355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aradı özür diledi yanlış anlama ne olur o eski sifremdi yanlış verdim dedi

aradı özür diledi yanlış anlama ne olur o eski sifremdi yanlış verdim dedi

canım boşuna kızmışsın ve üzmüşsün kendini bak aramış özür dilemiş vermiş şifresini de sorun kalmamış işte böyle şeylerle sıkma kendini şu an o zaten yeterince bunalıyodur büyütme konuyu hiç olmamış gibi devam et

TGK Şafak sayıyorsun hee

umudunu kaybetme tatlımm olacaktıır haber geliicekktir elbet bu kadr basıt olamazkıı aşk.. üzülme saay sen nasılsa barışırsınız cok kırılmıs bellıkii:26:

inşallah barışırız canım her gün bekliyorum bi kez daha aramaya cesaret edemiyorum acaba aramamı bekliyo mudur ?

yok canım daha neler .)) Sağ salim gelir inşallah,hayırlı tezkereler canım..

Amin canım.. Hepimizin askeri sağ salim dönsünler yuvalarına inşallah..

ters adamdır benimki neye kızcağı belli olmaz ama görünce değişiyo kıyamıo o da ama şu an ne düşüncede bilmiyorum ters bişey söylerse ne yaparm bilmiyorum off çok zormuş yaa

Canım şöyle bir görün baktın ki sana kızacak gibi o zaman hiç yanına yaklaşma uzaktan görüp çekil hem senin için rahatlar hem de o seni bi görmüş olur bak der ne kadar kıymetliyim ki görmeye gelmiş o dediklerime rağmen der...

kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı

Sanırım başbakan o konuya saçmalık demiş.. Bana öyle söylediler..

Alla alla şansa baak yahuu ztn kımden duysam kıbrısa gıdıyo ne varsa orada hepsnı yollamşlar oraya

Valla canım Manisa'da olandan sonra Kıbrıs küçücük yer yani orada da böyle bir şeyle karşılaşırlarsa şaşırmam

benm ki bgn dedı kı kıbrıs gırneye gıden bı kişi bulamadım haha nerede bu kıbrıs girneciler

elimden geleni yapcam haber alamamak çok zor çünkü dayanamıyorum bazen kafayı yicek gibi oluyorum

O kadar haklısın ki.. senin yerine kendımı dusunuyorum smdı cok kotuyum snınkı ıkı kat zorr yalnız değilsn ama buraya yazz destekcı olurumm birlkte şafak atlatırr sevglınle barışmanı beklerızz dayanamaz kiii mrk etme

canım benm yaa Allah razı olsun senden Allah ne muradın varsa versin inşallah. Gitmeyi düşünüoyorum snra vazgeçiyorum elime telefonu alıyorum numarayı çeviriyorum snra kapatıyorum cesaret edemiyorum bakalım ne olcak ne kadar dayanabilcem böyle

kendını hazır hıssetıgınde bi daha dene belki sessızlıkte oda dusunmustur hemen kendnı de cekme Ne demek cnm bu zamanda bırbrmze destek olucazz

kendını hazır hıssetıgınde bi daha dene belki sessızlıkte oda dusunmustur hemen kendnı de cekme Ne demek cnm bu zamanda bırbrmze destek olucazz

böyle herkes yazıo eğitimdelermiş şu saatte yemek yiyolarmış şu saatte uyuyolarmış yemin törenleri şu zamandaymış herkes konuştuğunu anlatıyo sanki sizin aranızdan biri değilmişim gibi hissediyorum sizin sevincinizle mutlu oluyorum ne güzel diyorum belki telefonum çalar her gün bekliyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum gitmek istiyorum herşey daha kötü olur diye korkumdan çekiniyorum çok özledim sesini bi kez duymak için herşeyimi veririm.

tam olarak takip edemesem de biraz gördüm yazdıklarını inşallah biran önce sorunlaınızı halledersiniz bu zorlu zamanları omuz omuza atlatabilirsiniz Allah yardımcın olsun

inşallah barışırız canım her gün bekliyorum bi kez daha aramaya cesaret edemiyorum acaba aramamı bekliyo mudur ?

Bir dene bakalım. Nede olsa asker adam senden bekliyordur adımı. Her ne düşünüyorsa da öğrenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…