- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
inşallah tatlımmevet canm allah bızede sabır guc verır ınsallah
benimkisi merkerz canım :) aminnn bugun yolculadım çok zor çokkmanisanın neresine düştü canım? benimkide manisa/alaşehirde yapmıştı acemiliği :) Sağ sağlim varsın birliğine allahın izniyle tatlım
Allah kavustursun canim benimASkerimi uğurladım otobüse bindirmek arkasından sonkez bakmak ve elsallamak beni mahvetti. şafak tez vakitte bitsin
bende aynı canım telefnu alcak sabah kardesıne vercek ben gecen hafta ugurlamıstm aılesının yanınaKızlar bir de iyi yanından bakın askerinizi kendi ellerinizle uğurlıcaksınız ben uzaktan yollıcam napıcam bilmiyorumbenimki tlfnu alıcak yanına eniştesi ve arkdaşlarıyla gidiyo onlara vericek girmeden son kez konuşçaz düşündükçee içim daralıyooo
aminnnnn hepimizi inşalllahhhhhhhhAllah kavustursun canim benim
Allah yolunu acik etsin canim insallah alisirz dedigin gibi cunku suan cok zor geliyobende sevgilimle 3 gün görüşüp memleketine uğurladım yarın sabah 8 de de uçakla gidiyor... ilk 1 ay zor gelicek ama sonrasına alışıcaz. şafak 2 tane gitti bile diğerleri de çabucak gider inşallah
Bakıyorum da herkes aynı durumda. Alllah yardımcımız olsun.HErkes 6 ay nolcak diyor ama gelsinler de bir de bize sorsunlar
Haftasonları görüşürken bana haftasonlarını beklemek bile eziyet geliyordu ..şimdi hiç ayrı kalmadığımız kadar ayrı kalıcaz ...sadece görmemek de değil sesini de duyamıycaz belki...düşündükçe kabus gibii geliyorYok çok iyi bir yerde 6 ay çabuk geçer. Geçmiyor işte, diyorum ki siz eşinizden ayrı kalır mıydınız? Ama siz evli değilsiniz diyorlar, yani evli olmayınca üzülmek yasak
Aynen ya şimdi ayrı şehirlerde olsak da özlediğimiz an arıyorduk, msj atıyorduk, resim video yolluyorduk ama bunların hepsi bir anda gidecek. Herkes nasıl bu kadar basit görüyor ki!! Ben 3 hafta yurtdışında kafayı yedim yaaaaaHaftasonları görüşürken bana haftasonlarını beklemek bile eziyet geliyordu ..şimdi hiç ayrı kalmadığımız kadar ayrı kalıcaz ...sadece görmemek de değil sesini de duyamıycaz belki...düşündükçe kabus gibii geliyor
Aynen ya şimdi ayrı şehirlerde olsak da özlediğimiz an arıyorduk, msj atıyorduk, resim video yolluyorduk ama bunların hepsi bir anda gidecek. Herkes nasıl bu kadar basit görüyor ki!! Ben 3 hafta yurtdışında kafayı yedim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?