• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

böyle herkes yazıo eğitimdelermiş şu saatte yemek yiyolarmış şu saatte uyuyolarmış yemin törenleri şu zamandaymış herkes konuştuğunu anlatıyo sanki sizin aranızdan biri değilmişim gibi hissediyorum sizin sevincinizle mutlu oluyorum ne güzel diyorum belki telefonum çalar her gün bekliyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum gitmek istiyorum herşey daha kötü olur diye korkumdan çekiniyorum çok özledim sesini bi kez duymak için herşeyimi veririm.

Kıyamam ya :50: Dene canım adım att herşey ıyı olur ıns :107:

Herşeyi askerliğe dayandıran bir babişim olduğundan 20 nisan günü kendimi düşünemiyorum bile.. :21:

Biz de çocuk yapıcaz da :1: Kaç senelik evliyiz daha çocuk mocuk yok ortada. Hayırlısıyla gelsin de Allah'ın izniyle bi baba yapayım onu :23:

Bu akşam yine konuştuk. Sesi çok güzel geliyor yaa... Huzuru yerinde çok mutlu. Dolayısıyla ben de mutluyum. Yemekler güzel, ortam güzel... Usta birlği de böyle olur umarım.

Canım şöyle bir görün baktın ki sana kızacak gibi o zaman hiç yanına yaklaşma uzaktan görüp çekil hem senin için rahatlar hem de o seni bi görmüş olur bak der ne kadar kıymetliyim ki görmeye gelmiş o dediklerime rağmen der...

yarın bi arıcam bakalım nasıl konuşcak ne dicek inşallah her şey güzel olur yoksa dayanamcam dua edin banaa:ssz::ssz:

Bu akşam yine konuştuk. Sesi çok güzel geliyor yaa... Huzuru yerinde çok mutlu. Dolayısıyla ben de mutluyum. Yemekler güzel, ortam güzel... Usta birlği de böyle olur umarım.

inşallah canım rabbim gönlünüze göre versin hiç sıkıntı zahmet çekmeden bitirip gelsinler inşallah

Son düzenleme:
Back