355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar bugnlerde bittiyo bıtsınde gelsınler 4.ayın ıcersındeyız gorusmeyelı artık sabırlar tukendıııııııı ozlemm fenaaaaaaaaaaaa

şafakdaşlarımm napıyosunuz bakeemm çok şükür 1 hafta daha bitti kızlar şaka maka bitiyor mu ne yahuuu atarsa 41 kere maşallah! :))

sizlerde ne var ne yok? Baharım instagram demişsin? kuzum hemen özelden yazıyosun kullanıcı adınııı ve takipliyoruz birbirimizi )

slm şafakdaşım ewet galiba bitiriyoruz

bugün gayet iyiyim eşimle 5 saat nette konuştuk çok iyi geldi bize sende ne var ne yok nasılsın???

benimki 29 yasina kadar uzatmisti iki kere aofde okudu ama yas haddinden gitmek zorunda kaldi:>ipsala edirnede yapti askerligini 3 haftada bir yanina gittim gitmeye durumum vardi bekar calisan biriydim:>bizimkisi kolay gecti olupta bitti. eskiden bu formlari askerlik kısalacakmi haberlerini cok seyrederdim. bi skeilde bitiyormus. bir bakiyorsun evlenmissin onunla bitmis hersey 2. yılın basindasin:> eger gelcekse beklenen o kadar guzel geciyorki bu zaman. saglikla kalin

İyi geceler kızlaaar. Uzun zamandır bakamadım buralara. Unutmadınız beni di mi Nasılsınız görüşmeyeli? Umarım herkes iyidir :)

41 kere maşallahh vallahi !! brazdn şafagmz 40 oluyor cnm adım adım 30'lara geldık yaa bttıo cnm bttıoo alıcaz askerlerımızıııııı

ıyıyz valla tmm kuzum hemen yazıyorummm

Teşekkürler güzel dileklerin için. burada herkes gelecek güzel günler için sabrediyor sende biliyorsun hasretlik ne kadar zor. walla diyorum ki Allah düşmanımın başına vermesin asker yolu beklemeyi ama bir şekilde güç depolamaya çalışıyoruz

Günaydın arkadaşlar yârim bana sürpriz yapmak istediği için bi gün geç söylemiş terhis tarihini :) gerçi anlamıştım çünkü yanlış sayıyodu önden gidiyodu :) çok saklayamadı yani:)

İyi aksamlar kizlar hepinizee nasilsiniz bakalim saka maka bitirdik hic gecmicek bitmicek gibi geliyodu ozlem beraberinde heyecanida yaninda getiriyo simdii cok az kaldi son 5 kez daha webcamda gorucez askerlerimizi sonra hep yanimizdalar insallah.. Kubramimi gordum sanki? Nasilsin kuzum nerelerdeydin :)

Kızlarrr merhabaaa!!! bizde artık plakalardayız SELAM OLSUN DÜZCE'YE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…