Güçlü ol canım güçlü olki karşındakiide senden güç bulsun. İnan ben ilk defa ağladığını askere giderken gördüm. Gerçekten gönderme anı çok zor ama onlar bile öyle bi yıkılıyolarki.. ilk günler zor olucak ama alışıcaksınız Allahın izniyle sağ salim gidip gelicekler.. Kendinizi bırakmayın en azından şuan o yanınızdayken ona güç verin..Perşembe hiç gelsin istemiyorum ya,düşündükçe bile gözlerim doluyo ağlıyorum. Ama sevdiğime şuan bile belli etmiyorum. 'Çok çabuk geçicek ama dün tanışmıyo gibiydik bugün 4.yılımızdayız o askerlikte böyle gidicek atlatıcaz 'diyorum. Ama konuşmadığımız zamanlar içime resmen öküz oturuyo dedikleri eylem gerçekleşiyoRabbim hepimize çok ve bol sabır versin. Tatlı sınavlar olsun bunlar inşallahhhh
Canim cok tsk ederim cikarmis benimki de :) ayy guzel dusunmussun fistikYanında olması gerekiyo glb canım tam emin değilim ben yani bnm sevdiceğim çıkarmıştı ama ne için bilmiyorum. Ben hatıra saklamak için ayrı çıkardım :)
Evet canım benim yaa çok büyük bi şans oldu bizim için hem kısa dönem hem izmirde olduğu içinAh canım ne güzel ne harika bir şansss buuu :)
bugun bende hıx farkında degılım sevgılım gıtcek.. bana gıtmıcek gıbı gelıyo yarın sabah ulasamadgımda anlıcam sanrım
bu gecede onun msjıyla uyucam telefonu ızmırde kardesıne bırakcak ama sabah ortada kalcam resmen yaİçimi okudun şuan ...hiç bişey hissedemiyorum şuan böyle ruhsuz gibi hissediyorum kendimi :/ yarın nolucak çok merak ediyorum...
bu gecede onun msjıyla uyucam telefonu ızmırde kardesıne bırakcak ama sabah ortada kalcam resmen ya
Nasıl yani 168 den geriye saymaya 3 ündemi başlıyor ?ama şuan ıkı gun gectı dedı 3 unde baslıyo askerlık izin kullanmıcam dedı sevinsemmi bılemedım :/
alışcaz ınsallahAynı benim durumum .... uyurken olucak ..uyanıcam yok
bugun bende hıx farkında degılım sevgılım gıtcek.. bana gıtmıcek gıbı gelıyo yarın sabah ulasamadgımda anlıcam sanrım
Aynı benim durumum .... uyurken olucak ..uyanıcam yok
canım sevk baslangıc tarıhı 3 ü oldgu ıcın o gun baslıyo. bana oyle soyledı defalarca sordumNasıl yani 168 den geriye saymaya 3 ündemi başlıyor ?
canım sevk baslangıc tarıhı 3 ü oldgu ıcın o gun baslıyo. bana oyle soyledı defalarca sordum
sabah ararım ama ben onu erken kalkıyorum cunku ben:). yani sıkıntısız bı seklde gecsın onun ıcın dua edelm canm yaoff off durumlar hep aynı bende hep bunu düşünüyorum sürekli günaydın mesajı yok iyi geceler mesajı yok
kendısı bana oyle soyledı canım ınternettede oyle gormustum. 2 cok cabk gectı ama o yokken gecmezHadi yaa öyleyse çok iyi 2 gün 2 gündür yani ama kesinmi acaba :/
ay ne güzel canım yaa senin o şansında varmış bizimki akşam otobüse biniyo tel almicak yanınasabah ararım ama ben onu erken kalkıyorum cunku ben:). yani sıkıntısız bı seklde gecsın onun ıcın dua edelm canm ya
Aynen güzel zamanlar çok çabuk geçer zaten ...keşke kötülerde o kdr çabuk geçsekendısı bana oyle soyledı canım ınternettede oyle gormustum. 2 cok cabk gectı ama o yokken gecmez
insallah canım rahat olsunlar yeter. alısmamız lazım bakma boyle rahat konstgma fazlasyla can sktm bıraz alştm sanrmay ne güzel canım yaa senin o şansında varmış bizimki akşam otobüse biniyo tel almicak yanına
tabi inşallah çok rahat olurlar su gibi akar gider zaman
bende çok can sıktım ya valla gitcekleri yer belli oldu olalı stres telaş üzüntü şu bi hafta ne kadar uzun geldi ama burada aynı kaderi paylaşan yarenleri görmek yolu yarılayanları kavuşanları görmek insana güç veriyor gercekten :)insallah canım rahat olsunlar yeter. alısmamız lazım bakma boyle rahat konstgma fazlasyla can sktm bıraz alştm sanrm
evet canm allah bızede sabır guc verır ınsallahbende çok can sıktım ya valla gitcekleri yer belli oldu olalı stres telaş üzüntü şu bi hafta ne kadar uzun geldi ama burada aynı kaderi paylaşan yarenleri görmek yolu yarılayanları kavuşanları görmek insana güç veriyor gercekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?