357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Seninki nerde canım ? İnşallahhh hayırlısıyla bitirip gelsinler de ...
benimki çok zor bi yerde Siirt eruhta akrep üst bölgesinde şırnağın üstü ama batman Şırnak bitlisin tam orta tepe noktası hergün 12 saat nöbet ekmek yemek kendileri yapıyor sen dua et ankaraya düşmüş bide beni düşün

Lunammmm nerdesinnnnnn ????

canım merhaba.inan yaşamış birinden tavsiye almak şu an hepimizin ihtiyacı olan şey:) duygularımızı abartmadan onların akıllarında bırakmadan paylaşabilmeliyiz.Biz sevdiğimle bole söz verdik hiç sorun yok imajı çizmek doğru olmaktan öte en kotuyu duşundurebilir.Hemde olmamasına karşın bole şeyler. Paylaşarak sıkıntıları beraber gogusleyelim.Motivasyonumz düştüğünde destek bulalım kah burdan kah çevrenizden,aşkımızdan.İnşallah güzel geçer hepimiz için bu donem ve sonrası aşkla bir hayatta birleşir :)

Amiinnnn canım....çok iyi anlayabiliyorum seni...Biz teselli bulamazken onları teselli etmeye çalışmak da zor.....Zaman su gibi akıp geçiyor evet ama geçerken hiç geçmiyor gibi zor geliyor ..geriye bakınca geçti gitti demek kolay..

Ayyy kıyamam canım yaa ...Haklısın gerçekten iyi dayanmışsınız yarısı bitmş yarısı kalmış bugünlerde geçecek inşallah ikinizinde Allah yardımcısı olsun..

Kıyamam canımm ya hepimiiz başta çekiyoruzz bunları tatlım.. Cefasıını çekiyoruz ki sefasını sürelim dimi ama . İnan bana zamanın nasıl geçiceği biizim elimizde kendinizi damar şarkılara,melankoliğe bağlamayın cidden kötüyü çağrıstırmayın hiç bi zaman. Bi de o aradıgı zaaman AĞLAMAMAYA ÖZEN GÖSTERİN. Onlar orda daha da kahroluyor öyle yapınca . Onlara güç vermelisiniz daha çok üzüntü değil.. Zamanla alışacaksınız zaten sizde burda sizden sonra gelen devre yarenlerine moral veriyo olurken bulcaksınız kendinizi

O günler gelecek mi gerçektennnnnnnn :) ?Doğru diyosun sefasını sürmek için bir aşama bu sadece ama yinede üzülüyor insan elde değil...

Amin sağol canım benim. Rabbim bize sabır versin tez zamanda gelsin tüm askerlerimiz.Oo vaktiniz var desene canım iyi değerlendirin
Sağol canım aynen öyle ama zaten ikimizde İzmirde oturuyoruz buraya çıktı askerliğide ondan çok sorun olmaz hafta sonu görüşürüz

O günler gelecek mi gerçektennnnnnnn :) ?Doğru diyosun sefasını sürmek için bir aşama bu sadece ama yinede üzülüyor insan elde değil...
Gelecek canım bu sadece bir süreç.. Hepimiz başta bunu soruyoruz o gunlerde gelecek mi.. Geliyorr bak karşında kanıtı :) üzülüyor tabi o elde olmayan bişey ama onun yanında tut kendini tatlım

Gelecek canım bu sadece bir süreç.. Hepimiz başta bunu soruyoruz o gunlerde gelecek mi.. Geliyorr bak karşında kanıtı :) üzülüyor tabi o elde olmayan bişey ama onun yanında tut kendini tatlım

Aynen öyle canım geçicek elbet... Ya ben eskiden olsa çok ağlardım sanırım ama şu an ağlamamaya çalışıyorum dün soruyor bana üzülüyor musun ağlıyor musun diye hayır diyorum başka şeyler konuşmaya çalışıorum ağlıyorum desem o da ağlayacak off offf
Ayy inşallah öyle olur sizin uzun dönemdi demi canım belli değil daha
Evet canım uzun dönem bizim Ankara acemi şu an usta bakalım neresi olucak

:)Tmam canım çok sağol destek olduğun için ...Bu süreç inşallah güzel geçer ..özleyip görüşmek de ayrı bir güzel olsa gerek

Aynen kuzum devam et böyle hiç bozma :) ben bazen tutamıyodum yanında gözlerm doluveriyodu o da aglıyodu o yuzden bildiğim için daha hiç ağlamadım yanında.. artık alıstık zaten :) inşallah yakınına düşer tatlım.

:)Tmam canım çok sağol destek olduğun için ...Bu süreç inşallah güzel geçer ..özleyip görüşmek de ayrı bir güzel olsa gerek
Rica ederim canım ne demek. Güzel geçecek canım hasret ilişkiyi daha çok güçlendiriyor emin ol. askerlik bitince geriye dönüp baktıgınzda güzel ve özel anılar kalacak bu gunlerden..

İnşallah canım biz de bi alışsaydık en azından ya da başlasaydık saymaya geçse çabucak zaman
Sizin kaç canım şafak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…