cnm sabah konuştum baş komutanla birebir konuşmuş manisayla kıbrıs arası 1600 km'den az olduğu için 2 gün yol izni veriliyormuş ama şimdiden bilet almayın çünkü dağıtım günleri değişebilir ilk defa bu kdr çok kıbrısa giden var ona göre düzenleme yapılacak son haftaya kadar kafanıza göre hareket etmeyin size haber verilecek demiş :26:
Kızlar durumumu çoğunuz biliyosunuz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz yanına görmeye bana akıl verin çok arada kaldım
şuan kıbrıstamı askerın ? İnşallah çözülür canım en kısa surede.Sistem karmakarısık zaten düzgün birşey yok ki askeriyede.Gerçekten de kıbrıs askerleri cogaldı.1 yıl once bu kadar yoktu
Yok canım şu an İzmir Narlıdere'de 29'unda yemin töreni var ondan sonra Kıbrıs'a geçecek inşallah.. Sonra ordan da yollamasınlar da Kıbrıs'ta yer kalmadı sizi şuralara dağıttık diye...:44:
Canım çok sağ ol.. Ama son hafta da bilet kalmaz ki herkes bir anda yığılacak.. Neyse bakalım elbet bir yolu bulunur o kadar asker var elbet uçak seferleri de göz önünde bulundurulur geç kalırlarsa filan.. canım çok teşekkür ediyorum tekrardan sayende anlamış olduk karışıklığın sebebini..
kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı
Canım ya seni görünce yumuşayacağına inanıyor musun? Eğer inanıyorsan git bence... Hem o zaman der ki bak bu kız beni gerçekten çok seviyor.. Ne dediysem de vazgeçmedi benden der... Ama inatçı ve sinirli bir yapısı varsa seni orada görünce ters etki yaratabilir senin de kalbini kırabilir... Benim erkek arkadaşımla böyle bir sorunum olsaydı eğer ben giderdim sanırım canım.. Çünkü bilirim ki beni görünce değişir kıyamaz dayanamaz..
Yok canım şu an İzmir Narlıdere'de 29'unda yemin töreni var ondan sonra Kıbrıs'a geçecek inşallah.. Sonra ordan da yollamasınlar da Kıbrıs'ta yer kalmadı sizi şuralara dağıttık diye...:44:
Git gide artıyor özlemim ve daha 7 gün olduu..
Sürekli resimlerine, resimlerimize bakıyorum..
Smuwila çalışıyor musun yada okul vs. var mı?
Okul yok çalışıyorum canım, hoş şuan hiç birşey yapmak gelmiyor içimden..
Eşim işe gittiği gün satışçı arkadaşa rica ettim bana fazla fazla iş versin ki kafam dağılsın. Geçen hafta iyiydi gündüzleri vakit geçiyordu ama bu hafta boş oturuyorum kendi kendimi yemeye başladım. Boş durdukça insan kendi kendini yemeye başlıyor. Hobi bulmam lazım kendime ev için. Evde hiç vakit geçmiyor çalışınca nispeten daha iyi gibi.
Okul yok çalışıyorum canım, hoş şuan hiç birşey yapmak gelmiyor içimden..
Bizim işler de yoğun değil bu aralar, bana da işyerinde zaman geçmiyor. Yalnız olmamla alakalıdır belki, tek bayanım odam da yalnızım genellikle, düşünüyorum sürekli. Eve gidince yemek, tv, kitap okuyorum bol bol iyi geliyor kafam dağılıyor en azından, sen yalnız mı kalıyorsun şuan?
önümüz seçim..benımkı gıtmedn bı kac hafta once çıktıı yasa tasarısı ama akp den cıksa kabul olurduda chpnın yasa tasarısını kabul etmezler bence:18: ama keşke olsa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?