Kızlar yeniden 00.00 'da şafak atmak ıcın burada son ayda toplanalım ?? Ve şafakmatigimiz yeniden attsın :)
YEni kızlar şafakmatikte kullanıcı adınız askerinizin oldugu yer şafagınızı yazarsanız sizleride ekleriimm isteyen yazsın :))) (Yeniler)
Evet kızlar yaklaştık artık sevdiklerimize cok sukurrr artık bıtsın yaa ztn
Bugunu yazmaya gerek yok artik. Saat 00:00 dan sonra
Safak 36 kars ♥♥♥♥
Bitiyor bitecek inşallah
bu terimleri pek bilmiyorum yeni oldugumdan ama :) galiba uzun donem demem gerekiyor, 355 gun yapacak.
Amin canim tum askerlerimize ve asker yarenlerine Rabbim sabir versin insallah :)uzun dönemsin tatlım olsun zaman bı şekilde geçiyoor rabbim dayanma gucu versın her ıkınızede
Amin canim tum askerlerimize ve asker yarenlerine Rabbim sabir versin insallah :)
mutlugul-Diyarbakır-39 (yenimiyim bilemedim :)
İlk gittikleri günler aklıma geldi de şimdi, içim bi tuhaf oldu zormuş beklemek. En uzun ayrı kalışlarımız olur inşallah, Allah başka dert, keder vermesin.
Kızlar yeniden 00.00 'da şafak atmak ıcın burada son ayda toplanalım ?? Ve şafakmatigimiz yeniden attsın :)
YEni kızlar şafakmatikte kullanıcı adınız askerinizin oldugu yer şafagınızı yazarsanız sizleride ekleriimm isteyen yazsın :))) (Yeniler)
bu gece burda olcam sözzz hep birlikte şafaklarımızı attıralım eski günlerimizdeki gibi
deniz naber canım
iyiyim haticecm sen nasılsın çok özledim ya sizleri konuşamıyoruz artık
bu gece burda olcam sözzz hep birlikte şafaklarımızı attıralım eski günlerimizdeki gibi
baharcığım yaa neden bilmiyorum 1 gün geriden gliyorsun hala bugün konyadayım
iyiyim bende evet canım ya öyle oldu maalesef çok boş bıraktık buraları
Tamamdır kuzu şafak saatini beklıyoruzzz o zaman :13::13::13:
hahahasana denk nasl gelıyo anlamadım duzelttm tmmdr
başlarda yazıyodum bu topiğe ama sonradan giremez oldum bide nickimi değiştirdim
şafaklar birer birer azaltı 36 gündeyiz bugün
şafak attırmaya senide bekliyoruz yalnz bırakma bizleri cnmhoşbulduk bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?