357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ya kaç senedir öyle bir alışmışım telin ucunda onun olduguna suan daha şaka gibi geliyo.
Çok zor evet çoook ama gelecek hayalleri kurup geçmiş anıları da hatırlayarak inşallah dayanacağız
yeni anılarmız için bu zor günlere sabredecegizzz canım
benım sevdıgımde yola cıktı. allah sabır versın hepımıze kızlar..
hepsine önce hayırlı yolculuklar sonra da hayırlı tezkereler canımm

Bz vedalastigimzda benim dogum gunumdu.onu dogm gunumde ugurladim...ogun aklima geldikce burnumun diregi sizliyor...ikimizde kotuyduk ama guya birbirimize belli etmemeye calisiyiduk. Ondan ayrildigim andan itibaren o gece sabaha kadr aglamistim.benim icin arkadslar supriz hazirlamislar pasta felan kimin umurunda salya sumuk uflemistim mumlari... tek hayalim bi sonraki dogum gunumde yanimda olacak canim

Ne kadar kaldı peki canım ne zaman kavuşuyorsunuz ..?hiç birşey teselli etmiyorki..sadece o anlık biraz kafa dağıtır belki biraz hepsi bundan ibaret . .. yalnız kalınca yine herşey başa döner...

Hepinize Allah kavuştursun kızlarr. İlk günler çok zor gecicek ama alışıcaksınız inanın. Güçlü olun sabredin...

İnşallah canım biz de bi alışsaydık en azından ya da başlasaydık saymaya geçse çabucak zaman
Sizin kaç canım şafak
Evet canım bot bagladıktan sonra geliyor gerisi anlayacaksın beni :) Canım şafak 120 falan 4 ay falan var işte bi 100den düşeydik iyidi bizde

Safa
Ne kadar kaldı peki canım ne zaman kavuşuyorsunuz ..?hiç birşey teselli etmiyorki..sadece o anlık biraz kafa dağıtır belki biraz hepsi bundan ibaret . .. yalnız kalınca yine herşey başa döner...
Safak 179 canim...yarisi bitti cok sukur. Daha gitmeden cok garibime gidiyorduu, asker yolu bekleyen yakinlarim uzulmememi ve alisacigimi soyluyorlardi.bende icten ice kizardim nasil onsuzluga alisabilirim ki asla alisamam derdim ama inanin farkinda olmadan alisiyorsunuz bu surece... tek odak noktam dogan gunesi gormek ve her gun bir an once yarinin gelmesini beklemek...bi sekilde geciyo vakit ve bu surecte herseyin kiymetli ve degerli oldugunu anlicaksiniz.....

Ne guzel soyledin tatlim.. Haklisin.. Insanoglu herseye alisiyo.. Onemli olan anin tadini cikarmak.. 4ay snra 6 ay snra yada 12 ay snra onlar allahin izniyle geri gelicek ve bugunleri dusunup herseye ragmen onu ozlemek bile guzeldi diycez insaAllah

Sevgilimi gece 12de ugurladim otobusun arkasindan kosup defalarca el salladm baktim ah ah keske simdi bi kere dha görebilsem daha simdiden cok özledim

Bugün sabah bindi otobüse =( binmeden aradı beni sabah ..işe geliyordum tam bi kötü oldum telefonumun artık çalmayacağını bildiğimdensonra tam o sırada telefonum çaldı içim hopladı resmen omudur ki diye ama yok ya değildir dedim içimden bir baktım yabancı kodlu no o olduğunu anladım konuştuk molada aramış o kadar mutlu oldum ve duygulandım ki o anda ...daha 2 saat olmuştu konuşalı belki normalde olsa 1 gün konuşmasak öyle duygulanmazdm sonuçta askere gidiyor ankesörlüden arıyor .. bi tuhaf oluyormuş be insan Varınca yine arayacak sonra teslim olacak ... Bakalım sonrasında bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…