357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ya ben ailemden de uzaktayım, evde de tek kalıyorum ve burda kimse beni anlamıyor. Herkes gülüyor kızıyor niye üzülüyorsun diye

Anlayamaz yaşamayan bu durumu.....dediğin gibi insanın bir tarafı eksik kalıyor canı hiçbirşey istemiyor...sevdiği şeyleri yapmak bile mutlu etmiyor onsuz...bu süre bir an önce geçmeli... buradan birbirimize destek olarak bu süreci daha kolay atlatmaya çalışalım ..

Ya ben ailemden de uzaktayım, evde de tek kalıyorum ve burda kimse beni anlamıyor. Herkes gülüyor kızıyor niye üzülüyorsun diye

Kıyamam canım yaaa .... ne kadar yardımı olur bilmiyorum ama buradan destek olabiliriz sana ... hepimiz birbirimize destek olur güç verirsek daha kolay atlatırız bu durumu diye düşünüyorum

Hani insan kendi durumunda olan birini görünce teselli olur ya bizim de öyle oldu. Herkes aşık çok seviyor ama ayrı kalmak zorunda acıyı paylaşmak gerçekten acıyı azaltıyor.Bi arada bence dua edelim birbirimizin sevdiceklerine sağ salim gidip gelsinler diye

Aynen canım yapabilceğimiz birşey olmadığı için bu bile insana çok iyi geliyor destek veriyor....Aynen inşallah sağ salim gelirler canım ... Sen neredesin şuan ? hiç yanına gidebilecekmisin uzakmısınız?

Sinop canım.Aslında onun memleketine çok yakın samsunlu o.Ama bana uzak İzin kullanmaz ama ben bi kaç saat için de olsun gitmek istiyorum sık sık. Napim 6 ay otobüs çekeceğim

aynı durumdayız senle. bende ankaradayım ailem bursada. abim de sevgilimle aynı zamanda askere gidiyor. 2 asker birden bekleyeceğim

Sinop canım.Aslında onun memleketine çok yakın samsunlu o.Ama bana uzak İzin kullanmaz ama ben bi kaç saat için de olsun gitmek istiyorum sık sık. Napim 6 ay otobüs çekeceğim
Anladım canımm neyse yine iyi yere düşmüş en azından uzak evet ama aklın kalmaz bari o kadar ...öyle bu 6 ay yollarda geçecek gözüküyor....

Merhaba arkadaslarim bu akşam vedalastik erkek arkadasimla yarin sabah 5te biniyor. Hepinize allah bekleme sabri versin.
Hoşgeldin canımmmm aramıza.. aynı benim gibiymiş seninde Allah yardımcımız olsunnn ..nereye gidiyor erkek arkadaşın ?uzakmısınız?

Çok şükür yaa çok şükür iyi yerlere gidiyorlar.Nankörlük etmek istemiyorum sırf bu yüzden ağlamayayım diyorum ama insan düşündükçe duramıyor dimi. Ben diyorum ya geçen yıl yaşadım yurtdışında telefon yoktu arayamadım sesini duyamadım insan hayattan soğuyor, yemek yiyemiyor. O durum beni korkuttu o yüzden şimdi daha da bir kötü oluyorum.

İnsanın elinde değil canım ... gözünden yaşlar öylece süzülüyor ..ağlamayım diyorsun boğazına düğümlenip kalıyor.....Ben hiç yaşamadım böyle bir durum ilk defa yaşıycam hiç bilmiyorum o nedenle nasıl dayanacağım ..

bizde şimdi vedalaştık telefonunu ailesine verdi ve gitti yüreğimde öyle bir sızı var ki o telefonu her elime almamda içim acıcak biliyorum
çok zormuş ya

bizde şimdi vedalaştık telefonunu ailesine verdi ve gitti yüreğimde öyle bir sızı var ki o telefonu her elime almamda içim acıcak biliyorum
çok zormuş ya

Telefon olayı çok kötü birşey yaa .. herşey tamam ama o bambaşka bir zor ..ulaşamamak ..... bizde bu akşam vedalaştık ama telefon iletişimimiz yarın sabah kopacak .... işte o zaman çooook daha zor olacak bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…