355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ay aylar oldu girmiyorum ilk baslarda burada aglastikkkkk. 37 kaldi yaa askima kavusmaya.. umarim hersey yolundadir sizlerde de kizlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya ne güzel bundan sonra biraz daha hızlı geçer umarım

inşallah canım yaa sıkıştırmaya çok başladı özlem ama hep hadi plakalar başlasın geyik yapa yapa geçer gider diyorduk çok şükür geldi çattı o günler darısı sizin gibi 30'ları görmeye

Ay aylar oldu girmiyorum ilk baslarda burada aglastikkkkk. 37 kaldi yaa askima kavusmaya.. umarim hersey yolundadir sizlerde de kizlarr

canımm nerdesin sen yaaaa walla unuttun gittin bizleri hoş bizlerde biraz koptuk herkes hayat koşturmacası... hepimizin özlem çok bastırdı artık bitsin şu askerlik diye bekliorz sen nasılsın??

Canim untmadim sadece nete cok giremedim... ozlemekten yoruldum ama az kaldi icim patlayacak artik ozleminden yaa bi bitseydi hayirlisiyla :'(

su gibi geçsin zaman inşallah canım ya ben plakalara düşünce heyecanlanmaya başlamıştım şimdi tavan yaptı artık heyecan

Merhaba :) benim sevgilimde 93/1 olarak gitti suan samsunda acemi birliginde nisan 11de dagitim iznine gelecek ordanda kars sarikamis hastanesinde revirde gorev yapacak. Gunler hiccc gecmiyorr birbirimize destek olalim

Merhaba :) benim sevgilimde 93/1 olarak gitti suan samsunda acemi birliginde nisan 11de dagitim iznine gelecek ordanda kars sarikamis hastanesinde revirde gorev yapacak. Gunler hiccc gecmiyorr birbirimize destek olalim

aramıza hoşgeldin.. Cidden geçmek bilmıyor hele son zamanlarda kısa dönem mi ?

Canım ne güzell senın adına sevındm bgnlerde bıttcek ınsss az kaldı azz :)

tatlımmm vallahı bıttırıyoruzzz ama baya zayıfladı güçler artık ya sabır diliyorum

Bugunu yazmaya gerek yok artik. Saat 00:00 dan sonra
Safak 36 kars ♥♥♥♥
Bitiyor bitecek inşallah

bugünlerde bitticek kızlar banada gecmk bılmıyor ama bakın şafaklar 36 oldu :) tatlımm özledik valla seniiiiii

Kızlar yeniden 00.00 'da şafak atmak ıcın burada son ayda toplanalım ?? Ve şafakmatigimiz yeniden attsın :)
YEni kızlar şafakmatikte kullanıcı adınız askerinizin oldugu yer şafagınızı yazarsanız sizleride ekleriimm isteyen yazsın :))) (Yeniler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…