• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ŞAFAK : ( 30 )

PLAKA: (HAKKARİ)

veeeeee 1 ay dan düşüyoruz.:32::16::52::52: Çok şükür Bin şükürr. Rabbim 01 adana demeyi de nasip etsin inşallaaaahhhh:72::72: :nazar::nazar:

Allammm şafaklara bakkk sadece 30 gün yaa ne güzel haydi sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin artık :27::27:

bizimki diyor bugün 2 hafta sonra 2 kişi teskere alıcakmış (uzun dönemlerden) , 1 ay sonra Kasımdakiler gidicek sonra biz 3. gidecek gruptayız diyor. şafak saymada farklı bir boyuta geçtik :9::9:

Allammm şafaklara bakkk sadece 30 gün yaa ne güzel haydi sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin artık :27::27:

bizimki diyor bugün 2 hafta sonra 2 kişi teskere alıcakmış (uzun dönemlerden) , 1 ay sonra Kasımdakiler gidicek sonra biz 3. gidecek gruptayız diyor. şafak saymada farklı bir boyuta geçtik :9::9:

hehehe bttıo sızınkıdeeeee :52:

kızlar ne zamandır katılamadım aranıza herkescikler iyidir inşallah, bu aralar öyle bir tempo var ki nefes almaya zor vakit buluyorum desem yeri :50: tek tesellim şafaklarımızın güzelliği :nazar: Şükürler olsun artık tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı :) Son 31 :72: :nazar:

kızlar ne zamandır katılamadım aranıza herkescikler iyidir inşallah, bu aralar öyle bir tempo var ki nefes almaya zor vakit buluyorum desem yeri :50: tek tesellim şafaklarımızın güzelliği :nazar: Şükürler olsun artık tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı :) Son 31 :72: :nazar:

Merhaba kızlar 1400 sayfayı okuyamadm bingöl ilçe de yari askerlik yapan var mi aranzda.

cnm hg nasılsınn :) Evet gunler bittiyor vallahı :))))

tatlım hg ne yazıkkı aramızda yok :26:

:( cep telefonuna kesinlikle karşıyms komutanlar ve anksörlü telefon bile çok az acemilikte yüzden bütün ilçelerin hepsi öyle mi diye merak ettim hepinizi rabbim hayirlisi ile kavuştursun

:( cep telefonuna kesinlikle karşıyms komutanlar ve anksörlü telefon bile çok az acemilikte yüzden bütün ilçelerin hepsi öyle mi diye merak ettim hepinizi rabbim hayirlisi ile kavuştursun

bii süre sonra rahat verırler ya ılk gozlerı boyuyolardır kuzu askerlıkte telefon kullanmayan asker yok komutnlarda bunu bılıo ama geende uayrıolr maksat uyarmk olsn :)

Geçen sene bi askere dayak atmışlar bunu da diğer askerler videoya çekmiş dava filan açılmış o yüzden aşırı baskı varmış bunlar zaten doğuda çarşı yok birşey yok bide bu böyle olunca epey zor oldu

Back