günaydın canım... inşallahiyi geceler tatlım.. insallah su gıbı akıp gecer zaman ve sevdıgımıze kavusuruz..
günaydın canım... inşallahiyi geceler tatlım.. insallah su gıbı akıp gecer zaman ve sevdıgımıze kavusuruz..
günaydınlar.. evet 2 gun kaldı ve dogru duzgun konusamıyorum sevdıgımle cok sinir bi durum !!günaydın canım... inşallah2 gün sonra askerler çok az kaldı..
Ayneeenn artik stres basliyoogünaydınlar.. evet 2 gun kaldı ve dogru duzgun konusamıyorum sevdıgımle cok sinir bi durum !!
akrabaları geldide canım askere gıtcek dıye o yuzden fazla konusamyrz.Ayneeenn artik stres basliyoo
Neden konusamiyosunuz canim hazirliklarmi
ben ööyle diye biliyorum bir de 168 gün sayıcaz değil mikızlar merhaba,askerlerimiz teslim olduğu günden itibaren mi şafak saymaya başlıyrz? :)
canım senın ıstanbulda nereye gıdıyor sevdıgın. bızımde usta bırlgımız ıstanbulben ööyle diye biliyorum bir de 168 gün sayıcaz değil mi
Ama hepsi farklı zamanlarda teslim oluyo mesela benim canmın parçası son gün yani ayın 7sinde teslim olucak ama sizinkiler daha erken :S bende 180 gun şafak yaptm izinli olduğu günler falan tablo üzerinde gostericem artık :) ole bole değil içim çok bunalıyo inşallah gidecekleri yerler iiiidirkızlar sevk baslangıc tarıhınden ıtıbaren saycaz. yanı benım sevdgmn baslangıc 3 kasım oldgu ıcın ogün başlıyomusuz oyle soyledı bana.
168 gun olarak bılıyorum bende ama sevgılım sen gün gün 6 ay say dedi
valla canım onu bende anlamamıstım sevgılım 3 unde benım askerlıgım baslıyo dedı bende fazla ırdelemedım:) . bende 180 gun olarak tablo cızdım calısma masama astı :)Ama hepsi farklı zamanlarda teslim oluyo mesela benim canmın parçası son gün yani ayın 7sinde teslim olucak ama sizinkiler daha erken :S bende 180 gun şafak yaptm izinli olduğu günler falan tablo üzerinde gostericem artık :) ole bole değil içim çok bunalıyo inşallah gidecekleri yerler iiiidir
alemdağ jandarma komutanlığı canım acemisi çekmeköyde ustası maslakta.. ama onları cezaevlerine vs de gönderebiliyorlarmış dağıtımda sizinki neresicanım senın ıstanbulda nereye gıdıyor sevdıgın. bızımde usta bırlgımız ıstanbul
bizim çatalca canım hıc bı fıkrım yok ama benımalemdağ jandarma komutanlığı canım acemisi çekmeköyde ustası maslakta.. ama onları cezaevlerine vs de gönderebiliyorlarmış dağıtımda sizinki neresi
canım ben ıstanbula cok uzagım osmanıyede oturuyorum ben. telefon konusunda nasıl acaba en azından telefon kullanabılse keskesen nerde oturuyorsun. sağsalim yapıp gelsinlerde. izinleri problemli oluyormuş bir de
canım izin dediğin usta birliğine gitmeden önceki yani yemin töreni den sonrakimi yoksa usta birkiğindeyken izin alması mı ? Of tez zamanda güzellikle geçsin zaman :)iyi akşamlar kızlar... askerlerimiz hangi gün teslim olduysa ogünden itibaren 180 gün sayıyoruz. yani teslim tarihi bizim için önemli biri 5 kasım biri 7 kasım biri 3 kasımsa herks teslim oldugu günden itibaren sayıyor.. eğer izin kullanmadan dönerlerse 168 gün oluyor :)
canım ben ıstanbula cok uzagım osmanıyede oturuyorum ben. telefon konusunda nasıl acaba en azından telefon kullanabılse keske[/QU
bilmiyorum ki canım inşallah kullanırlar. yoksa ankesorlu telefonlara talımız
her ay 2 gün izin hakları var toplam 12. genel de birçoğu dağıtımda izin kullanıyor yemin töreninden sonracanım izin dediğin usta birliğine gitmeden önceki yani yemin töreni den sonrakimi yoksa usta birkiğindeyken izin alması mı ? Of tez zamanda güzellikle geçsin zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?