sülüs tarihi 4 kasım değil mi benimkide 6 kasım da teslim oldu ama sülüs tarihi 4 kasım senin durumunda olan arkadaşlar var onların daha erken
ikisinide yapabilrsin ama gelince sürpriz daha güzel olur gibi geldi bi an
evet bende önce ailesinin yanına gitmesine üzülmüştüm (usta birliğine giderken yol izninde gelmişti) ağlamıştımama inan 10 dakka dayanamadı hemen yanıma geldi :) biz aynı semtteyiz. şimdide ilk bize gelceksin diyorum geçen geldiğinde kendi evine gittin ağlattın beni artık karışmam benimsin dedim :) bakalım napcak olsun arkadaşım o bir haftada askerlik piskolojisini üzerinden atar senin yanına daha mutlu huzurlu gelir inşallah :)
merhaba cnm Allaha şukur ıyıyız :) sen nasılsın özletme kendını Vallahı bitti sanırım öncekilere ne özenrdik demkkı gercekten gunler gecıyormus
Selam kızlar az kaldı sevdiceklerimize kavuşmaya bugünleride gördük ya çok şükür 20 lere de düştüm oohşafak 28 kazasız belasız bitirip kavuşalım inşallah canlarım
çok özeniyorum şuan sizleree hiç bişey kalmamışş ne güzelll :) bizimkide bitsin artıkk
çok özeniyorum şuan sizleree hiç bişey kalmamışş ne güzelll :) bizimkide bitsin artıkk
Canım inan başlarda hepimiz böyle düşünüyorduk nasıl geçicek bu zaman, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama şimdi bakıyorum 28 gün kalmış bitmesine zor bir süreç sabrettik sabrettik azcık kaldı öyle böyle geçiyor sende bitince nasıl geçti diyeceksin eminim
bende iyiyim tatlım napalım aynı valla iş güç telaşı işte..aynen 352 lere özenirdik ama btiyomuş ciddentatlım bu arada instagram istek gönderdim sana aldın mı?
Baharım şafak attırmamışsın noldu kuzum kötü bişi yok demi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?