• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cnm sabah konuştum baş komutanla birebir konuşmuş manisayla kıbrıs arası 1600 km'den az olduğu için 2 gün yol izni veriliyormuş ama şimdiden bilet almayın çünkü dağıtım günleri değişebilir ilk defa bu kdr çok kıbrısa giden var ona göre düzenleme yapılacak son haftaya kadar kafanıza göre hareket etmeyin size haber verilecek demiş :26:

benimki 3 gun yol.izni.dedi

Kızlar durumumu çoğunuz biliyosunuz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz yanına görmeye bana akıl verin çok arada kaldım

Canım ya seni görünce yumuşayacağına inanıyor musun? Eğer inanıyorsan git bence... Hem o zaman der ki bak bu kız beni gerçekten çok seviyor.. Ne dediysem de vazgeçmedi benden der... Ama inatçı ve sinirli bir yapısı varsa seni orada görünce ters etki yaratabilir senin de kalbini kırabilir... Benim erkek arkadaşımla böyle bir sorunum olsaydı eğer ben giderdim sanırım canım.. Çünkü bilirim ki beni görünce değişir kıyamaz dayanamaz..

şuan kıbrıstamı askerın ? İnşallah çözülür canım en kısa surede.Sistem karmakarısık zaten düzgün birşey yok ki askeriyede.Gerçekten de kıbrıs askerleri cogaldı.1 yıl once bu kadar yoktu :9:

Yok canım şu an İzmir Narlıdere'de 29'unda yemin töreni var ondan sonra Kıbrıs'a geçecek inşallah.. Sonra ordan da yollamasınlar da Kıbrıs'ta yer kalmadı sizi şuralara dağıttık diye...:44:

Son düzenleme:
Yok canım şu an İzmir Narlıdere'de 29'unda yemin töreni var ondan sonra Kıbrıs'a geçecek inşallah.. Sonra ordan da yollamasınlar da Kıbrıs'ta yer kalmadı sizi şuralara dağıttık diye...:44:

Alla alla şansa baak yahuu ztn kımden duysam kıbrısa gıdıyo ne varsa orada hepsnı yollamşlar oraya :45:

Canım çok sağ ol.. Ama son hafta da bilet kalmaz ki herkes bir anda yığılacak.. Neyse bakalım elbet bir yolu bulunur o kadar asker var elbet uçak seferleri de göz önünde bulundurulur geç kalırlarsa filan.. canım çok teşekkür ediyorum tekrardan sayende anlamış olduk karışıklığın sebebini..

önemli değil cnm artık son haftayı bekleyeceğiz :26:

kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı

kızlar
CHP'nin yasa tasarısını biliyorsunuz değil miiii
Askerliğin 3 aya inme ihtimali var, bu konuda derin bilgisi olan var mıııı

benımkı gıtmedn bı kac hafta once çıktıı yasa tasarısı ama akp den cıksa kabul olurduda chpnın yasa tasarısını kabul etmezler bence:18: ama keşke olsa yaa

Canım ya seni görünce yumuşayacağına inanıyor musun? Eğer inanıyorsan git bence... Hem o zaman der ki bak bu kız beni gerçekten çok seviyor.. Ne dediysem de vazgeçmedi benden der... Ama inatçı ve sinirli bir yapısı varsa seni orada görünce ters etki yaratabilir senin de kalbini kırabilir... Benim erkek arkadaşımla böyle bir sorunum olsaydı eğer ben giderdim sanırım canım.. Çünkü bilirim ki beni görünce değişir kıyamaz dayanamaz..

ters adamdır benimki neye kızcağı belli olmaz ama görünce değişiyo kıyamıo o da ama şu an ne düşüncede bilmiyorum ters bişey söylerse ne yaparm bilmiyorum off çok zormuş yaa :43::43::43:

yok canım daha neler .)) Sağ salim gelir inşallah,hayırlı tezkereler canım..

Git gide artıyor özlemim ve daha 7 gün olduu..
Sürekli resimlerine, resimlerimize bakıyorum..:25:

Son düzenleme:
Okul yok çalışıyorum canım, hoş şuan hiç birşey yapmak gelmiyor içimden..

Eşim işe gittiği gün satışçı arkadaşa rica ettim bana fazla fazla iş versin ki kafam dağılsın. Geçen hafta iyiydi gündüzleri vakit geçiyordu ama bu hafta boş oturuyorum kendi kendimi yemeye başladım. Boş durdukça insan kendi kendini yemeye başlıyor. Hobi bulmam lazım kendime ev için. Evde hiç vakit geçmiyor çalışınca nispeten daha iyi gibi.

heralde en istikrarlısı benim nişanlım her akşam 7'den sonra arıyor max 5dk konuşabiliyoruz ama olsun o bile yetiyo :5:

Eşim işe gittiği gün satışçı arkadaşa rica ettim bana fazla fazla iş versin ki kafam dağılsın. Geçen hafta iyiydi gündüzleri vakit geçiyordu ama bu hafta boş oturuyorum kendi kendimi yemeye başladım. Boş durdukça insan kendi kendini yemeye başlıyor. Hobi bulmam lazım kendime ev için. Evde hiç vakit geçmiyor çalışınca nispeten daha iyi gibi.

Bizim işler de yoğun değil bu aralar, bana da işyerinde zaman geçmiyor. Yalnız olmamla alakalıdır belki, tek bayanım odam da yalnızım genellikle, düşünüyorum sürekli. Eve gidince yemek, tv, kitap okuyorum bol bol iyi geliyor kafam dağılıyor en azından, sen yalnız mı kalıyorsun şuan?

Bizim işler de yoğun değil bu aralar, bana da işyerinde zaman geçmiyor. Yalnız olmamla alakalıdır belki, tek bayanım odam da yalnızım genellikle, düşünüyorum sürekli. Eve gidince yemek, tv, kitap okuyorum bol bol iyi geliyor kafam dağılıyor en azından, sen yalnız mı kalıyorsun şuan?

Benim odamda bir bayan arkadaş daha var iki laflıyoruz bazen iyi geliyor. Olmadı ustaya sarıyorum idare ediyorlar sağolsunlar. :1:

Annemler yanıma taşındı ama onlarla da fazla bişey paylaşamıyorum. Dahası neden bir an önce evlenmek istediğimi bir kez daha hatırladım :1:

Yatakodamı onlara verdim, kendim üstte dublekste küçücük bir oda var oraya tıkıştım. Kendim istedim bunu ama üst kata çıkınca kendimi birden sığıntı gibi hissettim koymadı desem yalan olur. :25: Annemler var diye arkadaşlarım da gelmiyor. Pfff...

kızlar ben kendime bi uğraş buldum çeyizimi yapmaya başlayacağımm :)) ve bu akşamda itibaren pilatese başlıyorum hem düğünede fit bi gelin olurum :)) bizim evin orda shapes diye bi yer yalnızca bayanlara özel bi spor salonu ve aylık 75 tl hani çok uçuk bi fiyatta değil bakalım oyalıcam kendimi napayımm :31:

Ayy beni az önce aradı yine bu sefer 20 dk konuştuk gün geçtikçe daha rahat konuşur olduk sanırım yada bu aralar daha çok fırsat buluyor olabilir.Kizlar bide yemin töreni saat kaçta oluyor bileniniz var mi acaba?

Back