357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

evet canım beklemiş bitirmiş biri daha iyi bilir

evet canım beklemiş bitirmiş biri daha iyi bilir
canım ben 8 aydır bekliyorum. Sanırım sevk baslangıc tarihinden bahsediyorsunuz. Şöyle söylim ozaman gökhanın 19 mart sevk başlangıç tarihiydi. 22 mart ise son sevk tarihi. Yani en geç 22 sine kadar teslim olabilir. 19 martta yani sevk başlangıç tarihinde şafak atmaya başlar. O iki üç günde yol izni olarak sayılır ama şafak sevk başlangıç tarihinde atmaya başlar bilginiz olsun

Yarim yakınımda canım edirnede yapıyor ben istanbuldayım çok sukur Allahım yuzumuze guldu. Saolasın canım hepimize versin sabır..
Aaaa Edirne de mi bende Edirneliyim kuzum merkezde mi sevgilin şükrüpaşada mı çok şanslısın Edirne çok rahat bi yerdir

Aaaa Edirne de mi bende Edirneliyim kuzum merkezde mi sevgilin şükrüpaşada mı çok şanslısın Edirne çok rahat bi yerdir
keşan merkez tatlım:) evet allaha sukur yeri de konumuda çok rhat uc haftada bir burdadır. hatta şuanda burda :) Bende geldim oraya çok ayrıca bende tekirdaglıyımdır:)

ALLAH yardımcınız olsun kızlar. Rabbim sizlere de asker gönderecek ailelere de sabır versin..

Amiinn canım benim hepimize....bizim kısa dönem acemi de ustada Ankara/Beytepe'ye çıktı
Ne güzel canım hemde kısa dönem :) aah ahh bizde kısa olaydık nolurduuu şimdiye çoktan tezkereyi alırdık. Kader kısmett ama olsun yakınımda ya bunada şükür.

Ne güzel canım hemde kısa dönem :) aah ahh bizde kısa olaydık nolurduuu şimdiye çoktan tezkereyi alırdık. Kader kısmett ama olsun yakınımda ya bunada şükür.
Aynen tatlım çoğu bitmiş azı kalmış sabır bak ne güzel yakınında ..rahatları yerinde olsun da o yeter:)

keşan merkez tatlım:) evet allaha sukur yeri de konumuda çok rhat uc haftada bir burdadır. hatta şuanda burda :) Bende geldim oraya çok ayrıca bende tekirdaglıyımdır:)
Aaa komşu sayılırız tatlım gerçekten çok güzel olmuş sizin için keşke bizde de öyle bi imkan olsa da ayda 1de olsa görebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…