• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sülüs tarihi 4 kasım değil mi benimkide 6 kasım da teslim oldu ama sülüs tarihi 4 kasım senin durumunda olan arkadaşlar var onların daha erken :27:

ikisinide yapabilrsin ama gelince sürpriz daha güzel olur gibi geldi bi an:31:

Evet süpriz yapmak ii olur ama o gün bizde olmıcaz onlarda olcaz organızasyon kurmam lazım :) şimdiden hediye telaşına düştüm 7 yıldır almadıgım hediye kalmadı :)

Kızlar hediye örnekleri yazar mısınız? Ben hiç beceremiyorum 2 seferdir kazak sweat alıyorum. Saat kullanmıyor. Koku falan da almak istemiyorum. Ama bu erkeklere hediye almak çok zor ya. Hiç alternatif yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende önce ailesinin yanına gitmesine üzülmüştüm (usta birliğine giderken yol izninde gelmişti) ağlamıştım :43: ama inan 10 dakka dayanamadı hemen yanıma geldi :) biz aynı semtteyiz. şimdide ilk bize gelceksin diyorum geçen geldiğinde kendi evine gittin ağlattın beni artık karışmam benimsin dedim :) bakalım napcak :52: olsun arkadaşım o bir haftada askerlik piskolojisini üzerinden atar senin yanına daha mutlu huzurlu gelir inşallah :)

İnşallah canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba cnm Allaha şukur ıyıyız :) sen nasılsın özletme kendını Vallahı bitti sanırım öncekilere ne özenrdik demkkı gercekten gunler gecıyormus :34:

bende iyiyim tatlım napalım aynı valla iş güç telaşı işte..aynen 352 lere özenirdik ama btiyomuş cidden :1: tatlım bu arada instagram istek gönderdim sana aldın mı?

bugün şafak 33 tü güzel memleketim mersin vay be bunuda bitirmek üzereyiz.ahhh 33 üde görcez mi diyordum gördük ve bitiyor.
allahım sana çok şükür sevdiceklerimize kavuşmamıza çok az kaldı

şafaklar attı yine :16::16::16:

veeee

32 ıspartaaa

$untitled.jpg

:129: :129: :129: :118: :118: :62: :64: :66:

Selam kızlar az kaldı sevdiceklerimize kavuşmaya bugünleride gördük ya çok şükür 20 lere de düştüm ooh :32: şafak 28 :72: kazasız belasız bitirip kavuşalım inşallah canlarım :16::16:

Selam kızlar az kaldı sevdiceklerimize kavuşmaya bugünleride gördük ya çok şükür 20 lere de düştüm ooh :32: şafak 28 :72: kazasız belasız bitirip kavuşalım inşallah canlarım :16::16:

çok özeniyorum şuan sizleree hiç bişey kalmamışş ne güzelll :) bizimkide bitsin artıkk :14:

çok özeniyorum şuan sizleree hiç bişey kalmamışş ne güzelll :) bizimkide bitsin artıkk :14:

Canım inan başlarda hepimiz böyle düşünüyorduk nasıl geçicek bu zaman, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama şimdi bakıyorum 28 gün kalmış bitmesine zor bir süreç sabrettik sabrettik azcık kaldı öyle böyle geçiyor sende bitince nasıl geçti diyeceksin eminim

bu hep böyledir bizde bizden öncekilere özeniyorduk ama birgün şimdi çok olanlara azalınca onlara da özenenler olacak :31:

Canım inan başlarda hepimiz böyle düşünüyorduk nasıl geçicek bu zaman, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama şimdi bakıyorum 28 gün kalmış bitmesine zor bir süreç sabrettik sabrettik azcık kaldı öyle böyle geçiyor sende bitince nasıl geçti diyeceksin eminim

inşallah canımm inşallahh geçer biran önce :(

bende iyiyim tatlım napalım aynı valla iş güç telaşı işte..aynen 352 lere özenirdik ama btiyomuş cidden :1: tatlım bu arada instagram istek gönderdim sana aldın mı?

Baharım şafak attırmamışsın noldu kuzum kötü bişi yok demi? :26:

tatlım ınstagramı kapadım ben :49:

bızde ozenırdık ama gecıor ınan buna

cnm sayfaya bı kac gundur gıremıordm gecen yenıden attırdım ama gıren yoktu dıye attırmaym dedm :) istersenz yaparm yenıden:49:

Back