• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ASkerimi uğurladım otobüse bindirmek arkasından sonkez bakmak ve elsallamak beni mahvetti. şafak tez vakitte bitsin :(

Kızlar bir de iyi yanından bakın askerinizi kendi ellerinizle uğurlıcaksınız ben uzaktan yollıcam napıcam bilmiyorum :( benimki tlfnu alıcak yanına eniştesi ve arkdaşlarıyla gidiyo onlara vericek girmeden son kez konuşçaz düşündükçee içim daralıyooo :( :( :(

Ben geçen hafta memleketine uğurladım saatlerce ağladım , şimdi de yarın uzaktan telefonla konuşarak askere yollayacağım yine ağlıyorum. En azından uzakta da olsa telefonla görüşüyorduk şimdi yarın 13 den itibaren istediğim zaman arayamayacağım sırf sesini duymak için arayamayacağım. Alışır mıyız bu duruma? Ben 3 hafta yurt dışına gittiğimde bile her gün ağladım, 6 ay nasıl olacak acaba

Kızlar bir de iyi yanından bakın askerinizi kendi ellerinizle uğurlıcaksınız ben uzaktan yollıcam napıcam bilmiyorum :KK43: benimki tlfnu alıcak yanına eniştesi ve arkdaşlarıyla gidiyo onlara vericek girmeden son kez konuşçaz düşündükçee içim daralıyooo :KK43: :KK43: :KK43:
bende aynı canım telefnu alcak sabah kardesıne vercek ben gecen hafta ugurlamıstm aılesının yanına

bende sevgilimle 3 gün görüşüp memleketine uğurladım yarın sabah 8 de de uçakla gidiyor... ilk 1 ay zor gelicek ama sonrasına alışıcaz. şafak 2 tane gitti bile diğerleri de çabucak gider inşallah

bende sevgilimle 3 gün görüşüp memleketine uğurladım yarın sabah 8 de de uçakla gidiyor... ilk 1 ay zor gelicek ama sonrasına alışıcaz. şafak 2 tane gitti bile diğerleri de çabucak gider inşallah
Allah yolunu acik etsin canim insallah alisirz dedigin gibi cunku suan cok zor geliyo :(

oooofffffffff offffff......Bende son kez biraz önce görüştüm ayrılırken o kadar zor geldiki...ağlamamak için o kdar zor tuttumki kendmi öyle bir sıktım ki.....yarın sabah arabaya binecek ... acemilik sonuna kadar göremiycem artık :( :(:cry::KK61::KK61: Geçsin şu zaman şimdiden bunalımlardayım mesajlaşmamıza rağmen...yarından itibaren arayabileceim mesaj atablceim bi numara olmıycak çünki:cry::KK61:Ayrılırken o kdr zorlandım ki o iyiydi üzmemek için bende kendmi tuttum ama tam gittiği an içime öle birşey oturdu ki tarif edemiyorum şuan .... kendmi tutamadm ağladğmı görmesn dye hemen arkamı döndüm gittim:cry::cry:

Bakıyorum da herkes aynı durumda. Alllah yardımcımız olsun.HErkes 6 ay nolcak diyor ama gelsinler de bir de bize sorsunlar:mad::mad::mad:

Yok çok iyi bir yerde 6 ay çabuk geçer. Geçmiyor işte, diyorum ki siz eşinizden ayrı kalır mıydınız? Ama siz evli değilsiniz diyorlar, yani evli olmayınca üzülmek yasak :mad::mad::mad:

Yok çok iyi bir yerde 6 ay çabuk geçer. Geçmiyor işte, diyorum ki siz eşinizden ayrı kalır mıydınız? Ama siz evli değilsiniz diyorlar, yani evli olmayınca üzülmek yasak :mad::mad::mad:
Haftasonları görüşürken bana haftasonlarını beklemek bile eziyet geliyordu ..şimdi hiç ayrı kalmadığımız kadar ayrı kalıcaz ...sadece görmemek de değil sesini de duyamıycaz belki...düşündükçe kabus gibii geliyor:mad::mad::mad:

gözlerinde önemli olmamız için ya nişanlı ya evli olmamız gerekiyor demek ki gecen sene ankarada hep beraberdık sevdıcegımle o mezun oldu gıttı kac aylardır telefondan gorusuyorduk artık o da elimizde yok alışmak çok zor.. daha onsuzluğa alışamamıştım ankarada çok yalnız kaldım iyice yalnız kaldım.. o benim dert ortagımdı beraber stres atar beraber sevinirdik sıkıntılarımızı giderirdik şimdi ben onsuz o bensiz bir taraflarımız eksik 6 ay çabuk gececek dıyenler bunları gormeyenler dusunmeyenler hıssedemeyenler..

Haftasonları görüşürken bana haftasonlarını beklemek bile eziyet geliyordu ..şimdi hiç ayrı kalmadığımız kadar ayrı kalıcaz ...sadece görmemek de değil sesini de duyamıycaz belki...düşündükçe kabus gibii geliyor:mad::mad::mad:
Aynen ya şimdi ayrı şehirlerde olsak da özlediğimiz an arıyorduk, msj atıyorduk, resim video yolluyorduk ama bunların hepsi bir anda gidecek. Herkes nasıl bu kadar basit görüyor ki!! Ben 3 hafta yurtdışında kafayı yedim yaaaaa

Aynen ya şimdi ayrı şehirlerde olsak da özlediğimiz an arıyorduk, msj atıyorduk, resim video yolluyorduk ama bunların hepsi bir anda gidecek. Herkes nasıl bu kadar basit görüyor ki!! Ben 3 hafta yurtdışında kafayı yedim yaaaaa

Aynen hiçbirşey kalmayacak ..aramalarını bekliycez arıycaklar onca konuşmak sormak istediğimz şeyler aklımızdan uçup gidecek belkide o an.... o telefonu gün boyu bekliycez ama çok kısa sürecek ve sonra ertesi günki telefonu bekliycez ....bilmiyorum nasıl geçecek bu süre...:KK43::KK43::KK43:

Uzun dönem olan arkadaşlara Allah bizden daha çok sabır versin inşallah. Çook özlüyoruz hepimiz de Allahtan isteğim şu en uzun ayrılıklarımız bu olsun.

Back