• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar askerim çikolata yollasana demişti daha ne zaman elime de para gecememisti bi türlü .. neyse işte bugün gittim en sevdiği cikolatalardan aldım baya .. sonra kutu da cipsler varya onları çok seviyor ondan aldım .. kaju seviyor ondan aldım o asla aklına gelmez çok sevinecek :KK49: sonra bide tabi k mektup yazıp yolladım .. :KK49: aşkım ya burda adam gibi çikolata bile yok diyo Kıyamam ya :KK43:

Kızlar askerim çikolata yollasana demişti daha ne zaman elime de para gecememisti bi türlü .. neyse işte bugün gittim en sevdiği cikolatalardan aldım baya .. sonra kutu da cipsler varya onları çok seviyor ondan aldım .. kaju seviyor ondan aldım o asla aklına gelmez çok sevinecek :KK49: sonra bide tabi k mektup yazıp yolladım .. :KK49: aşkım ya burda adam gibi çikolata bile yok diyo Kıyamam ya :KK43:

Canm kargoyla mı gondereceksın ? yıyecek girmiyor diye bılıyorum ama ben ?

Kızlar nasılsınız ? Kaç gündür yazamıyodum ama yazdklarını okuyodum hep. Artık ustaya başladık dünden beri silah eğitimleri başlamış yarın atış yapıcaklarmış,telefon sokamadık ama günde 2 kere 3 kere arıyo çok uzun konuşamasak da 5 er dkka fln konuşuyoruz. Şükür askerimin morali de iyi inşallah böyle olur hep..

Senın erkek arkadasın nerde canm

Canm kargoyla mı gondereceksın ? yıyecek girmiyor diye bılıyorum ama ben ?
Evet canım yolladım bile bugün .. yoo bi sıkıntı olmuyor yani bişey demediler PTT ile yolladım Askeriyedede sıkıntı yok ben daha öncede çikolata yollamistim.. sonuçta paket gıda kuru ayrıca ..

Evet canım yolladım bile bugün .. yoo bi sıkıntı olmuyor yani bişey demediler PTT ile yolladım Askeriyedede sıkıntı yok ben daha öncede çikolata yollamistim.. sonuçta paket gıda kuru ayrıca ..

Bende gondermeyı dusundum Kıbrısta yapan arkadasımız paketler cıhazdan gecıyor yıyecek gırmıyor dıyınce sasrmstm bende .. iyi oldu bende gıdınce gonderrm ıns

Nidakusum ya sana hep sorucam diyorum unutuyorum .. sevdicegin kaca kere izin kullandı kaca böldü ne kadar kullandı .. biz bi karar veremedikte o_O
kuşum benimki çok geldi ya :)) iki günlükte geldi yani istediği kadar böldürebiliyor o yakın oldugu için sanırım.. suan izni bitirdik işte üç ay sonra tezkere.. iki kere falanda evci iznine gelecek bitecek :) biz cok bonkör davrandık izin konusunda ama iyi ayarlamısız demekki :) evci izinleri kendi izinleri efeniem söliim rapor alıp uzattı falan bide bi arkdsını buıraya hastaneye getrdi refkatçi olarak geldi iznin dışındaydı o. Ama siz dagıtımda mesela 7 gun gidiyor zaten geriye kalıyor 17 gun falan.. ustalıga nezaman geçecek ocak tamı mesela.. Üç ayda bir kulllanabilirsiniz ama gittiği yere gorede degiriyor o doguda mesela ilk 6 ay izin vermezler..

Canm sen de anaokulu ogretmenısın ya kpss grmedınmı aklıma geldı ıs vs dıyınce gecen
kpss ye girmedim canım ümit yoktu hiç. Özeldeydim sıkıldım cok yıprattı özel beni ara verdim. Şimdi çocuk alanında farklı bi pozisyonda calısıcam işte..

kuşum benimki çok geldi ya :)) iki günlükte geldi yani istediği kadar böldürebiliyor o yakın oldugu için sanırım.. suan izni bitirdik işte üç ay sonra tezkere.. iki kere falanda evci iznine gelecek bitecek :) biz cok bonkör davrandık izin konusunda ama iyi ayarlamısız demekki :) evci izinleri kendi izinleri efeniem söliim rapor alıp uzattı falan bide bi arkdsını buıraya hastaneye getrdi refkatçi olarak geldi iznin dışındaydı o. Ama siz dagıtımda mesela 7 gun gidiyor zaten geriye kalıyor 17 gun falan.. ustalıga nezaman geçecek ocak tamı mesela.. Üç ayda bir kulllanabilirsiniz ama gittiği yere gorede degiriyor o doguda mesela ilk 6 ay izin vermezler..
Ooo ne güzel canım benim ya .. şimdi korktum bak doğuda ilk altı ay izin yok mu ya

kpss ye girmedim canım ümit yoktu hiç. Özeldeydim sıkıldım cok yıprattı özel beni ara verdim. Şimdi çocuk alanında farklı bi pozisyonda calısıcam işte..

Hadı yaa :(( özeldede calıstm(okurken) ve su anda devlette calısıyorum hanı devlet gibisi yok dıyolar ya harbıden oyle yani :)) yenı ısınde gayet guzel ama zevklı olur calısması

Ooo ne güzel canım benim ya .. şimdi korktum bak doğuda ilk altı ay izin yok mu ya
öyle oluyormus canım cogu tanıdıgımdan biliyorum burdaki kızlardan falanda duydugum kadarıyla öyle.. bide doguda böldurmuyorlarmış :( bi defa cıkabilirlermiş... ktm falan zor oluyr diye sanırım. nezaman acıklanacak sizin yaa?:KK14:

Hadı yaa :KK43:( özeldede calıstm(okurken) ve su anda devlette calısıyorum hanı devlet gibisi yok dıyolar ya harbıden oyle yani :)) yenı ısınde gayet guzel ama zevklı olur calısması
tabi öyle canım sırtını yaslıcan devlete oh mis valla.. Hem az calısıp cok kazanıyorsun.. Özelde hiç önemsenmiyorsunki zaten.

Back
X