357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım benimki eylülde gitti o bana öyle dememişti teslim tarihinin başladığı günden itibaren asker sayılıyorum demişti ve bana ona gore ayarlamıştı şafak tarihini

canım izin dediğin usta birliğine gitmeden önceki yani yemin töreni den sonrakimi yoksa usta birkiğindeyken izin alması mı ? Of tez zamanda güzellikle geçsin zaman :)
usta birliğinde aldığı izin canım 12 gün izin hakları var ya. eğer yemin töreninden sonrada dağıtım iznine izin eklerse o izin de sayılcak :)

canım benimki eylülde gitti o bana öyle dememişti teslim tarihinin başladığı günden itibaren asker sayılıyorum demişti ve bana ona gore ayarlamıştı şafak tarihini
mantıken düşününce sevk tarihi başladı örneğin 3 kasımda ama bizimki 7sinde teslim olduı diyelim. neden 3 kasımdan beri asker saysınlarki orda değildi sonuçta.. bende teslim oldugu gün die biliyorum

Canım benim hoş geldin sayfaya ekliyorum seni de. Ben yarın uğurluyorum askerimi. İnşallah düşündüğümüz gibi geçmeyecek günlerimiz. Askerlerimiz rahat olacak güvende olacak zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yine kollarımızda olacaklar

Bu da geçiceeeeek atlatıcaz zor günleri. Hem biraz ayrı kalalım da kıymetimizi anlasınlar. Şu askerliğin birazda güzel yanlarını görelim kızlar

Günaydın kuzumm

Aynen bence de biraz da özlesinler de iyice kıymetimizi bilsinler

Günaydın canımm :)
Bende öyleyim valla ev iş ev iş napalım

Herkese Günaydınn
Giremedim bu aralar neler kaçırmışım böyle bir sürü yaren gelmişşş

Herkese Günaydınn
Giremedim bu aralar neler kaçırmışım böyle bir sürü yaren gelmişşş
Evet tatlım topiğimiz kalabalıklaşıyor
Ben cumartesi günü şafak tablosunu verdim çok beğedi duygulandı Alışverişimizi de tamamladık hiç bi eksiğimiz yok uçuş saatini bekliyoruz Siz ne yaptınız canım moral nasıl

Herkese merhabaa =)

Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyorum ancak yazmak bugüneymiş.Belkide ne yapacağımı bilmediğimden bilmiyorum. Burda yazılanları okumak yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Bende sevgilimi çarşamba sabah yolluyorum.Kısa dönem yapacak.Kaldı son 2 günümüzGideceğini biliyorum o kadar hazırlık yaptık ama sanki gitmeyecekmiş gibi geliyor.

İnşallah hepimiz için bu süre çok çabuk geçer ve geride güzel bir anı olarak kalır.

Oh oh maşallah bize kuzum
Bende verdim şafak tablosunu çok sevindi ne gereği vardı niye uğraştın yordun kendini diyo bi de
Bizim alışveriş de bitti kuzum ama çok harcamış ya içim gitti 180 tl para gitmiş toplasan kayda değer de ir şey yok ama ıvır zıvır hep
Bugün öğleden sonra yanıma gelicek yine gezicez bu hafta izin kullanmayı düşünüyorum vakit yaklaşıyor iyi değerlendirelim diyoruz Morali benim yanımda iyi tatlım ama doğuya düşerim deyip duruyor bende dayanamıyorum üzülmesine sen kötü düşünme iyi yere gidiceksin bak demedi deme diyorum yüzü gülüyor herifimin ya

Son düzenleme:

Merhabaaa hoşgeldin aramızaaaa
Tez zamanda bitirir de gelir inşallahhh Allah bol bol sabır versin bize
Geldiğin iyi oldu burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yalnız kalmazsın

Merhabaaa hoşgeldin aramızaaaa
Tez zamanda bitirir de gelir inşallahhh Allah bol bol sabır versin bize
Geldiğin iyi oldu burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız yalnız kalmazsın
=)) Hoşbuldukkkk inşallahhhh dualarımız o yönde.:)
Ne kadar kendi arkadaşlarımızla konuşup dertleşsek de yaşamayan bilemiyor.Halimizden ancak birbirimiz anlayabiliriz Sizlerin yazdıklarınızı okudukça kendimi gördüm ..bana çok iyi geldi

Aminnn inşallahhh :)
Kesinlikle beklemeyen anlamıyor cidden. Herkez bi telden konuşuyor ama işte bi yere kadar..
Sizde durumlar nasıl canım nereye gidicek hem

Aminnn inşallahhh :)
Kesinlikle beklemeyen anlamıyor cidden. Herkez bi telden konuşuyor ama işte bi yere kadar..
Sizde durumlar nasıl canım nereye gidicek hem

Çok haklısın.:)Ne var sanki geçer gider diyorlar ama onu birde bana sorsunlar Onun morali bana göre daha iyi gibi ama bence bana pek belli etmiyor,kendisi de hiç istemiyor gitmek.....her haftasonu haftaiçi görüşürken her saniye mesajlaşırken nasıl olucak hiç bilmiyorum Ankara'ya gidecek canım acemide ustada aynı yerde.Yine çok uzak değil ona şükrediyorum.Yerini ilk öğrenince sevinmiştik çok ama gitme zamanı yaklaştıkça ...

Hoş geldin canım şuan birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız o yüzden burada yazmak hepimize iyi gelecek. Dertlerimiz üzüntülerimiz ortak artık

Ya yalnız ben şafak tablosunda bi hata yaptım sanırım ben sayıları 1den başlayarak yazdım ama sondan mı başlamam gerekiyordu
Bizimde alışveriş hemen hemen o kadar tuttu canım evet dediğin gibi ıvır zıvır ama gerekli işte
Biz haftasonu bol bol birlikte vakit geçirdik bu akşam bizim için son zor bi akşam bizi bekliyor

Seni de ekliyorum canım bizim de acemi Ankara hangi bölük neresi sizin bizim Mamak Mebs

Seni de ekliyorum canım bizim de acemi Ankara hangi bölük neresi sizin bizim Mamak Mebs

Hoşbulduk canım.Burası gerçekten iyi geldi.Tamam eklersen sevinirim artık buralardayım bende =)) Bizim Beytepe Jandarma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…