Benim odamda bir bayan arkadaş daha var iki laflıyoruz bazen iyi geliyor. Olmadı ustaya sarıyorum idare ediyorlar sağolsunlar.
Annemler yanıma taşındı ama onlarla da fazla bişey paylaşamıyorum. Dahası neden bir an önce evlenmek istediğimi bir kez daha hatırladım
Yatakodamı onlara verdim, kendim üstte dublekste küçücük bir oda var oraya tıkıştım. Kendim istedim bunu ama üst kata çıkınca kendimi birden sığıntı gibi hissettim koymadı desem yalan olur.Annemler var diye arkadaşlarım da gelmiyor. Pfff...
kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı
kızlar ben kendime bi uğraş buldum çeyizimi yapmaya başlayacağımm :)) ve bu akşamda itibaren pilatese başlıyorum hem düğünede fit bi gelin olurum :)) bizim evin orda shapes diye bi yer yalnızca bayanlara özel bi spor salonu ve aylık 75 tl hani çok uçuk bi fiyatta değil bakalım oyalıcam kendimi napayımm
kızlar ben kendime bi uğraş buldum çeyizimi yapmaya başlayacağımm :)) ve bu akşamda itibaren pilatese başlıyorum hem düğünede fit bi gelin olurum :)) bizim evin orda shapes diye bi yer yalnızca bayanlara özel bi spor salonu ve aylık 75 tl hani çok uçuk bi fiyatta değil bakalım oyalıcam kendimi napayımm
ben de eşime açmadım konuyucanım chp tasariyi baya önceden sundu ama bu sabah bende haberlerde gördüm ve bi arkadaşımda söyledi askerime sormak istemiyorum şuanda onlar için bi kelime umut doğuracak çünkü ya içimde çok kuvvetli bi his var nişanlım gitmeeden öncede söyledim bak siz gidince düşecek bu askerlik diyee :)) ay inşallah kuzum yaa Ocakta gelirler
önümüz seçim..
millete yaranmak için yasalara geçebilir bu tasarı
bizi de etkiler mi acaba yaaa
kızlar bu yasa tasarısı kabul edilirse yaşadıkkkkk
Kısa dönem askerlik kısalıyor mu?FLAŞ GELİŞMELER
Olsun canım gelsinler, annenler misafir değil ki, askerlik boyunca yanındalar sanırım? O süre boyunca kimse gelip gitmeyecek mi? Dışarda da buluşup birşeyler yapabilirsiniz, şahsen haftasonları böyle yapıyorum. Direkt kendimi dışarı atıyorum ya arkadaşıma gidiyorum ya da birşeyler içmeye çıkıyoruz. Çalışmasam 5 ay boyunca yerimde oturmam herhalde.
ben de eşime açmadım konuyu
ama onlar öğrenmiş bi şekilde bu ihtimali
e umutlular doğal olarak:98:
lütfen bir mucize olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen
Keşke, keşkeee..
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeKeşke yaa...
Evet 5 ay buradalar. Eşim öyle istedi. Gelmeleri kötü oldu diyemem en azından evime gittiğimde kapı açılması evde birilerinin olması çok iyi oldu. Ben yeni taşındım, bulunduğum yerde arkadaşım yok. Görüşeceğim arkadaşlarımsa uzakta kalıyor üşeniyorum onca yolu yapmaya.
Keşke yaa...
Evet 5 ay buradalar. Eşim öyle istedi. Gelmeleri kötü oldu diyemem en azından evime gittiğimde kapı açılması evde birilerinin olması çok iyi oldu. Ben yeni taşındım, bulunduğum yerde arkadaşım yok. Görüşeceğim arkadaşlarımsa uzakta kalıyor üşeniyorum onca yolu yapmaya.
Aynen, şahsen evde zamanım daha çabuk geçiyor benim, gerçi yarısını zar zor geçirdikten sonra yatana kadar bana kalan 4-5 saat mi çabuk geçmiycek o da ayrı bir durum..
önümüz seçim..
millete yaranmak için yasalara geçebilir bu tasarı
bizi de etkiler mi acaba yaaa
kızlar bu yasa tasarısı kabul edilirse yaşadıkkkkk
Kısa dönem askerlik kısalıyor mu?FLAŞ GELİŞMELER
İstiyorum ki bir mucize olsun yarın hemen 20 Nisan olsun. (Askerliğin kısalmasının daha olabilitesi yüksek ama olsun şansımı denemiş oldum)
Git gide artıyor özlemim ve daha 7 gün olduu..
Sürekli resimlerine, resimlerimize bakıyorum..
aynen onu gormedıgım 7. gün
Daha 7 gün oldu yaa, kaç 7 gün geçicek daha..
çook daha tatlım çook :2: nasıl alışcaz yemın edıyorumm kafam almıyoo yaa nasıl ınsanlar başarıyoo
21 yaşında kuzenimin amcasının kızı var, tam 15 ay bekledi sevgilisini onu görünce kendime kızıyorum vallahi bizimkisi 6 ay bile değil..
5 ay 9 gün kaldı tatlım aynen ama yok ben yapamıyorum onsuz yaa sabır etmek neysede boyle dusundukce 5 ayıı kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?