evet canm![]()
sen yemin törenine gitcek misin ? Valla beraber gitsek çok çok iyi olur bi başıma oralara gitmek istemiyorum zaten canım ama ben gidip gitmeme konusunda da çok kararsızım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm![]()
yapacak bişey var mı?? askerlik bu eli mahkum yapacaklar işte bunu bilmek insanı daha da sıkıyor kızlar ya ben mi yanlış duydum haberlerde sabah bedelli askerliğin yeniden çıkacağını ve kısa dönemlerede bi uygulama getireleceğini iş yerimde benim gibi nişanlısını askere gönderen bi arkadaşım var o da söyledi :26:
Hafta sonu askeriye içerisinde görüşebilirsin canım bildiğim kadarıyla :26: İnş. barışırsınız :26:
yapacak bişey var mı?? askerlik bu eli mahkum yapacaklar işte bunu bilmek insanı daha da sıkıyor kızlar ya ben mi yanlış duydum haberlerde sabah bedelli askerliğin yeniden çıkacağını ve kısa dönemlerede bi uygulama getireleceğini iş yerimde benim gibi nişanlısını askere gönderen bi arkadaşım var o da söyledi :26:
Erkek arkadaşım da söyledi aynı şeyi, nerden duyduysa?
İnternette o kadar haber sitesi gezdim bir bilgiye rastlayamadım ama.. :44:
Nasıl olur ki isimli atkı ?http://www................../Hediye...re_Ozel_Atki_-_Tek_Tarafla_Isim_Nakisli.htm??
Ben dün TV de izledim ama sadece önerge vereceler daha bir çalışma yok ne yazık ki![]()
evet chp böyle bir yasa taslağı sunacakmış kısa dönemler 3 ay inmesiyle ilgili ama kabul görmez nasılsa o yüzden dikkatimi vermedim bile...![]()
Evet onu bende gördüm, ama erkek arkadaşım başbakanın bu konuda açıklaması olduğu..
Baktım yok, birşey kulaktan kulağa gelene kadar çok anlam değiştirir.
Bende birşey yapacaklarını zannetmiyorum, yapılacaksa bile pat diye olmayacağı belli..![]()
Erkek arkadaşım da söyledi aynı şeyi, nerden duyduysa?
İnternette o kadar haber sitesi gezdim bir bilgiye rastlayamadım ama.. :44:
Eşim askerlikle bile ilgili şeyleri hep bana soruyor. Burada çok fazla hurafe dolaşıyor hiçbirine inanamıyorum diyor. Fazla ümitlenmiyorum gerçi bizimkiler yetişemez diye düşünüyorum.
Nasıl olur ki isimli atkı ?http://www................../Hediye...re_Ozel_Atki_-_Tek_Tarafla_Isim_Nakisli.htm??
kızlar askerlik kısalırsa bizim askerlerimize de vuruyor ki
cnm sabah konuştum baş komutanla birebir konuşmuş manisayla kıbrıs arası 1600 km'den az olduğu için 2 gün yol izni veriliyormuş ama şimdiden bilet almayın çünkü dağıtım günleri değişebilir ilk defa bu kdr çok kıbrısa giden var ona göre düzenleme yapılacak son haftaya kadar kafanıza göre hareket etmeyin size haber verilecek demiş :26:
Kızlar durumumu çoğunuz biliyosunuz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz yanına görmeye bana akıl verin çok arada kaldım
Aynen, bende yetişemeyeceğini düşünüyorum.
Keşke olsa..![]()
Canım yol ıznı askerın yasadıgı yerın uzaklıgına gore degısıyor.Yani ıstanbulda yasayıpta balıkesırde askerlıgını yapan bırıne tutupda 3 gun veremezler.Bız acemılıgı ankarada yaptık.Usta bırlık kıbrıs.yasadıgı yer ızmır.3 gun yol ıznı verılıyor.9 gun ızın kullandık toplamda 12 gun kullanmıs oldu.3 gun bedavadan gıbı bsy .)) Kıbrıs'a herkes ucakla gıdemeyeblır.mersınden gecmek zorunda ozaman asker.Sonucta ada orası miller var turkıye ıle arasında bakınca.bunları da dusunerek yani dogl olarak 3 gun verıyorlar.ama ben kafalarına gore nasıl degıstrmısler ordakı komutanlar anlamadım :S:S
Anladım canım... Sizin ki iyiymiş ne güzel :) Yani İstanbul'dan da Kıbrıs'a 3 gün olması gerekiyor diye düşündük bizde... İnternette de o km hesabını bulamadık bir türlü... Herhalde çok asker gideceği için böyle bir karışıklık oldu. İlk günden beri bir karışıklığın içine girdiler zaten askerliğin gerginliği ayrı bir de bunlara kafa yoruyor orada... Neyse artık yapacak bir şey yok... Yaşayarak göreceğiz neler olacak...