Kızlarrr merhabaaa!!! bizde artık plakalardayız SELAM OLSUN DÜZCE'YE![]()
canım ya ne güzel bundan sonra biraz daha hızlı geçer umarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ne güzel bundan sonra biraz daha hızlı geçer umarım![]()
Ay aylar oldu girmiyorum ilk baslarda burada aglastikkkkk. 37 kaldi yaa askima kavusmaya.. umarim hersey yolundadir sizlerde de kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım yaa sıkıştırmaya çok başladı özlem ama hep hadi plakalar başlasın geyik yapa yapa geçer gider diyorduk çok şükür geldi çattı o günler darısı sizin gibi 30'ları görmeye
canımm nerdesin sen yaaaa walla unuttun gittin bizleri hoş bizlerde biraz koptuk herkes hayat koşturmacası... hepimizin özlem çok bastırdı artık bitsin şu askerlik diye bekliorz sen nasılsın??
inşallah canım yaa sıkıştırmaya çok başladı özlem ama hep hadi plakalar başlasın geyik yapa yapa geçer gider diyorduk çok şükür geldi çattı o günler darısı sizin gibi 30'ları görmeye![]()
azalıyo ama bitmiyorNe garip bir şey ...
çooooooooookkkkkkkkkkk haklısın![]()
Merhaba :) benim sevgilimde 93/1 olarak gitti suan samsunda acemi birliginde nisan 11de dagitim iznine gelecek ordanda kars sarikamis hastanesinde revirde gorev yapacak. Gunler hiccc gecmiyorrbirbirimize destek olalim
![]()
Günaydın arkadaşlar yârim bana sürpriz yapmak istediği için bi gün geç söylemiş terhis tarihini :) gerçi anlamıştım çünkü yanlış sayıyodu önden gidiyodu :) çok saklayamadı yani:)![]()
İyi aksamlar kizlar hepinizee nasilsiniz bakalim saka maka bitirdik hic gecmicek bitmicek gibi geliyodu ozlem beraberinde heyecanida yaninda getiriyo simdii cok az kaldi son 5 kez daha webcamda gorucez askerlerimizi sonra hep yanimizdalar insallah.. Kubramimi gordum sanki? Nasilsin kuzum nerelerdeydin :)
Bugünde 38 olduk kızlar..
Ha gayret bitti, bitiyor..![]()
37-kastamonu'ya selam yola devam___![]()
Ay aylar oldu girmiyorum ilk baslarda burada aglastikkkkk. 37 kaldi yaa askima kavusmaya.. umarim hersey yolundadir sizlerde de kizlarr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugunu yazmaya gerek yok artik. Saat 00:00 dan sonra
Safak 36 kars ♥♥♥♥
Bitiyor bitecek inşallah
Canım ne güzell senın adına sevındm bgnlerde bıttcek ınsss az kaldı azz :)
tatlımmm vallahı bıttırıyoruzzz ama baya zayıfladı güçler artık ya sabır diliyorum![]()
bitsin artıııııııııııııkkkkkk:84:
bu terimleri pek bilmiyorum yeni oldugumdan ama :) galiba uzun donem demem gerekiyor, 355 gun yapacak.aramıza hoşgeldin.. Cidden geçmek bilmıyor hele son zamanlarda kısa dönem mi ?