ozaman benimkinin 3ü sev baslangıcı teslim tarihi ise 5 kasım. ben 3 kasım itibariyle şafak atmaya başlıyorum diorsunuzzz :)canım ben 8 aydır bekliyorum. Sanırım sevk baslangıc tarihinden bahsediyorsunuz. Şöyle söylim ozaman gökhanın 19 mart sevk başlangıç tarihiydi. 22 mart ise son sevk tarihi. Yani en geç 22 sine kadar teslim olabilir. 19 martta yani sevk başlangıç tarihinde şafak atmaya başlar. O iki üç günde yol izni olarak sayılır ama şafak sevk başlangıç tarihinde atmaya başlar bilginiz olsun
Aynen canım benimde sevk teslim 5 kasım şafağın attığını düşününce bi mutlu oldum eve gittiğim gibi 2 kutu karalayacağım inşallah hiç anlamadan doldururuz kalan karelerideozaman benimkinin 3ü sev baslangıcı teslim tarihi ise 5 kasım. ben 3 kasım itibariyle şafak atmaya başlıyorum diorsunuzzz :)
Benimkide dürtmeden hayatta iş yapmaz illa ben herşeyi hazır edicem eline vericem yada plan yapıcam bugün bunu yapıcaksın şunu şurdan alacaksın diye erkeklerin genel huyu bu sanırımKızlaaaaarr ben de cuma günü gönderiyorum yarimiiyani perşembe gece yola çıkıcak cuma teslim olucak işte benm sevdiceğimnde 5inde başlıyo 7si son o da dediki 5inden başlıcaz şafak attırmaya. Aslında çok saçma yaa daha askeriyeye girmeden 2 gün şafak atıcaz ama güzel de biyandan :) benmki daha yeni biletini aldı çok sever son günlerde iş yapmayı :) Rabbim inşallah güzel mutlu haberlerini almayı nasip etsin ve 12 ay çabucacık geçsin
Allah şimdiden kavuştursun canım benim ... benim yarim aralıkta teslim olcak 2.gruba çıktı çünküSelam canım ben de cuma gönderiyorumm :/
gaziemir bize sans getırsın:)Ben Edirne merkezdeyim canım nişanlımın acemi Ankara Mamak ustalık İzmir Gaziemir kısa dönem
inşalllahhhhhhhh sular gibi geçsinnn şimdiden özlüyorumAynen canım benimde sevk teslim 5 kasım şafağın attığını düşününce bi mutlu oldum eve gittiğim gibi 2 kutu karalayacağım inşallah hiç anlamadan doldururuz kalan kareleride
Aynen benmki de öyle. Halasi daha edevlet şifresini bana soruyo asla aklında tutamaz bir şeyi :) iyiki biz varız vallaBenimkide dürtmeden hayatta iş yapmaz illa ben herşeyi hazır edicem eline vericem yada plan yapıcam bugün bunu yapıcaksın şunu şurdan alacaksın diye erkeklerin genel huyu bu sanırım
İnşallahhh canımgaziemir bize sans getırsın:)
Bende öyle canım yarın 17.30da gidiyorinşalllahhhhhhhh sular gibi geçsinnn şimdiden özlüyorumyarın geceden itibaren iletişim kopuyor asker yariyim
Ya tatlım sülüs belgesini çıkardınızmı siz ben çıkarmıştım ama edevletten ama biraz yıpranmış tekrar çıkarayım dedim ama kapanmış sadece şubeden alınıyormuşAynen benmki de öyle. Halasi daha edevlet şifresini bana soruyo asla aklında tutamaz bir şeyi :) iyiki biz varız valla:)
canım çıkarmadan önce pc ye kaydetmediiz mi.. en son indirelenler yerinden pc den bulabilirsiniz.İnşallahhh canım
Biliyomusun bölüklerinin olduğu yer dağ başında bi yermiş merkeze uzakmış
Beni kıskandırmak için İzmir kızlarına bakmanında sensiz tadı çıkmayacak senden gizli olmadan niye bakayım diyodu gıcık bunu öğrenince kahkaha attım resmen
Bende öyle canım yarın 17.30da gidiyor
Ya tatlım sülüs belgesini çıkardınızmı siz ben çıkarmıştım ama edevletten ama biraz yıpranmış tekrar çıkarayım dedim ama kapanmış sadece şubeden alınıyormuş
1 tanede fazladan çıkarmışım onu buldum dosyaların içinde şu garantici huyum işe yaradı sonundacanım çıkarmadan önce pc ye kaydetmediiz mi.. en son indirelenler yerinden pc den bulabilirsiniz.
canım valla benımkı acemılıgını gaziemırde yapcak dısarı cıkamıcgı ıcın rahatım:)İnşallahhh canım
Biliyomusun bölüklerinin olduğu yer dağ başında bi yermiş merkeze uzakmış
Beni kıskandırmak için İzmir kızlarına bakmanında sensiz tadı çıkmayacak senden gizli olmadan niye bakayım diyodu gıcık bunu öğrenince kahkaha attım resmen
Bende öyle canım yarın 17.30da gidiyor
Ya tatlım sülüs belgesini çıkardınızmı siz ben çıkarmıştım ama edevletten ama biraz yıpranmış tekrar çıkarayım dedim ama kapanmış sadece şubeden alınıyormuş
manisanın neresine düştü canım? benimkide manisa/alaşehirde yapmıştı acemiliği :) Sağ sağlim varsın birliğine allahın izniyle tatlımyarın bende iş yerinden izin aldım sevdiğimle 4 saat birlikteyiz... sonra manisa yolcusuşimdiden özlemeye başlıyorum
canım ben 8 aydır bekliyorum. Sanırım sevk baslangıc tarihinden bahsediyorsunuz. Şöyle söylim ozaman gökhanın 19 mart sevk başlangıç tarihiydi. 22 mart ise son sevk tarihi. Yani en geç 22 sine kadar teslim olabilir. 19 martta yani sevk başlangıç tarihinde şafak atmaya başlar. O iki üç günde yol izni olarak sayılır ama şafak sevk başlangıç tarihinde atmaya başlar bilginiz olsun
Doğru hesaplamışım o zan saol kuzum
rica ederim canım ne demek :) bende ilk duydugumda çok hosuma gittiydi :)Doğru hesaplamışım o zaman saol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?