357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ozaman benimkinin 3ü sev baslangıcı teslim tarihi ise 5 kasım. ben 3 kasım itibariyle şafak atmaya başlıyorum diorsunuzzz :)

ozaman benimkinin 3ü sev baslangıcı teslim tarihi ise 5 kasım. ben 3 kasım itibariyle şafak atmaya başlıyorum diorsunuzzz :)
Aynen canım benimde sevk teslim 5 kasım şafağın attığını düşününce bi mutlu oldum eve gittiğim gibi 2 kutu karalayacağım inşallah hiç anlamadan doldururuz kalan kareleride

Kızlaaaaarr ben de cuma günü gönderiyorum yarimii yani perşembe gece yola çıkıcak cuma teslim olucak işte benm sevdiceğimnde 5inde başlıyo 7si son o da dediki 5inden başlıcaz şafak attırmaya. Aslında çok saçma yaa daha askeriyeye girmeden 2 gün şafak atıcaz ama güzel de biyandan :) benmki daha yeni biletini aldı çok sever son günlerde iş yapmayı :) Rabbim inşallah güzel mutlu haberlerini almayı nasip etsin ve 12 ay çabucacık geçsin

Benimkide dürtmeden hayatta iş yapmaz illa ben herşeyi hazır edicem eline vericem yada plan yapıcam bugün bunu yapıcaksın şunu şurdan alacaksın diye erkeklerin genel huyu bu sanırım

Aynen canım benimde sevk teslim 5 kasım şafağın attığını düşününce bi mutlu oldum eve gittiğim gibi 2 kutu karalayacağım inşallah hiç anlamadan doldururuz kalan kareleride
inşalllahhhhhhhh sular gibi geçsinnn şimdiden özlüyorum yarın geceden itibaren iletişim kopuyor asker yariyim

Benimkide dürtmeden hayatta iş yapmaz illa ben herşeyi hazır edicem eline vericem yada plan yapıcam bugün bunu yapıcaksın şunu şurdan alacaksın diye erkeklerin genel huyu bu sanırım
Aynen benmki de öyle. Halasi daha edevlet şifresini bana soruyo asla aklında tutamaz bir şeyi :) iyiki biz varız valla :)

gaziemir bize sans getırsın:)
İnşallahhh canım
Biliyomusun bölüklerinin olduğu yer dağ başında bi yermiş merkeze uzakmış
Beni kıskandırmak için İzmir kızlarına bakmanında sensiz tadı çıkmayacak senden gizli olmadan niye bakayım diyodu gıcık bunu öğrenince kahkaha attım resmen

inşalllahhhhhhhh sular gibi geçsinnn şimdiden özlüyorum yarın geceden itibaren iletişim kopuyor asker yariyim
Bende öyle canım yarın 17.30da gidiyor
Aynen benmki de öyle. Halasi daha edevlet şifresini bana soruyo asla aklında tutamaz bir şeyi :) iyiki biz varız valla :)
Ya tatlım sülüs belgesini çıkardınızmı siz ben çıkarmıştım ama edevletten ama biraz yıpranmış tekrar çıkarayım dedim ama kapanmış sadece şubeden alınıyormuş

canım çıkarmadan önce pc ye kaydetmediiz mi.. en son indirelenler yerinden pc den bulabilirsiniz.

Kızlar ben yarın yokum mağlum askerimi yolcu edeceğim
Kendinize iyi bakın çarşamba görüşürüz

canım valla benımkı acemılıgını gaziemırde yapcak dısarı cıkamıcgı ıcın rahatım:)

Ben ilk açıklandığı kağıdı çıkarmıştım canım bu son sülüsü çıkarmadım

yarın bende iş yerinden izin aldım sevdiğimle 4 saat birlikteyiz... sonra manisa yolcusu şimdiden özlemeye başlıyorum

yarın bende iş yerinden izin aldım sevdiğimle 4 saat birlikteyiz... sonra manisa yolcusu şimdiden özlemeye başlıyorum
manisanın neresine düştü canım? benimkide manisa/alaşehirde yapmıştı acemiliği :) Sağ sağlim varsın birliğine allahın izniyle tatlım

Doğru hesaplamışım o zaman saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…