çok bunaldım
bence bu güzel şafakla bunalmamalısın canım bize baksana birde
Ah Gokche ahhhh. Konuşamıyorsun, göremiyorsun, özlem zaman zaman beynini yiyor. Bir de evlilik telaşı. Rabbim tüm sevenleri bir an önce sağlıklıklıca kavuştursun..
aminnnn darlanıyor insan bir süreden sonra ama sakın salma canım kendini bak o kadar az kalmışki kavuşmanıza geleceği gün için plan süpriz falan hazırlayarak zamanı daha eğlenceli hale getirebilirsin.
tatlım ınstagramı kapadım ben
bızde ozenırdık ama gecıor ınan buna
cnm sayfaya bı kac gundur gıremıordm gecen yenıden attırdım ama gıren yoktu dıye attırmaym dedm :) istersenz yaparm yenıden
baharım sende haklısın artık giremez olduk topiğimize şafak attırmaya gireceğim diyorum ama bnm oğluş bu aralar çok geç uyuyor bir dk boş bile bırakmıyor. keşke diğer arkadaşlarda topiğimizi boş bırakmasalar ama herkesin bir koşuşturması var o yüzden bişeyde diyemiyorum ama tekrar söylüyorum çok özledim eski konuşmalarımızı şafak attırırken yaşadığımız çoşkulu kutlamaları
kızlarrr nasılsınız bakalımmm??? planlar yapılmaya başlandımı yawaştan çok az kaldı askerlerinize kavuşmaya
canım haklısın yaaa nazar değdi bu topiğe hele birde sizin en coşkulu olmanız gereken zamanlar ne kdrcık gününüz kaldı
iyiyiz cnm sen nasılsın seninde şafak baya azalmış ilk günlerimizi hatırlıyorum da sanki hiç azalmayacakmış gibi geliyordu
plan olarak aklımda güzel bir fikir var ama bakalım
sende var mı bir plan seninde az kaldı bence
merhaba bayanlar
selaaaaammmmm
Allamm şu şafağa bak 20'lerde bitiyor ne güzel ne güzel. ne heyecan vardır şimdi sizde yahuu
baharım sende haklısın artık giremez olduk topiğimize şafak attırmaya gireceğim diyorum ama bnm oğluş bu aralar çok geç uyuyor bir dk boş bile bırakmıyor. keşke diğer arkadaşlarda topiğimizi boş bırakmasalar ama herkesin bir koşuşturması var o yüzden bişeyde diyemiyorum ama tekrar söylüyorum çok özledim eski konuşmalarımızı şafak attırırken yaşadığımız çoşkulu kutlamaları
ayy umarım planını sorunsuz yerine getirebilirsininsan çok heyecanlanıyor değil mi sizin adınıza bana şimdiden heyecan doğuyor çünkü diyorum ki gerçekten bitiyormuş askerlik yaaa bak kasım grubu bitecek sıra bize gelecek :)))
biz dün akşam dönüş biletini konuştk canım erken alıp ucuza getirelim diye Nisan ayı içerisinde geliş tarihi de değişmiyorsa ki şu anda 2 haziran dönüş kesin gibi bileti alacak. netten araştırdık hangi hava yolu nasıl geliyim falan diye bi heyecan kapladı ki canım sormaaa dönüşü konuşuyorz die
bende net bir plan yok tatlım kısmetse havaalanına karşılamaya gidicem pazartesi geleceği için 1 gün izin alacağım iş yerimden. 1 hafta ailesiyle vakit geçirecek sonraki hafta ben yıllık izne çıktığımda tatile gitmeyi düşünüyoruz
oyy kıyamam sana tamam bu akşam attırcam topigimizdeee mucuk mucuk
Şafaklar hızlaa düşüyo inş. hep bu hızlaaa giderrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?