kızlar özledim hepiniziiyiyim ben siz nasılsınız?
Bende özlemişim yahuu.Şafaklar yakıyor buarada
Napayım iyi olmaya çalışıyoruz eşim bugün gitti hava değişimi bittii. işte yine hastaneye gitti ama büyük ihtimal ordan askeriyeye döncek artık.ç
hayırdır canım hasta mı :26:
Evet canım yemek borusunda daralma vardı ama asıl sorun ülseri varmışş ama iyileşti çok şükür.
25 nisan gelsin artıknolur...
Gelicek kızlar çoğu bitti azı kaldı kasımda gönderdik marta geldik bile kaldı 1 aybencede
Evet canım yemek borusunda daralma vardı ama asıl sorun ülseri varmışş ama iyileşti çok şükür.
ŞAFAK : ( 44 )
PLAKA: (MALATYA)şafaklar azalıyor
. Çük şükür bu günleri gördük. Bir an önce 01 demek nasip olur inşallah
keyifler iyi güzelim ama şafaklar azaldıkça iyice sabırsızlanıyoruz :26:ahhh gerçekten eski günlerimiz ne güzeldi keşke yine herkes gelsede o güzel günleri devam ettirebilsekSelam kızlaaar keyifler nasıl şafaklar atıyor artık doğan güneş demeye az kaldı çok mutluyum çook kazasız belasız gelsin askerlerimiz hadi sizde gelin artık ilk günlerdeki gibi coşturalım burayıveee atarsa 43 KÜTAHYA
geçmiş olsun cnm
inşallah cnm çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun
keyifler iyi güzelim ama şafaklar azaldıkça iyice sabırsızlanıyoruz :26:ahhh gerçekten eski günlerimiz ne güzeldi keşke yine herkes gelsede o güzel günleri devam ettirebilsek
Aynen canım çok sabırsızlanıyorum artık ya çabucak geçsin günler kavuşalım askerlerimize çok özledim çook sen nasılsın cnm nasılsın nasıl geçiyor günler
iyi diyelim iyi olalım cnm dediğin gibi çok özledik sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor bu aralar bize sizde durumlar nasıl???
Ya zaman bir şekilde geçiyorda benim sevgilimi başka kıilaya gönderdiler bikaç gün önce, şurda bitmesine az kalmış saçma oldu ama iyi oldu diyor eski olduğu yerde denetim olucakmış çok yükleniyorlardı askerlere burdada cep telefonunu kullanamıyor şarj edemiyor ilk günlere döndük ankesörlüden arıyor doya doya konuşamıyoruz allahtan az kaldı sabretmeye çalışıyorum işte
bizde de öle bir durum olacak gibiydi ama başka iki arkadaşını yolladılar yer değişikliği zor olmuştur çok gereksiz bence ama işte askeriye için herşey normal.neyse o rahatsa sorun olmaz zaten.biz cep telefonu kullanıyoruz fakat sadece akşamları konuşabiliyoruz yani eskisi gibi uzun uzun konuşamıyoruz.şimdi nöbette birde nöber işi çıktı başımıza eşim revirci bütün gün hastalarla ilgilen ilaç dağıt sonrada akşam nöbete git haksızlık ama işte yapacak pek bişey yok sabrediyoruzzzz
eşin nasılmış rahat mı
Önceden hem yazıcıydı hem eğitimlere giriyordu hem nöbet tutuyodu çok şikayetçiydi bu geçtiği yerde bir tek nöbet varmış başka bişey olmuyomuş gidiyor gazinoya oturuyor acemilikten tanıdığı arkadaşlarıda varmış alıştım hemen diyo ama tek sıkıntı telefonla konuşamamak birde çarşıya 2 haftada bir çıkıcak şimdi önceden her hafta çıkıyodu neyse hayırlısıyla bitsin de ben başka bişey istemiyorum
aynı cnm eşimde sabah eğitim sonra revir sonrada nöbet of ya neden bu kadar zorlarlar anlamıyorum.bizde sabırsızlıkla görevden düşecekleri günü bekliyoruz ondan sonra boş boş zaman geçireceklermiş.çarşı olayı kötü olmuş bi dönem eşimde iki haftada bi çıkıyordu çok zor oluyordu neyseki az kaldı o kadar zor olmaz size.bu arada birazdan şafaklar atacak
Off çok zorluyorlar valla neyse ki kurtuluyolar az kaldı canım ooh şafaklar atıyor 40 lar bitiyor gelsin 30 lar 20 lervee şafak 42 Konyaya selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?