• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Benim odamda bir bayan arkadaş daha var iki laflıyoruz bazen iyi geliyor. Olmadı ustaya sarıyorum idare ediyorlar sağolsunlar. :1:

Annemler yanıma taşındı ama onlarla da fazla bişey paylaşamıyorum. Dahası neden bir an önce evlenmek istediğimi bir kez daha hatırladım :1:

Yatakodamı onlara verdim, kendim üstte dublekste küçücük bir oda var oraya tıkıştım. Kendim istedim bunu ama üst kata çıkınca kendimi birden sığıntı gibi hissettim koymadı desem yalan olur. :25: Annemler var diye arkadaşlarım da gelmiyor. Pfff...

Olsun canım gelsinler, annenler misafir değil ki, askerlik boyunca yanındalar sanırım? O süre boyunca kimse gelip gitmeyecek mi? Dışarda da buluşup birşeyler yapabilirsiniz, şahsen haftasonları böyle yapıyorum. Direkt kendimi dışarı atıyorum ya arkadaşıma gidiyorum ya da birşeyler içmeye çıkıyoruz. Çalışmasam 5 ay boyunca yerimde oturmam herhalde. :37:

kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı

canım chp tasariyi baya önceden sundu ama bu sabah bende haberlerde gördüm ve bi arkadaşımda söyledi askerime sormak istemiyorum şuanda onlar için bi kelime umut doğuracak çünkü ya içimde çok kuvvetli bi his var nişanlım gitmeeden öncede söyledim bak siz gidince düşecek bu askerlik diyee :)) ay inşallah kuzum yaa Ocakta gelirler:16:

kızlar ben kendime bi uğraş buldum çeyizimi yapmaya başlayacağımm :)) ve bu akşamda itibaren pilatese başlıyorum hem düğünede fit bi gelin olurum :)) bizim evin orda shapes diye bi yer yalnızca bayanlara özel bi spor salonu ve aylık 75 tl hani çok uçuk bi fiyatta değil bakalım oyalıcam kendimi napayımm :31:

Bende düşünüyorum ceyiz olayını aslinda ama hic becerebileceimi düşünmüyorum birde arnavutlara gelin gideceğim isim zor :26:

kızlar ben kendime bi uğraş buldum çeyizimi yapmaya başlayacağımm :)) ve bu akşamda itibaren pilatese başlıyorum hem düğünede fit bi gelin olurum :)) bizim evin orda shapes diye bi yer yalnızca bayanlara özel bi spor salonu ve aylık 75 tl hani çok uçuk bi fiyatta değil bakalım oyalıcam kendimi napayımm :31:

Çok iyi yapmışsın valla, spor çok iyi ama maalesef ben sadece çeyizle uğraşabilirim şuan, çünkü baya hızlandırmam lazım. Geldikten sonra söz yapacağız Allah nasip ederse, ondan sonra para biriktireceğiz vs. daha çok işimiz var anlayacağın..

canım chp tasariyi baya önceden sundu ama bu sabah bende haberlerde gördüm ve bi arkadaşımda söyledi askerime sormak istemiyorum şuanda onlar için bi kelime umut doğuracak çünkü ya içimde çok kuvvetli bi his var nişanlım gitmeeden öncede söyledim bak siz gidince düşecek bu askerlik diyee :)) ay inşallah kuzum yaa Ocakta gelirler:16:
ben de eşime açmadım konuyu
ama onlar öğrenmiş bi şekilde bu ihtimali
e umutlular doğal olarak:98:
lütfen bir mucize olsun lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen

önümüz seçim..
millete yaranmak için yasalara geçebilir bu tasarı
bizi de etkiler mi acaba yaaa
kızlar bu yasa tasarısı kabul edilirse yaşadıkkkkk

Kısa dönem askerlik kısalıyor mu?FLAŞ GELİŞMELER

Keşke yaa...

Olsun canım gelsinler, annenler misafir değil ki, askerlik boyunca yanındalar sanırım? O süre boyunca kimse gelip gitmeyecek mi? Dışarda da buluşup birşeyler yapabilirsiniz, şahsen haftasonları böyle yapıyorum. Direkt kendimi dışarı atıyorum ya arkadaşıma gidiyorum ya da birşeyler içmeye çıkıyoruz. Çalışmasam 5 ay boyunca yerimde oturmam herhalde. :37:

Evet 5 ay buradalar. Eşim öyle istedi. Gelmeleri kötü oldu diyemem en azından evime gittiğimde kapı açılması evde birilerinin olması çok iyi oldu. Ben yeni taşındım, bulunduğum yerde arkadaşım yok. Görüşeceğim arkadaşlarımsa uzakta kalıyor üşeniyorum onca yolu yapmaya.

Keşke, keşkeee.. :31:

Keşke yaa...

Evet 5 ay buradalar. Eşim öyle istedi. Gelmeleri kötü oldu diyemem en azından evime gittiğimde kapı açılması evde birilerinin olması çok iyi oldu. Ben yeni taşındım, bulunduğum yerde arkadaşım yok. Görüşeceğim arkadaşlarımsa uzakta kalıyor üşeniyorum onca yolu yapmaya.
keşkeeeeeeeeeeeeeeeee:31::31::31:

Keşke yaa...

Aynen, şahsen evde zamanım daha çabuk geçiyor benim, gerçi yarısını zar zor geçirdikten sonra yatana kadar bana kalan 4-5 saat mi çabuk geçmiycek o da ayrı bir durum.. :ssz:

Aynen, şahsen evde zamanım daha çabuk geçiyor benim, gerçi yarısını zar zor geçirdikten sonra yatana kadar bana kalan 4-5 saat mi çabuk geçmiycek o da ayrı bir durum.. :ssz:

İstiyorum ki bir mucize olsun yarın hemen 20 Nisan olsun. (Askerliğin kısalmasının daha olabilitesi yüksek ama olsun şansımı denemiş oldum :1:)

kızlar şu an çok kızgınım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben sevgilime mektup yazayım dedim dün bana hiç resmimiz yok bende resim de yolla dedi bende bizimkiler telefonumda görür diye bulundurmuyordum onun face inde var mesaj olarak ona yollayıp siliorm... dedm ki şifreni ver ordan alır yollarım... allem etti kullem etti lafı karıştırdı tekrar istedim.. bu kez bi şifre verdi.. sonra kapatmam lazım dedi kapadı.. ve şifre yanlış... yani ben burda onujn için ağlıorm bişiler yapmaya çalışıorm onun bu yaptığı resmen bni kandırmak ne saklıo olabilir ki beni kandırdı resmen !!!!!!!!!!!!!! napmalıyım bilmiorm çok kötüyüm

çook daha tatlım çook :2: nasıl alışcaz yemın edıyorumm kafam almıyoo yaa nasıl ınsanlar başarıyoo :50::50::50:

21 yaşında kuzenimin amcasının kızı var, tam 15 ay bekledi sevgilisini onu görünce kendime kızıyorum vallahi bizimkisi 6 ay bile değil..

dün asker yarimi çok üzdüm:14:

tanışmamızın 5.yılıymış dün yemek yememiş yemek saatinde beni aramış tam tanıştığımız saate denk gelsin diye bugün günlerden ne aşkım diyo ben unuttum tabi tanışma yılımızın olduğunu off nasıl unuttuysam artık:26: üzüldü oda ben yemek yemedim tam saatinde arıyayım diye senin dediğin lafa bak canın sağ olsun dedi:5:

çok kızdım kendime günde 3 defa arıyo arama o kdar kontörn biticek alamıcaksın dahada kötü olucak grüşemicez dedim yine pot kırdım galiba:26:seni aramak için saaat kolluyorum arama diyosun dedi kızamadı yine bana :26::26::14:

ne manyak bişey oldum bende kendime sinirimden karnım ağrıdı:19:

21 yaşında kuzenimin amcasının kızı var, tam 15 ay bekledi sevgilisini onu görünce kendime kızıyorum vallahi bizimkisi 6 ay bile değil..

5 ay 9 gün kaldı tatlım aynen ama yok ben yapamıyorum onsuz yaa sabır etmek neysede boyle dusundukce 5 ayıı kahroluyorum:14:

Back