslı bal bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?