evet canım beklemiş bitirmiş biri daha iyi bilircanım benimki eylülde gitti o bana öyle dememişti teslim tarihinin başladığı günden itibaren asker sayılıyorum demişti ve bana ona gore ayarlamıştı şafak tarihini
işte o 3ünden 7sine kadarda yol izni diye biliyorum. Aslında beklemiş bitirmiş birileri daha iyi bilirrr bizde ona göree sayalımm
Selam canım ben de cuma gönderiyorumm :/Kızlar napıyosunuz , nasılsınız en geç ben mi göndericem yarimi ya
canım ben 8 aydır bekliyorum. Sanırım sevk baslangıc tarihinden bahsediyorsunuz. Şöyle söylim ozaman gökhanın 19 mart sevk başlangıç tarihiydi. 22 mart ise son sevk tarihi. Yani en geç 22 sine kadar teslim olabilir. 19 martta yani sevk başlangıç tarihinde şafak atmaya başlar. O iki üç günde yol izni olarak sayılır ama şafak sevk başlangıç tarihinde atmaya başlar bilginiz olsunevet canım beklemiş bitirmiş biri daha iyi bilir
bende abişimi cuma gönderiyorumm yarim askerde zatiSelam canım ben de cuma gönderiyorumm :/
İkisi içinde Allah kavuştursun canım abinin ki nereye çıktıbende abişimi cuma gönderiyorumm yarim askerde zati
bende abişimi cuma gönderiyorumm yarim askerde zati
bende abişimi cuma gönderiyorumm yarim askerde zati
Burdur'a cıktı canım sağolasın .. şimdi gelde bide abi hasreti çek ..İkisi içinde Allah kavuştursun canım abinin ki nereye çıktı
Yarim yakınımda canım edirnede yapıyor ben istanbuldayım çok sukur Allahım yuzumuze guldu. Saolasın canım hepimize versin sabır..Ooo Allah sabır versin canım yaaa nerde yapıyor askerliği
Çoook saol tatlım Allah sizede hepiimize bol bol sabır versin.. Sizin nereye düştü acemilik?İki özlem bir arada Allah sabır versin çoooook çoookkk canım
Çoook saol tatlım Allah sizede hepiimize bol bol sabır versin.. Sizin nereye düştü acemilik?
Aaaa Edirne de mi bende Edirneliyim kuzum merkezde mi sevgilin şükrüpaşada mı çok şanslısın Edirne çok rahat bi yerdirYarim yakınımda canım edirnede yapıyor ben istanbuldayım çok sukur Allahım yuzumuze guldu. Saolasın canım hepimize versin sabır..
keşan merkez tatlım:) evet allaha sukur yeri de konumuda çok rhat uc haftada bir burdadır. hatta şuanda burda :) Bende geldim oraya çok ayrıca bende tekirdaglıyımdır:)Aaaa Edirne de mi bende Edirneliyim kuzum merkezde mi sevgilin şükrüpaşada mı çok şanslısın Edirne çok rahat bi yerdir
Ne güzel canım hemde kısa dönem :) aah ahh bizde kısa olaydık nolurduuuAmiinn canım benim hepimize....bizim kısa dönem acemi de ustada Ankara/Beytepe'ye çıktı
Aynen tatlım çoğu bitmiş azı kalmış sabır bak ne güzel yakınında ..rahatları yerinde olsun da o yeter:)Ne güzel canım hemde kısa dönem :) aah ahh bizde kısa olaydık nolurduuuşimdiye çoktan tezkereyi alırdık. Kader kısmett ama olsun yakınımda ya bunada şükür.
kesinlikle tatlım. öyle böyle geçti geçiyo işte.. Biraz daha sıkıcaz dişimizi bukadar sıkmışızAynen tatlım çoğu bitmiş azı kalmış sabır bak ne güzel yakınında ..rahatları yerinde olsun da o yeter:)
Aaa komşu sayılırız tatlım gerçekten çok güzel olmuş sizin için keşke bizde de öyle bi imkan olsa da ayda 1de olsa görebilsemkeşan merkez tatlım:) evet allaha sukur yeri de konumuda çok rhat uc haftada bir burdadır. hatta şuanda burda :) Bende geldim oraya çok ayrıca bende tekirdaglıyımdır:)
Sizin enresi acemilik tatlım? kısa dönemmi? :/ Sen nerede oturuyosun edirnenin?Aaa komşu sayılırız tatlım gerçekten çok güzel olmuş sizin için keşke bizde de öyle bi imkan olsa da ayda 1de olsa görebilsem
Ben Edirne merkezdeyim canım nişanlımın acemi Ankara Mamak ustalık İzmir Gaziemir kısa dönemSizin enresi acemilik tatlım? kısa dönemmi? :/ Sen nerede oturuyosun edirnenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?