• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

5 ay 9 gün kaldı tatlım aynen ama yok ben yapamıyorum onsuz yaa sabır etmek neysede boyle dusundukce 5 ayıı kahroluyorum:14:

Bende aynıyım çok özlüyorum, üzülüyorum resimlerimize bakıyorum sürekli ama bir taraftan da hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin yeter ki, iyi ki de kasım da gitmiş diyorum, kış zaten yapacak pek birşey yok günler de kısa ya.

dün asker yarimi çok üzdüm:14:

tanışmamızın 5.yılıymış dün yemek yememiş yemek saatinde beni aramış tam tanıştığımız saate denk gelsin diye bugün günlerden ne aşkım diyo ben unuttum tabi tanışma yılımızın olduğunu off nasıl unuttuysam artık:26: üzüldü oda ben yemek yemedim tam saatinde arıyayım diye senin dediğin lafa bak canın sağ olsun dedi:5:

çok kızdım kendime günde 3 defa arıyo arama o kdar kontörn biticek alamıcaksın dahada kötü olucak grüşemicez dedim yine pot kırdım galiba:26:seni aramak için saaat kolluyorum arama diyosun dedi kızamadı yine bana :26::26::14:

ne manyak bişey oldum bende kendime sinirimden karnım ağrıdı:19:

Üzülmüştür tabii ama insanlık hali canım benim olur böyle şeyler, bir daha ki konuşmanız da gönlünü alırsın.:34:

Bende aynıyım çok özlüyorum, üzülüyorum resimlerimize bakıyorum sürekli ama bir taraftan da hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin yeter ki, iyi ki de kasım da gitmiş diyorum, kış zaten yapacak pek birşey yok günler de kısa ya.

aynen o sıcakta cekılmezdı bide herkez evde takılıo yazn bıde herkez dışrda sen orada ayrı bı koyardı sıkardı onları bıde bnmkı sıcakta cok daralırr ıyı oldu kasım :1: Biran once donsunler şurada desekki şafak dogan gunes :25:

dream senin erkek arkadaşında manisadaydı galiba yemin törenine gdicekmisin ben erken gdicem de yer kaparım sana:52::52:

dream senin erkek arkadaşında manisadaydı galiba yemin törenine gdicekmisin ben erken gdicem de yer kaparım sana:52::52:

üzüldüm bak :25: video çekerim artık yüklerim buraya :26:

bende cook ısterdım ama nasip olmıycak benmkı ızın vermıyor dek gelmemı aılesıde gıtmıycekmıs o yuzdn yalan oldu yuklee cnmm hbr ver bana da ızlıyıı resımde at kaydederım anı kalır yemın torenı :43::43:

bende cook ısterdım ama nasip olmıycak benmkı ızın vermıyor dek gelmemı aılesıde gıtmıycekmıs o yuzdn yalan oldu yuklee cnmm hbr ver bana da ızlıyıı resımde at kaydederım anı kalır yemın torenı :43::43:

benimde gtmem zor olucaktı aslında yemin töreni erken başlıyomuş çünkü sabah 10daymış sabah binsem yetişemezdim
ama üni.den oda arkadaşım manisada yaşıyor onda kalıcam 2 gün görüşme saatleri varmış zaten 2 günde grüşme saatlerine gdip gelirim

bol bol fotograf çekerim canım

silüs 4 kasımdır o zaman sızınde yol ıznı 1 gunmu kullandı cnm hanı ona göre soylıycem de eger sıznde 1 gun yol ıznı hakknz vardı ıse 160'dır..:72:

hiç bilmiyorumki canım ya yol izni kaç gün verildiki:26::26:
neyse bende 160 dan devam edeyim ne güzel kısalır:16::16:

benimde gtmem zor olucaktı aslında yemin töreni erken başlıyomuş çünkü sabah 10daymış sabah binsem yetişemezdim
ama üni.den oda arkadaşım manisada yaşıyor onda kalıcam 2 gün görüşme saatleri varmış zaten 2 günde grüşme saatlerine gdip gelirim

bol bol fotograf çekerim canım

hiç bilmiyorumki canım ya yol izni kaç gün verildiki:26::26:
neyse bende 160 dan devam edeyim ne güzel kısalır:16::16:

Cnm senının ustasıdamı manisa merkez cıkmıycak ?? cekın kuzu beklıyrmm ohh super şanslısınn :)

aynen sen 160 dıe gıtt :) benm yaknda 3 gun dha düşücek yol ıznınden dolayı :emir_bebek:

valla bişey söyleyeyimmi hani şu uzun dönemler 12 aya indi ya bizim askerlerimiz daha gitmemişti o zamanlar nişanlıma demiştim ki kısa dönemler gittikten sonra kısalcak içime öyle bi his doğuyo demiştim ki bu his hala var hani hislerimde hep çıkarı rüyalarımda bu sabah bunu duyunca bidaha tırstım kendimden :D inşallah kızlar Ocakta gelmiş olurlar düşünsenize 2 ay sonraaa:16:

ofofofoff düşünemiorm yaaa ne güzel olurrrr:52:

Back