355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

arkadaşlar sizce benim şafağım yanlışmı ????? sevdiceğim 1 gün geç söyledim sürpriz yapacaktım demişti ama sanki daha erken bitmesi gerekiyor 8 kasımda birliğine teslim oldu usta birliğine giderken 2 gün yol izni kullandı 24.04.2014 te geleceğini söylüyor? inşallah daha erken gelir sürpriz yapar :) gerçi bende ona sürpriz yapıp havaalanında karşılamak isterdim :)

Canım terhis tarihleri ilan edilmiş. panolara asılmış. Anladığım kadarıyla KTM de katılacaklar birkaç gün önce çıkacaklarmış. Bizim yaptığımız hesaplar tam tutmayabilir. Mecbur ona güvenicen. Benimki o kadar planlı bir adam ki süpriz yapmam çok zor oluyor. O da bana yapamıyor çünkü bir aksilik olur diye hemen önceden söylüyor

Son düzenleme:

yaaaaa ben kesin tarihi bilmek istiyorum sanki daha erken gelcekmiş gibi hissediyorum 24.04.201.4 çok geeeç. senin nişanlın ne zaman teslim oldu birliğine ?

Bizim durum şöyle.
6 Kasımda teslim oldu. 7 gün izin kullandı. terhis tarihi 26.04.2014 (inşaallah)
biz hiç izin kullanmadık erken gelmesi için ama 8 kasımda teslim oldu. sanıırm o yüzden geç gelmiş olcak. olsun ben yinede bir sürpriz bekliyorum :) inşallah

biz hiç izin kullanmadık erken gelmesi için ama 8 kasımda teslim oldu. sanıırm o yüzden geç gelmiş olcak. olsun ben yinede bir sürpriz bekliyorum :) inşallah

Usta birliğine Ktm ye katılmadan direk gidebilsin diye izin kullanmak zorunda kaldı. Yoksa bir gün bile kullanmayacaktı. Off ya

olsun skma canını o günleri beraber geçirdiniz ne güzel :)

yok ya nerdeeeeeeeeeeeee. maalesef birlikte geçiremedik. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. işleri olduğu için yanıma gelemedi ki. Bitince de hemen gelemicek. 1 hafta sonra. önce kendi yaşadığı yer sonra ailesinin yanına gidecek, sonra ben. Benim şafağıma 7 gün daha eklemek gerek. Aslında buna dayanamıyorum. çok bozuluyorum. Ama birşey diyemiyorum. Malum özel durumlar var. Ah ayrılık aman ayrılık...

evet bende önce ailesinin yanına gitmesine üzülmüştüm (usta birliğine giderken yol izninde gelmişti) ağlamıştım ama inan 10 dakka dayanamadı hemen yanıma geldi :) biz aynı semtteyiz. şimdide ilk bize gelceksin diyorum geçen geldiğinde kendi evine gittin ağlattın beni artık karışmam benimsin dedim :) bakalım napcak olsun arkadaşım o bir haftada askerlik piskolojisini üzerinden atar senin yanına daha mutlu huzurlu gelir inşallah :)

benmkıde 4 kasımdı sls başlangıc tarıhı suanda şafak 20 lerde.. az kaldı işte kuzular dayanın

Gunaydin kizlar hepinize nasilsiniz bakalim? Bi arkadas sormus bingol diye canim yanlis hatirlamiyosam bingol yok cogumuz kibris kastamonu var artvin var denizli var ama nereden olursa olsun gel her turlu destek verilir bizde :)) atarsa 28 kizlar bir subat ayi kadar daha beklicez masallah bize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba cnm Allaha şukur ıyıyız :) sen nasılsın özletme kendını Vallahı bitti sanırım öncekilere ne özenrdik demkkı gercekten gunler gecıyormus

izin kullanmadıysa mümkün değil o teskere tarihi canım benimki 5 gün izin kullandı ama 24 ünde bitiyor teslim tarihi değil sülüs tarihi önemli hepimizin 4 kasım seninde öyledir sürpriz kokusu alıyorum

izin kullanmadıysa mümkün değil o teskere tarihi canım benimki 5 gün izin kullandı ama 24 ünde bitiyor teslim tarihi değil sülüs tarihi önemli hepimizin 4 kasım seninde öyledir sürpriz kokusu alıyorum

gerçekten mi gerçekten mi gerçekten mi
nişanlım 8 kasımda teslim oldu acemi birliğinden 14 aralıkta çıktı 16 aralıkta Usta birliğine teslim oldu yani yol izni kullandı sadece. daha erken gelmesi gerekir dimi

Arkadaşlar bir sorum olcak nisanlımın dogum günü 19 nisan ve 21 nisanda askerden gelcek süpriz dogum günümü yapıyım yoksa hediyemi yolluyum ...

sülüs tarihi 4 kasım değil mi benimkide 6 kasım da teslim oldu ama sülüs tarihi 4 kasım senin durumunda olan arkadaşlar var onların daha erken
Arkadaşlar bir sorum olcak nisanlımın dogum günü 19 nisan ve 21 nisanda askerden gelcek süpriz dogum günümü yapıyım yoksa hediyemi yolluyum ...

ikisinide yapabilrsin ama gelince sürpriz daha güzel olur gibi geldi bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…