355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar bende uzak kaldım buralardan ne durumdayız bakalım?ben bugün aşkımın yanından hadi evde görüşürüz diyerek ayrıldım inanamıyorum şu günleri gördüğüme

:84::84::84::84::84::84::84::84: çok özledimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84:

merhaba canım ehe ne guzeldiiiir :) Az kaldı az sabır sonra ayrılmamak uzere bırlıkte olacaksınız

Cok sukur yolunda olmasına sevındım cnmm hadı hayırlısı ya sabır de bıttecektır bugnlernzde

cnmm baaak az kalmışş alıcaksın askeriniii oradaaan nolur üzülme bugnlerne sükret inan gecicektir

inşallah geçicek biliyorum ama artık çok zorlanıyorum

bugün ağlamayayım dedim şurada ne kalmış dedim ama sanki bir ay da uzun bir süre gibi ya

hıc oyle dusunme baak şafak kaçlardn bugnlere geldın bıttecek elbeeet zor gıbı gorunsede 1 ay sonra kavuşcaksın askerıneee yapcaklarnızı dusun hazırlk yappp alısvrse cık ılk karşıladgnda ne gyceksn onu dusun ne sprzler yapcaksn onu dusun planlar hazırla vs vs derken hemencık geçer cnm uzme bu dusunceydde gırme derm

havalar güzelleşti bahar geldi ama sevdicekler yok yanımızda

Selam canlar nasılsınız bakalım şafakları yedik yedik bitiyor şaka maka sadece azcık daha sabretmek lazım nerdeen nereye geldik bana bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor vallahi çok şükür atarsaa bugünde bitti sayılır atarsaa 32 Isparta

Maşallah kuzum 20ler fln dencek bitti bitti planlara başlaaa

Kizlar 1 ay 2 gun farkinda misiniz? Simdi donup bAktigimda diyorum ki hadi canim 5 ayi yedik mi ama gecti bitti cok sukur Allahim hepimizin askerlerini sag salim yuvalarina dondursun ins :)) ya supriz mi yapicaksiniz ben hic dusunmedim azicik su kardesinizede akil verin (

kızlar haritam nasıl olmuş.sizler paylaşmıştınız bu haritayı boşken bende boyadım sizler napıyosunuz boyayanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…