357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Güçlü ol canım güçlü olki karşındakiide senden güç bulsun. İnan ben ilk defa ağladığını askere giderken gördüm. Gerçekten gönderme anı çok zor ama onlar bile öyle bi yıkılıyolarki.. ilk günler zor olucak ama alışıcaksınız Allahın izniyle sağ salim gidip gelicekler.. Kendinizi bırakmayın en azından şuan o yanınızdayken ona güç verin..

Yanında olması gerekiyo glb canım tam emin değilim ben yani bnm sevdiceğim çıkarmıştı ama ne için bilmiyorum. Ben hatıra saklamak için ayrı çıkardım :)
Canim cok tsk ederim cikarmis benimki de :) ayy guzel dusunmussun fistik bende mektup falan yazicam hatira olsun diye safak tablosunuda yaptim hihiii bunlari dusununce cook mutlu oluyoruuum :)

bugun bende hıx farkında degılım sevgılım gıtcek.. bana gıtmıcek gıbı gelıyo yarın sabah ulasamadgımda anlıcam sanrım

bugun bende hıx farkında degılım sevgılım gıtcek.. bana gıtmıcek gıbı gelıyo yarın sabah ulasamadgımda anlıcam sanrım

İçimi okudun şuan ...hiç bişey hissedemiyorum şuan böyle ruhsuz gibi hissediyorum kendimi :/ yarın nolucak çok merak ediyorum...

İçimi okudun şuan ...hiç bişey hissedemiyorum şuan böyle ruhsuz gibi hissediyorum kendimi :/ yarın nolucak çok merak ediyorum...
bu gecede onun msjıyla uyucam telefonu ızmırde kardesıne bırakcak ama sabah ortada kalcam resmen ya

ama şuan ıkı gun gectı dedı 3 unde baslıyo askerlık izin kullanmıcam dedı sevinsemmi bılemedım :/

Aynı benim durumum .... uyurken olucak ..uyanıcam yok

off off durumlar hep aynı bende hep bunu düşünüyorum sürekli günaydın mesajı yok iyi geceler mesajı yok

sabah ararım ama ben onu erken kalkıyorum cunku ben:). yani sıkıntısız bı seklde gecsın onun ıcın dua edelm canm ya
ay ne güzel canım yaa senin o şansında varmış bizimki akşam otobüse biniyo tel almicak yanına
tabi inşallah çok rahat olurlar su gibi akar gider zaman

ay ne güzel canım yaa senin o şansında varmış bizimki akşam otobüse biniyo tel almicak yanına
tabi inşallah çok rahat olurlar su gibi akar gider zaman
insallah canım rahat olsunlar yeter. alısmamız lazım bakma boyle rahat konstgma fazlasyla can sktm bıraz alştm sanrm

insallah canım rahat olsunlar yeter. alısmamız lazım bakma boyle rahat konstgma fazlasyla can sktm bıraz alştm sanrm
bende çok can sıktım ya valla gitcekleri yer belli oldu olalı stres telaş üzüntü şu bi hafta ne kadar uzun geldi ama burada aynı kaderi paylaşan yarenleri görmek yolu yarılayanları kavuşanları görmek insana güç veriyor gercekten :)

evet canm allah bızede sabır guc verır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…