357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Hoşbulduk canım.Burası gerçekten iyi geldi.Tamam eklersen sevinirim artık buralardayım bende =)) Bizim Beytepe Jandarma canım
Hmm aynı yer değilmiş kuzum
Neyseki iyi yerlere çıktılar inşallah rahat rahat yaparlar gelirler bi an önce

Ah işte keşke öyle geçer gider demek kadar kolay olsaydı.. Benimki de hiç istemiyor canım ama napıcaksın gitmek zorundalar Biz farklı şehirlerdeyiz ayda bir iki kez anca buluşuruz ama sürekli telefon sürekli mesaj dediğin gibi şimdi onlar da olmayacak bakalım nasıl geçecek
Benimki de Ankara da canım neresi senin Usta birliği de orası bak işte iyi yine bakalım bizim ne olacak

Hmm aynı yer değilmiş kuzum
Neyseki iyi yerlere çıktılar inşallah rahat rahat yaparlar gelirler bi an önce

Aynen canım iyi yer olması insanın içini biraz olsun rahatlatıyor.Şimdi bile böyleim çok uzak olsa napardım hiç bilmiyorum :/

Askerlie daha 2 yıl var derken geldi çattı..İnşallah askerlik de bu kadar çabuk biter gider ve kavuşuruz sevdiklerimize:)

ahaha kız bende öyle yaptım boşver ya bu kadarını yaptığımıza şükretsinler
Valla giden paraya acıdım kuzum ben bu kadar beklemiyordum.. Of sizin bu akşam son mu
Rabbim sabır versin kuzum sana güçlü dur ağlamamaya çalış onun yanında

Beytepe jandarma canım... Evet canım zorundalar yapabilcek birşey olsa keşke ama malesef...Telefon bile yeter insana sesini duymak istediğinde ulaşabileceğini bilmek...İnşallah sizinde usta birliğiniz istediğiniz biryere çıkar tatlım

Aranızdaki mesafe ne kadar canım sen nerdesin şuan
Gerçekten tecilini bozdurduğu gün dün gibi ne kadar çabuk geçiyor zaman inşallah onlar yokkende böyle çabuk geçer
Dimi ama ya bilgisayarımda kayıtlı değiştirsem mi diye düşündüm ama vazgeçtim sonra napayım o da sondan başlasın karalamaya
Ağlamamaya çalışıyorum ama gözlerine 2 saniye baksam ağlamaya başlıyorum ben napıcam böyle
Ben adet yerini bulsun diye ağlıyorum arkamdan hiç ağlamadı deme diye sen bakma bana diyorum O da sürekli iç çekiyor hüzünlü hüzünlü bakıyor oooooof bu kadar zor olacağını düşünmemiştim

Aranızdaki mesafe ne kadar canım sen nerdesin şuan
Gerçekten tecilini bozdurduğu gün dün gibi ne kadar çabuk geçiyor zaman inşallah onlar yokkende böyle çabuk geçer

4.30 saat sürüyormuş canım biz Sakarya'dayız...Evet dün gibi daha çok var derken ne ara geldi anlamadık bile =((

Ağlamamaya çalışıyoruz dediğin gibi ama insanın elinde olmuyorki .. üzmeyim diyorum ama normaldede zaten biraz sulugözüm sanırım bu süreç nasıl geçiçek bakalım

Hmm benimki Etimesgut da canım. Aminn aminn inşallah canım
Acemiden benim pek umudum yok ama en azından usta da rahat olur inşallah benim tek derdim o canım

Hmm benimki Etimesgut da canım. Aminn aminn inşallah canım
Acemiden benim pek umudum yok ama en azından usta da rahat olur inşallah benim tek derdim o canım

Acemi için benimde pek ümidim yok sıkıyorlarmış baya ama inşallah ustada rahat olurlar canım ..Onlar rahat etsinler iyi olsunlar da bekliycez ne yapalım..

Boşver kuzum aynen aynen öyle karalasın ne olacak
Çok yıpratma kendini canım benim ya olsun sen yine de iyi görünmeye çalış moralini yüksek tut hem
Çok zor çok ben sana diyorum ama bi de beni gör of bende ağlamamaya çalışıyorum.. ağlamam ama sinirlenirim oraya buraya sataşırım geçen annem bile dedi bi otur yerinde sakin ol ne oluyor sana böyle diye

Acemi için benimde pek ümidim yok sıkıyorlarmış baya ama inşallah ustada rahat olurlar canım ..Onlar rahat etsinler iyi olsunlar da bekliycez ne yapalım..
Amin canım ya inşallah usta da rahat olurlar evet biz en azından bekleme kısmında özlem kısmındayız..
Onları orda telef edicekler sesini bile çıkartamıcaklar
Allahım inşallah inşallahhh çabuk geçerrrrrrr

Evet onların ki kat kat daha zor canım ...yeni bir ortam yeni insanlar ...İnşallah karşılarına iyi insanlar çıkar...Komutanları iyi olur da rahat ederler... hem bedenen hem manevi olarak zor bir dönem onları bekliyor... Bizimkisi de zor tabi ama çünkü elimizden birşey gelmeden öylece bekliyor olacağız aklımız kalacak

Ne güzel canım ya yakınmış çarşı izinlerinde sabah gider akşam dönersin
İlk günler zor gelecek ama inşallah alışacağız.
Hoş onların yokluğuna alışmak mümkün değil ama daha az üzüleceğiz inşallah

Bende üzgün üzgün dolaşıyorum annem babam hep moral vermeye çalışıyolar. Annem neşelendirmeye çalışıyor sana noluyo asıl benim oğlum gidiyo ben üzülüyorum deyip duruyo

Aynen öyle canım ya inşallah iyi komutanları olur Biz beklemeye alıştık canım ya ne varsa kadınlar çekiyor
Evet beklemek beklemek beklemek... Sizin ne kadar oldu canım

Bunu bilmek de biraz rahatlatıyor canım en azından gidebileceğim biryer ..sanırım 2 haftada bir çarşı izinleri oluyormuş.. elimden geldikçe gitmeye çalışıcam. Evet ne yapsakda alışmak imkansz sadece bunun geçici bir süre olduğunu bilerek sabredicez :/

Ahahah e benim de kocam gidiyor deseydin Valla feci bir durum şu an doluyorum bakalım ne zaman patlayacam

Aynen öyle canım ya inşallah iyi komutanları olur Biz beklemeye alıştık canım ya ne varsa kadınlar çekiyor
Evet beklemek beklemek beklemek... Sizin ne kadar oldu canım

Bizim iki yıl oldu canım ama her saniyemiz birlikte geçti nerdeyse o yüzden çok çok çookkk zor olucak..bi saat geç cevap alsam merak ederken şimdi gün boyunca alamıycam belki haber...

Bizim iki yıl oldu canım ama her saniyemiz birlikte geçti nerdeyse o yüzden çok çok çookkk zor olucak..bi saat geç cevap alsam merak ederken şimdi gün boyunca alamıycam belki haber...

Maşallah canım Allah bir ömür birlikte olmayı nasip etsin
Evet size daha zor olur canım olsun be bitecek yine de öyle de böyle de canım ya..Bende diyorum günde 1 kere bile arasa razıym yaa

Maşallah canım Allah bir ömür birlikte olmayı nasip etsin
Evet size daha zor olur canım olsun be bitecek yine de öyle de böyle de canım ya..Bende diyorum günde 1 kere bile arasa razıym yaa

Amin canımmmmmmm hepimize inşallahhh sizin ne kadar oldu?:)Bir kere arasa dediğin gibi iyi olduğunu bilsek ona şükür..Gözümüz kulağımız telefonlarda olacak..

Amin canımmmmmmm hepimize inşallahhh sizin ne kadar oldu?:)Bir kere arasa dediğin gibi iyi olduğunu bilsek ona şükür..Gözümüz kulağımız telefonlarda olacak..
Amin inşallahhhh Bizim 4 sene oldu canım beklemek tak etti canımıza da bakma mecburuz
Biz 1 sene de evrak karışıklığı yüzünden boşa zaman harcadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…