böyle herkes yazıo eğitimdelermiş şu saatte yemek yiyolarmış şu saatte uyuyolarmış yemin törenleri şu zamandaymış herkes konuştuğunu anlatıyo sanki sizin aranızdan biri değilmişim gibi hissediyorum sizin sevincinizle mutlu oluyorum ne güzel diyorum belki telefonum çalar her gün bekliyorum bilmiyorum bazen çok bunalıyorum gitmek istiyorum herşey daha kötü olur diye korkumdan çekiniyorum çok özledim sesini bi kez duymak için herşeyimi veririm.
Bir dene bakalım. Nede olsa asker adam senden bekliyordur adımı. Her ne düşünüyorsa da öğrenmiş olursun.
al benden de o kadar çook zorlanıyorum ... Senin askerindemı yenı giiti
Herşeyi askerliğe dayandıran bir babişim olduğundan 20 nisan günü kendimi düşünemiyorum bile..
evet canım geçen hafta gitti
yarın bi arıyım o zaman bakalım ne olcak dua edin bana kızlarr
Bu akşam yine konuştuk. Sesi çok güzel geliyor yaa... Huzuru yerinde çok mutlu. Dolayısıyla ben de mutluyum. Yemekler güzel, ortam güzel... Usta birlği de böyle olur umarım.
sağol canım benm kaç gibi arasam en uygun vakit ne zmn sizce?
nerede askerın cnm ?
Ara cnm kendnı hazr hıssdıorsn gzl soylıyceklernıde kafanda oluştr dualarım senınlee :13:
amasya da şimdi canım senin ki nerede
değişiyor cnm belli olmuyor ama 6 'da yemek yıyolrmıs 6dan snra olabilir yda 12 ogle araları .. Sen bıde kaçta aramıştn gene o saatlerde ara derim ben :44:
manisa merkzde Amasya'da kıbrısa cok yolluyo asker senın kı nereye gıdcek ustası ?
van erciş
Allah senınde yardımcın olsn askerının de cnm sabır etmek ck zor
amiin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun su gibi geçsin zaman
o zaman gene o saatlerde şansnı dene tatlımm ama ne konuşcagnı smdıden dusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?