arkadaşlar sevgilim kısmetse Kasım 2013'te askere gidiyor. Okulu bu sene bitti. AÖF İşletme. tek dersi kalmıştı bütünlemeler de kalkınca moral çöküntüsü yaşadık resmen Şubat'a kalıyor diye. Ama Tek ders sınavı oldu çok şükür ve geçti. Gidip gelmesine bağlı planlarımız çünkü. Sizlerin hikayesi var mı? Haydi dertleşelim....
Bizim de gözümüz sizde Kasımdakiler gitsinde bizimkiler gelsin şimdiden Allah kavustursun. Günler bir şekilde geçiyor gidince başta hiç bitmeyecek gibi geliyor
Kıızlarrr benim de sevdiceğim askere gidiyor kasımda.. bende sizinleyimmm
Allah kavuştursun şimdiden canım. tercihini ne yaptı yedek subay mı kısa dönem mi?
amin canım hepimizii :) benimki uzun dönem yapacak 15 ay
ttlm 12 ay de blki öyle düşünrsek gerçktn düşer :)
kısa dönemde 4 aya düşseydi iyidi
inşallah canım 12 ay olur ama yine de uzun bi dönem :) askere gitmeden şimdiden gün sayıyorum askere gideceği zamanı falan askerlik benim için çoook uzun oluyor biz bir de uzaktayız çünkü :)
uzakta olduğunuz için belki de daha kolay olacak sizin için ayrılığa alışkın olduğunuz için. ama biz neredeyse sürekli beraberiz hele h.sonları bi uyumak için kendi evlerimize gidiyoruz. bu yüzden benim alışmam sanırım 1 ayı ancak bulacak en az
uzakta olduğunuz için belki de daha kolay olacak sizin için ayrılığa alışkın olduğunuz için. ama biz neredeyse sürekli beraberiz hele h.sonları bi uyumak için kendi evlerimize gidiyoruz. bu yüzden benim alışmam sanırım 1 ayı ancak bulacak en az
evet alışkınız dediğin gibi biraz ama 7/24 telefonla konusurduk bi o sıkıntı olacak bizim için ama mecbur alışıcaz buna da.. Evet senin alışman biraz daha zaman alır ama sonunu düşün sabret bu topicte birbirimizi teselli edip kafalarımızı dağıtabiliriz :) sizinki kısa dönem mi uzun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?