- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
Çok zor evet çoook ama gelecek hayalleri kurup geçmiş anıları da hatırlayarak inşallah dayanacağız
Evet tek sabır kaynağımız zaten geleceği düşünmek..güzel günlerin yaklaştığını düşünmek ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor evet çoook ama gelecek hayalleri kurup geçmiş anıları da hatırlayarak inşallah dayanacağız
ya kaç senedir öyle bir alışmışım telin ucunda onun olduguna suan daha şaka gibi geliyo.İnsanın elinde değil canım ... gözünden yaşlar öylece süzülüyor ..ağlamayım diyorsun boğazına düğümlenip kalıyor.....Ben hiç yaşamadım böyle bir durum ilk defa yaşıycam hiç bilmiyorum o nedenle nasıl dayanacağım ..![]()
yeni anılarmız için bu zor günlere sabredecegizzz canımÇok zor evet çoook ama gelecek hayalleri kurup geçmiş anıları da hatırlayarak inşallah dayanacağız
hepsine önce hayırlı yolculuklar sonra da hayırlı tezkereler canımmbenım sevdıgımde yola cıktı. allah sabır versın hepımıze kızlar..
ya kaç senedir öyle bir alışmışım telin ucunda onun olduguna suan daha şaka gibi geliyo.
inşallah..Çok zor evet çoook ama gelecek hayalleri kurup geçmiş anıları da hatırlayarak inşallah dayanacağız
Bz vedalastigimzda benim dogum gunumdu.onu dogm gunumde ugurladim...ogun aklima geldikce burnumun diregi sizliyor...ikimizde kotuyduk ama guya birbirimize belli etmemeye calisiyiduk. Ondan ayrildigim andan itibaren o gece sabaha kadr aglamistim.benim icin arkadslar supriz hazirlamislar pasta felan kimin umurunda salya sumuk uflemistim mumlari... tek hayalim bi sonraki dogum gunumde yanimda olacak canimİnsanın elinde değil canım ... gözünden yaşlar öylece süzülüyor ..ağlamayım diyorsun boğazına düğümlenip kalıyor.....Ben hiç yaşamadım böyle bir durum ilk defa yaşıycam hiç bilmiyorum o nedenle nasıl dayanacağım ..![]()
Ne kadar kaldı peki canım ne zaman kavuşuyorsunuz ..?hiç birşey teselli etmiyorki..sadece o anlık biraz kafa dağıtır belki biraz hepsi bundan ibaret . .. yalnız kalınca yine herşey başa döner...Bz vedalastigimzda benim dogum gunumdu.onu dogm gunumde ugurladim...ogun aklima geldikce burnumun diregi sizliyor...ikimizde kotuyduk ama guya birbirimize belli etmemeye calisiyiduk. Ondan ayrildigim andan itibaren o gece sabaha kadr aglamistim.benim icin arkadslar supriz hazirlamislar pasta felan kimin umurunda salya sumuk uflemistim mumlari... tek hayalim bi sonraki dogum gunumde yanimda olacak canim![]()
O aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesini duyana kadar anlamiyo insan :)Şuan bilsek de şaka gibi geliyor dimi evet ... sanki hala ulaşabilcem gibi geliyor ama kapalı olacak hep o telefon =(
10 saat mesafe var canım ama direk otobüs yok. Afyondaym canım ben.
Evet canım aaa ne güzel. Yakın mı sana peki?AA canım Afyondamı oturuyorsunn. Benim askerimde Afyonda asker![]()
Afyon merkezdemisin canım sen ?Evet canım aaa ne güzel. Yakın mı sana peki?
Evet canım bot bagladıktan sonra geliyor gerisi anlayacaksın beni :) Canım şafak 120 falan 4 ay falan var işte bi 100den düşeydik iyidi bizdeİnşallah canım biz de bi alışsaydık en azından ya da başlasaydık saymaya geçse çabucak zaman
Sizin kaç canım şafak
Yok canım değilim.Geliyor musun yanına?Afyon merkezdemisin canım sen ?
Ben Tekirdağ canım yaklaşık 8 saat mesafe![]()
Yok canım değilim.Geliyor musun yanına?
Gelirsen misafir ederim canım çok yakın 20 dkBir kere geldim kuzum oda teslim etmeye gitmiştik birdaha gitmedim zaten daha 1 aydır orda. Gitmek çok istiyorum inşallah gidebilirim![]()
Safak 179 canim...yarisi bitti cok sukur. Daha gitmeden cok garibime gidiyorduu, asker yolu bekleyen yakinlarim uzulmememi ve alisacigimi soyluyorlardi.bende icten ice kizardim nasil onsuzluga alisabilirim ki asla alisamam derdim ama inanin farkinda olmadan alisiyorsunuz bu surece... tek odak noktam dogan gunesi gormek ve her gun bir an once yarinin gelmesini beklemek...bi sekilde geciyo vakit ve bu surecte herseyin kiymetli ve degerli oldugunu anlicaksiniz.....Ne kadar kaldı peki canım ne zaman kavuşuyorsunuz ..?hiç birşey teselli etmiyorki..sadece o anlık biraz kafa dağıtır belki biraz hepsi bundan ibaret . .. yalnız kalınca yine herşey başa döner...
Ne guzel soyledin tatlim.. Haklisin.. Insanoglu herseye alisiyo.. Onemli olan anin tadini cikarmak.. 4ay snra 6 ay snra yada 12 ay snra onlar allahin izniyle geri gelicek ve bugunleri dusunup herseye ragmen onu ozlemek bile guzeldi diycez insaAllahSafa
Safak 179 canim...yarisi bitti cok sukur. Daha gitmeden cok garibime gidiyorduu, asker yolu bekleyen yakinlarim uzulmememi ve alisacigimi soyluyorlardi.bende icten ice kizardim nasil onsuzluga alisabilirim ki asla alisamam derdim ama inanin farkinda olmadan alisiyorsunuz bu surece... tek odak noktam dogan gunesi gormek ve her gun bir an once yarinin gelmesini beklemek...bi sekilde geciyo vakit ve bu surecte herseyin kiymetli ve degerli oldugunu anlicaksiniz.....