357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sulus belgesi ne oluyo tatlim? Internette yazan egitim merkezi bilgileri mi? Giderken gerekiyomus mu o?

Canlarım evet sülüs belgesini yanında götürmesi gerekiyor hani e devlette sonuçların yazdığı yer var ya orda üstte asal sevk başvuru gibi bişey yazıyo ordan çıkarıyosnz yada askerlik şubesinden alıyosunuz e devletten alımlar 30ekimde bitti şuan sadece şubeden alabilirsiniz

Hiiiiiiim tesekkur ederim tatlim

Günaydınnnn kızlarr Nasılsınızz..?

Offff bugün son günümüz son kez görücem yarın sabah gidiyor =( Yarından itibaren özlem dolu günler başlıyor.Hala durumu idrak edemiyorum sanırım şokta gibiyim :/Sizlerde durumlar nasıl ?

Gunaydin canimm
Durumlar herkes de ayni sanirim bugun yolcu ediyoruz hala banada cok farkli geliyo gorusmemekten ziyade her zaman bi telefon uzagimda olan insanla gunde belki bir defa belki iki gunde bir konusmak cok farklii geliyorr. Cok buyuk bir bosluk gibi geliyo bana rabbim sabrini verir insallah

Aynen canım ... görüşmesek bile istediğinde ulaşabileceğini bilmek bile insanı rahatlatıyor.Ama şimdi arayabileceğimiz bir numara bile olmayacak sadece aramasını bekliycez Ammiiin canım hepimize çook çoook sabır versin

Kızlar merhaba rahatsızlık veriyorum size belki tecrübeli olarak ama ben hep şöyle iyi olmuştum uzun dönem yapanlar için ya şafak 460dan başlasaydı diye diye hem kendimi hem karşı tarafı avutmuştum bu da karşı tarafa mutluluk veriyordu emin olabilirsiniz mesela ilk gittiği zamanlar şafak 360 olacak falan derdi bende hemen ya 455 olsaydı derdim o zaman hemen gülerdi görmesemde ses tonundan anlardım sizin için en önemli süreç ilk hafta çünkü gittiği günden sonra ilk aradığında her zamanki ses tonuyla telefon açılmıyor kısık bi aşkım sesiyle açılıyor ama o an sakın ağlamayın yoksa karşı tarafı yıkmış olursunuz telefonun sonuna kadar gülerek konuşun telefonu kapatınca ağlayın daha sonraki telefonlar okadar zor olmayacak emin olun ..

Ne rahatsızlığı canım olur mu hiç...
Haklısın onları dahada o zor durumlarında üzmemek morallerini yüksek tutmak gerekiyor.. Ama bunu belli etmemek çok zor olacak gibi...inşallah dayanıp kendimizi tutabiliriz... Her zamankinden daha anlayışlı olmamız gerekiyor sanırım..

sebepsiz yere azar işitiyorsun aslında yaptığın suç yok ama o o anki psikolojiyle sana yağıp esip gürlüyor ama farkında olmadan çünkü onu en iyi anlayacak olan sensin oda bunu biliyor o yüzden belki de öyle oluyor şimdi bizim uzun süre oldu gideli alıştık artık kavga edince ben başta susuyordum siniri geçince konuşuoduk sende öyle yap he inşallah kavganız olmaz ama bi sebep çıkıyor işte şuan şey diyorum bana boşuna bağırdıklarını gelince tek tek hesabını sorcam senden diyorum o da sor aşkım bi geliyimde ne istersen yap diyor aklına bişey takıldığında mesajda atabilirsin elimden geldiğince yardım ederim bide nereye düştü uzun dönem mi

Canim cok tesekkur ederiz bizimle tecrubelerini paylastgn icin :)
Zor bir surec bu farkindayim bende daha anlayisli daha guclu olmak gerekiyor ama ozlem insanin icini oyle bir burkuyor ki bazen cesaretimin kirildigini hissediyorum

Çooook sağol tatlım moral verdin gerçekten =)Dediğin gibi onlar orada kim bilir neler yaşayacaklar bizimse tek derdimiz özlemek....Alttan alıcaz artık napalım birsüre....Canım bizim kısa dönem şükür Ankara ...İnşallah su gibi geçer......tekrar çooooookkk teşekkürler =)

Ne demek tatlım o zaman biz seninle aynı bitiricez nasip olursa artık benimde yarın tam 6 ay olacak göndereli

Perşembe hiç gelsin istemiyorum ya,düşündükçe bile gözlerim doluyo ağlıyorum. Ama sevdiğime şuan bile belli etmiyorum. 'Çok çabuk geçicek ama dün tanışmıyo gibiydik bugün 4.yılımızdayız o askerlikte böyle gidicek atlatıcaz 'diyorum. Ama konuşmadığımız zamanlar içime resmen öküz oturuyo dedikleri eylem gerçekleşiyo Rabbim hepimize çok ve bol sabır versin. Tatlı sınavlar olsun bunlar inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…