İşte o çok kötü ya 1 seneniz boşa gitmişAmin inşallahhhhBizim 4 sene oldu canım beklemek tak etti canımıza da bakma mecburuz
Biz 1 sene de evrak karışıklığı yüzünden boşa zaman harcadık..
Amin inşallahhhhBizim 4 sene oldu canım beklemek tak etti canımıza da bakma mecburuz
Biz 1 sene de evrak karışıklığı yüzünden boşa zaman harcadık..
İmzam nasıl kızlar
Bizde hem gitmesinler istiyoruz hem gitsinler istiyoruz
İşte o çok kötü ya 1 seneniz boşa gitmiş
Bizde hem gitmesinler istiyoruz hem gitsinler istiyoruz
Sağol canım benimAy ne güzel canım maşallahhhhHerşeyde vardır bi hayır canım öyle düşünmek lazım ne zaman teslim olacak peki?
İmzam nasıl kızlar
İnsanlara kulak tıkayacaksın yapacak birşey yok canım duymamazlıktan geleceksin her laf söyleyeni kafaya taksaydık sıyırırdık kesinSorma kuzum ya nelerle uğraşmışım ben bile şaşıyorum. Hele ki etrafında dengesiz insanlar varsa daha çok uğraşıyorsun.Çok şükür şimdi hepsinin azı tıkandı diyecek lafları kalmadı ..
Sağol canım benimÖyle tabi artık napalım olan oldu geçti zaman daha genciz bakma ama işte insan sevdiğinin yanında olmayı istiyor bir an önce Bu cuma gidiyor benimki de canım sabah 8,30 da yolculuk var
Göremedim ben kuzum ama
Sağol canım benimÖyle tabi artık napalım olan oldu geçti zaman daha genciz bakma ama işte insan sevdiğinin yanında olmayı istiyor bir an önce Bu cuma gidiyor benimki de canım sabah 8,30 da yolculuk var
İnsanlara kulak tıkayacaksın yapacak birşey yok canım duymamazlıktan geleceksin her laf söyleyeni kafaya taksaydık sıyırırdık kesin
Yazdıklarımın altında bi resim çıkması gerekiyor göremiyor musun canım
Aaaa ben yazdığımda altta da görüyorum niye öyle oldu kiprofilinde gözüküyor canım yazının altında gözükmüyor.
Aaaa ben yazdığımda altta da görüyorum niye öyle oldu ki
İnsanlara kulak tıkayacaksın yapacak birşey yok canım duymamazlıktan geleceksin her laf söyleyeni kafaya taksaydık sıyırırdık kesin
Yazdıklarımın altında bi resim çıkması gerekiyor göremiyor musun canım
Hepimize Allah çook çookkkk sabır versin... Tabiki kim istemezkiii...geçsinnnn zamannnnnn kaç yaşındasın canım bu arada dönüşte planlarınız var mı?
Aminnn aminnnn canımBen 22 yaşındayım hayatımın baharındayım canım
Planlarımız çok canım ya isteme söz nişan allah nasip ederse var bizim de1 sene askerliğin çıkmasını bekledik Kasımda da olmazsa artık gelip isticem dedi bende gel o zaman dedim şansımıza da askerlik çıktı Gelince inşallah bizde yapacaz birşeyler.. Sizin var mı canım planlarınız
Bende 22 yaşındayım canım bakalım bizde istiyoruz birşeyler söz nişan Allah kısmet ederseHayırlısıyla gitsin gelsin engeller kalksın da :)))
Süper canım :) Amin amin inşallahhh ay biriniz evlenin de kurtlarımızı ortaya dökelim artık yaa
Öyle canım sağsalim gelsinler de olucağı varsa hepsi de olur zaten
Aynenn canım yaaa :) Güzel çok güzel günlerin gelecek olması ümidiyle katlanıyoruz zaten herşeye =)
Kesinlikle canım bu beklemelerin sıkıntıların bütün acısını çıkartıcak günlerim de olucak inşallahhhh
Hemde nasıl çatır çatır çıkarıcaz inşallahhh
iyi akşamlar kızlar... askerlerimiz hangi gün teslim olduysa ogünden itibaren 180 gün sayıyoruz. yani teslim tarihi bizim için önemli biri 5 kasım biri 7 kasım biri 3 kasımsa herks teslim oldugu günden itibaren sayıyor.. eğer izin kullanmadan dönerlerse 168 gün oluyor :)
mantıken düşününce sevk tarihi başladı örneğin 3 kasımda ama bizimki 7sinde teslim olduı diyelim. neden 3 kasımdan beri asker saysınlarki orda değildi sonuçta.. bende teslim oldugu gün die biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?