5 ay 9 gün kaldı tatlım aynen ama yok ben yapamıyorum onsuz yaa sabır etmek neysede boyle dusundukce 5 ayıı kahroluyorum
şafak takvimi sizde niye az yoksa benmi yanlış hesapladım:44:
dün asker yarimi çok üzdüm
tanışmamızın 5.yılıymış dün yemek yememiş yemek saatinde beni aramış tam tanıştığımız saate denk gelsin diye bugün günlerden ne aşkım diyo ben unuttum tabi tanışma yılımızın olduğunu off nasıl unuttuysam artık:26: üzüldü oda ben yemek yemedim tam saatinde arıyayım diye senin dediğin lafa bak canın sağ olsun dedi
çok kızdım kendime günde 3 defa arıyo arama o kdar kontörn biticek alamıcaksın dahada kötü olucak grüşemicez dedim yine pot kırdım galiba:26:seni aramak için saaat kolluyorum arama diyosun dedi kızamadı yine bana :26::26:
ne manyak bişey oldum bende kendime sinirimden karnım ağrıdı
Bende aynıyım çok özlüyorum, üzülüyorum resimlerimize bakıyorum sürekli ama bir taraftan da hep iyi düşünmeye çalışıyorum. Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin yeter ki, iyi ki de kasım da gitmiş diyorum, kış zaten yapacak pek birşey yok günler de kısa ya.
dream senin erkek arkadaşında manisadaydı galiba yemin törenine gdicekmisin ben erken gdicem de yer kaparım sana
7 si canım.....
üzüldüm bakvideo çekerim artık yüklerim buraya :26:
6 sında teslim oldu ama silüsünde 7 kasımda teslim tarihi yazıyodu
bende cook ısterdım ama nasip olmıycak benmkı ızın vermıyor dek gelmemı aılesıde gıtmıycekmıs o yuzdn yalan oldu yuklee cnmm hbr ver bana da ızlıyıı resımde at kaydederım anı kalır yemın torenı
silüs 4 kasımdır o zaman sızınde yol ıznı 1 gunmu kullandı cnm hanı ona göre soylıycem de eger sıznde 1 gun yol ıznı hakknz vardı ıse 160'dır..
benimde gtmem zor olucaktı aslında yemin töreni erken başlıyomuş çünkü sabah 10daymış sabah binsem yetişemezdim
ama üni.den oda arkadaşım manisada yaşıyor onda kalıcam 2 gün görüşme saatleri varmış zaten 2 günde grüşme saatlerine gdip gelirim
bol bol fotograf çekerim canım
hiç bilmiyorumki canım ya yol izni kaç gün verildiki:26::26:
neyse bende 160 dan devam edeyim ne güzel kısalır
Cnm senının ustasıdamı manisa merkez cıkmıycak ??
kıbrıs usta birliği :26:
kıbrısın neresıne gidicek ee o zaman sevgılınde cıkar yemın torenınden snra konuşmadnz mı tatlım :)
valla bişey söyleyeyimmi hani şu uzun dönemler 12 aya indi ya bizim askerlerimiz daha gitmemişti o zamanlar nişanlıma demiştim ki kısa dönemler gittikten sonra kısalcak içime öyle bi his doğuyo demiştim ki bu his hala var hani hislerimde hep çıkarı rüyalarımda bu sabah bunu duyunca bidaha tırstım kendimdeninşallah kızlar Ocakta gelmiş olurlar düşünsenize 2 ay sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?