olsun canım geçici bir durum sonuçta keşke yanında olsaydı ama kısmet değilmiş üzülme bak ne güzel hayallerinizi gerçekleştireceksinselam arkadaslar. dun gelinligimi ve ayakkabimi aldim.damatsiz... en heycanli gunlerimi sevdigime ozlem duyarak geciriyorum ... cok ozledim onu.buruk bi heycan yasiyorum...
bitecek sizinki de sabır:26:Off acaba biz ne zaman çift haneleri görecez çok merak ediyorum
Bir gün daha bitiyor atarsa 48 Muğla bu hafta aşkım yanıma geldi evci olarak dün çok güzeldi sabahtan akşama kadar birlikteydik bugün tekrar yolladım bitsin artık şu askerlik ayrılık çok zor ya çook aşkım gelsin kurduğumuz hayalleri gerçekleştiricez inşallah. çok sabretik kızlar 3 hanelerden 2 hanelere düşelim derken plakalara düştük şu 48 günde çabucak geçsin hepimiz sevdiceklerimize sağ salim kavuşalım bir daha da hiç ayrılmayalım inşallah. Amiiin...
olsun canım geçici bir durum sonuçta keşke yanında olsaydı ama kısmet değilmiş üzülme bak ne güzel hayallerinizi gerçekleştireceksin
bitecek sizinki de sabır:26:
Inşallah ya ama şafak daha baya karanlık
Yok canım er olarak gitti tek avantajımız yakında olmasıöyle deme canım allah sabrını verir er olarak mı gitti astsubay olark mı?
Yok canım er olarak gitti tek avantajımız yakında olması
yakında mı çok iyi o zaman canım arada görmek çok iyi gelir nerede yapıyor sen neredesin?
Ben istanbuldayım o Balıkesir'de 2 hafta önce görmeye gittik ama cezaevinde yeri biraz kötü etrafında ağaçtan ottan başka hiç bişey yok
Kızlar Selam uzun zamandır girmiyorum nasılsınız? Bi sorum olucak size yarim 12 günlük iznini kullandı 6 günde acemilik ustalık toplam yol izni vardı sülüz tarihi 4 kasım bizim şafak kaç kaldı? 54 buluyorum ben yanlışmı hesaplıyorum emin olamadım. yardımcı olabilirmisiniz?
sülüs tarihi 4ü kasım 6 sında teslim oldu 2 gün yol izni ordan. acemilikten ustalığa gidişte cuma çıktı pazar teslim oldu 2 gün ordann ustalıktan izne geliş 1 gün izinden gidiş 1 gün toplam 6 gün benmi yanlış hesapladımcnm yol izni 6 gün olamaz sadece usta birliğindeki yol izni kaç gün :26:
o yol izinleri alınmıyor işte şimdi askerin nerede yaşıyor ve askerliğini nerede yapıyor yol iznini şöyle düşün askerler yoldaykende asker olarak sayılır mesela bnm askerim kıbrısta 3 gün yol izni var 12 günde normal izni vardı ama kullanmadı sülüste dönme zmnı seninkininde 4 mayıstır mutlaka 12+3 15 gün ediyor bunuda 4 mayıstan geriye doğru saydığında 19 nisan cıkıyor cnm :26:sülüs tarihi 4ü kasım 6 sında teslim oldu 2 gün yol izni ordan. acemilikten ustalığa gidişte cuma çıktı pazar teslim oldu 2 gün ordann ustalıktan izne geliş 1 gün izinden gidiş 1 gün toplam 6 gün benmi yanlış hesapladım
Öldürdük şafakları kızlar, bundan sonrası ışık hızıyla geçmesi dileğiyle.
Bu arada benim erkek arkadaşım Manisa da ve çıkış tarihi 21 Nisan hayırlısıyla büyük gün..
inşallah canımmcımm ışık hızıyla geçer..benimki de 20 nisan
Askeriyeyle, şehirle mi alakalı bu acaba? Normalde bende 19 Nisan diye biliyordum ama 21 Nisan olarak kesinleşmiş, ya pazar ya pazartesi diyordu pazartesi oldu. 3 gün geç, 3 gün erken yeter ki gelsin tabiki..
iyi akşamlar hepinize kızlar nasılsınız bakalımmm şafaklar bir bir azalıyor çok şüküüürrr :))
napıyosunuz kızlaar
Ne zamandır giremiyorumm selamlar herkesee. ,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?