Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözlerinde önemli olmamız için ya nişanlı ya evli olmamız gerekiyor demek ki gecen sene ankarada hep beraberdık sevdıcegımle o mezun oldu gıttı kac aylardır telefondan gorusuyorduk artık o da elimizde yok alışmak çok zor.. daha onsuzluğa alışamamıştım ankarada çok yalnız kaldım iyice yalnız kaldım.. o benim dert ortagımdı beraber stres atar beraber sevinirdik sıkıntılarımızı giderirdik şimdi ben onsuz o bensiz bir taraflarımız eksik 6 ay çabuk gececek dıyenler bunları gormeyenler dusunmeyenler hıssedemeyenler..
Ya ben ailemden de uzaktayım, evde de tek kalıyorum ve burda kimse beni anlamıyor. Herkes gülüyor kızıyor niye üzülüyorsun diye![]()
Aynen canım yapabilceğimiz birşey olmadığı için bu bile insana çok iyi geliyor destek veriyor....Aynen inşallah sağ salim gelirler canım ... Sen neredesin şuan ? hiç yanına gidebilecekmisin uzakmısınız?Hani insan kendi durumunda olan birini görünce teselli olur ya bizim de öyle oldu. Herkes aşık çok seviyor ama ayrı kalmak zorunda acıyı paylaşmak gerçekten acıyı azaltıyor.Bi arada bence dua edelim birbirimizin sevdiceklerine sağ salim gidip gelsinler diye
10 saat mesafe var canım ama direk otobüs yok. Afyondaym canım ben.
aynı durumdayız senle. bende ankaradayım ailem bursada. abim de sevgilimle aynı zamanda askere gidiyor. 2 asker birden bekleyeceğimYa ben ailemden de uzaktayım, evde de tek kalıyorum ve burda kimse beni anlamıyor. Herkes gülüyor kızıyor niye üzülüyorsun diye![]()
Anladım canımm neyse yine iyi yere düşmüş en azından uzak evet ama aklın kalmaz bari o kadar ...öyle bu 6 ay yollarda geçecek gözüküyor....Sinop canım.Aslında onun memleketine çok yakın samsunlu o.Ama bana uzakİzin kullanmaz ama ben bi kaç saat için de olsun gitmek istiyorum sık sık. Napim 6 ay otobüs çekeceğim
Hoşgeldin canımmmm aramıza.. aynı benim gibiymiş seninde Allah yardımcımız olsunnn ..nereye gidiyor erkek arkadaşın ?uzakmısınız?Merhaba arkadaslarim bu akşam vedalastik erkek arkadasimla yarin sabah 5te biniyor. Hepinize allah bekleme sabri versin.
merhaba canım amin. allah bir an önce hepimizi kavuştursunMerhaba arkadaslarim bu akşam vedalastik erkek arkadasimla yarin sabah 5te biniyor. Hepinize allah bekleme sabri versin.
İnsanın elinde değil canım ... gözünden yaşlar öylece süzülüyor ..ağlamayım diyorsun boğazına düğümlenip kalıyor.....Ben hiç yaşamadım böyle bir durum ilk defa yaşıycam hiç bilmiyorum o nedenle nasıl dayanacağım ..Çok şükür yaa çok şükür iyi yerlere gidiyorlar.Nankörlük etmek istemiyorum sırf bu yüzden ağlamayayım diyorum ama insan düşündükçe duramıyor dimi. Ben diyorum ya geçen yıl yaşadım yurtdışında telefon yoktu arayamadım sesini duyamadım insan hayattan soğuyor, yemek yiyemiyor. O durum beni korkuttu o yüzden şimdi daha da bir kötü oluyorum.
Demesi kolay canım .... ne yaparsan yap aklından bir saniye olsun çıkmıyor ki herşey onu hatırlatıyor....Herkes başka şeylerle uğraş diyor teselli olarak ama insan mutsuzken gözü başka şeyi görür mü??
bizde şimdi vedalaştık telefonunu ailesine verdi ve gittiyüreğimde öyle bir sızı var ki o telefonu her elime almamda içim acıcak biliyorum
çok zormuş ya![]()