• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Amin inşallahhhh :D:D Bizim 4 sene oldu canım beklemek tak etti canımıza da bakma mecburuz :KK14::KK14:
Biz 1 sene de evrak karışıklığı yüzünden boşa zaman harcadık..
İşte o çok kötü ya 1 seneniz boşa gitmiş
Bizde hem gitmesinler istiyoruz hem gitsinler istiyoruz :KK14:

Amin inşallahhhh :D:D Bizim 4 sene oldu canım beklemek tak etti canımıza da bakma mecburuz :KK14::KK14:
Biz 1 sene de evrak karışıklığı yüzünden boşa zaman harcadık..

Ay ne güzel canım maşallahhhh:KK36: Herşeyde vardır bi hayır canım öyle düşünmek lazım ne zaman teslim olacak peki?

İşte o çok kötü ya 1 seneniz boşa gitmiş
Bizde hem gitmesinler istiyoruz hem gitsinler istiyoruz :KK14:

Sorma kuzum ya nelerle uğraşmışım ben bile şaşıyorum. Hele ki etrafında dengesiz insanlar varsa daha çok uğraşıyorsun.Çok şükür şimdi hepsinin azı tıkandı diyecek lafları kalmadı ..
Ay ne güzel canım maşallahhhh:KK36: Herşeyde vardır bi hayır canım öyle düşünmek lazım ne zaman teslim olacak peki?
Sağol canım benim :KK68::KK68: Öyle tabi artık napalım olan oldu geçti zaman daha genciz bakma ama işte insan sevdiğinin yanında olmayı istiyor bir an önce :oops::oops: Bu cuma gidiyor benimki de canım sabah 8,30 da yolculuk var :KK61::KK61:
İmzam nasıl kızlar:cry:

Göremedim ben kuzum ama o_O

Sorma kuzum ya nelerle uğraşmışım ben bile şaşıyorum. Hele ki etrafında dengesiz insanlar varsa daha çok uğraşıyorsun.Çok şükür şimdi hepsinin azı tıkandı diyecek lafları kalmadı ..

Sağol canım benim :KK68::KK68: Öyle tabi artık napalım olan oldu geçti zaman daha genciz bakma ama işte insan sevdiğinin yanında olmayı istiyor bir an önce :oops::oops: Bu cuma gidiyor benimki de canım sabah 8,30 da yolculuk var :KK61::KK61:

Göremedim ben kuzum ama o_O
İnsanlara kulak tıkayacaksın yapacak birşey yok canım duymamazlıktan geleceksin her laf söyleyeni kafaya taksaydık sıyırırdık kesin
Yazdıklarımın altında bi resim çıkması gerekiyor göremiyor musun canım

Hepimize Allah çook çookkkk sabır versin... Tabiki kim istemezkiii...:oops: geçsinnnn zamannnnnn:mad: kaç yaşındasın canım bu arada dönüşte planlarınız var mı?

İnsanlara kulak tıkayacaksın yapacak birşey yok canım duymamazlıktan geleceksin her laf söyleyeni kafaya taksaydık sıyırırdık kesin

profilinde gözüküyor canım yazının altında gözükmüyor.

Şimdi gördüm canım benim bende instagram hesabımda paylaşmıştım onu:KK48::KK48:
Kesinlikle canım bazıları gerçekten yok artık dedirtse de lafını alıp oturuyor aşağıya herkez ettiğiyle kalıyor işte.
Hepimize Allah çook çookkkk sabır versin... Tabiki kim istemezkiii...:oops: geçsinnnn zamannnnnn:mad: kaç yaşındasın canım bu arada dönüşte planlarınız var mı?

Aminnn aminnnn canım :D:D Ben 22 yaşındayım hayatımın baharındayım canım :KK48::KK48:
Planlarımız çok canım ya isteme söz nişan allah nasip ederse var bizim de :oops: 1 sene askerliğin çıkmasını bekledik Kasımda da olmazsa artık gelip isticem dedi bende gel o zaman dedim şansımıza da askerlik çıktı :KK48::KK48: Gelince inşallah bizde yapacaz birşeyler.. Sizin var mı canım planlarınız

Aminnn aminnnn canım :D:D Ben 22 yaşındayım hayatımın baharındayım canım :KK48::KK48:
Planlarımız çok canım ya isteme söz nişan allah nasip ederse var bizim de :oops: 1 sene askerliğin çıkmasını bekledik Kasımda da olmazsa artık gelip isticem dedi bende gel o zaman dedim şansımıza da askerlik çıktı :KK48::KK48: Gelince inşallah bizde yapacaz birşeyler.. Sizin var mı canım planlarınız

Bende 22 yaşındayım canım bakalım bizde istiyoruz birşeyler söz nişan Allah kısmet ederse:oops:Hayırlısıyla gitsin gelsin engeller kalksın da :)))

Bende 22 yaşındayım canım bakalım bizde istiyoruz birşeyler söz nişan Allah kısmet ederse:oops:Hayırlısıyla gitsin gelsin engeller kalksın da :)))

Süper canım :) Amin amin inşallahhh ay biriniz evlenin de kurtlarımızı ortaya dökelim artık yaa :KK48::KK48:
Öyle canım sağsalim gelsinler de olucağı varsa hepsi de olur zaten :KK68::KK68:

Süper canım :) Amin amin inşallahhh ay biriniz evlenin de kurtlarımızı ortaya dökelim artık yaa :KK48::KK48:
Öyle canım sağsalim gelsinler de olucağı varsa hepsi de olur zaten :KK68::KK68:
:KK28:Aynenn canım yaaa :):KK28:Güzel çok güzel günlerin gelecek olması ümidiyle katlanıyoruz zaten herşeye =)

iyi akşamlar kızlar... askerlerimiz hangi gün teslim olduysa ogünden itibaren 180 gün sayıyoruz. yani teslim tarihi bizim için önemli biri 5 kasım biri 7 kasım biri 3 kasımsa herks teslim oldugu günden itibaren sayıyor.. eğer izin kullanmadan dönerlerse 168 gün oluyor :)

canım benimki eylülde gitti o bana öyle dememişti teslim tarihinin başladığı günden itibaren asker sayılıyorum demişti ve bana ona gore ayarlamıştı şafak tarihini :110:
mantıken düşününce sevk tarihi başladı örneğin 3 kasımda ama bizimki 7sinde teslim olduı diyelim. neden 3 kasımdan beri asker saysınlarki orda değildi sonuçta.. bende teslim oldugu gün die biliyorum

işte o 3ünden 7sine kadarda yol izni diye biliyorum. Aslında beklemiş bitirmiş birileri daha iyi bilirrr bizde ona göree sayalımm :KK14:

Back