çook şeker maşalahhh sanaaa yaaaaa
ee bnmde en son boyleydıEki Görüntüle 1029101 Eki Görüntüle 1029102
bende böyle boyamak istiyorum nasıl yapabilirim ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle boyamak istiyorum nasıl yapabilirim ???
ŞAFAK : ( 30 )
PLAKA: (HAKKARİ)
veeeeee 1 ay dan düşüyoruz.Çok şükür Bin şükürr. Rabbim 01 adana demeyi de nasip etsin inşallaaaahhhh
![]()
![]()
Allammm şafaklara bakkk sadece 30 gün yaa ne güzel haydi sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin artık
bizimki diyor bugün 2 hafta sonra 2 kişi teskere alıcakmış (uzun dönemlerden) , 1 ay sonra Kasımdakiler gidicek sonra biz 3. gidecek gruptayız diyor. şafak saymada farklı bir boyuta geçtik![]()
ayyyy baharcm senin pembiş kalplerin daha tatlı olmuş![]()
Merhaba kızlar 1400 sayfayı okuyamadm bingöl ilçe de yari askerlik yapan var mi aranzda.
kızlar ne zamandır katılamadım aranıza herkescikler iyidir inşallah, bu aralar öyle bir tempo var ki nefes almaya zor vakit buluyorum desem yeritek tesellim şafaklarımızın güzelliği
Şükürler olsun artık tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı :) Son 31
![]()
![]()
Merhaba kızlar 1400 sayfayı okuyamadm bingöl ilçe de yari askerlik yapan var mi aranzda.
cep telefonuna kesinlikle karşıyms komutanlar ve anksörlü telefon bile çok az acemilikte yüzden bütün ilçelerin hepsi öyle mi diye merak ettim hepinizi rabbim hayirlisi ile kavuştursun
Geçen sene bi askere dayak atmışlar bunu da diğer askerler videoya çekmiş dava filan açılmış o yüzden aşırı baskı varmış bunlar zaten doğuda çarşı yok birşey yok bide bu böyle olunca epey zor oldu
Bu hafta sonu hediye ve mektup gönderdim. Çooooook mutlu oldu çok. O mutlu ben mutlu![]()