• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Eşim hemen hemen her gün arıyor 20 dk. yakın konuşuyoruz. Yemekleri çok güzelmiş mesela dünkü kahvaltı menüsü tahin, pekmez, peynir, zeytin, süt, çay vs. Akşam menüsü bonfile et, kuskus makarna, yanına içeceği, yoğurdu vs. güzel besleniyormuş. Ortam çok eğlenceliymiş dün komutanlardan biri bunları yarım saat güldürmüş, çok kafa adamlar diyor. Ama yemin törenine gelmezsen daha iyi dedi tören alanı pek düzenli değilmiş hemen görüşülmüyormuşta... Burada herkes birbirine benziyor gerek yok falan diyor. Dağıtım izninde Akçay a gelirim oraya gelirsin görüşürüz diyor. Ne yapacağıma karar veremiyorum.

yapacak bişey var mı?? askerlik bu eli mahkum yapacaklar işte bunu bilmek insanı daha da sıkıyor kızlar ya ben mi yanlış duydum haberlerde sabah bedelli askerliğin yeniden çıkacağını ve kısa dönemlerede bi uygulama getireleceğini iş yerimde benim gibi nişanlısını askere gönderen bi arkadaşım var o da söyledi :26:

evet chp böyle bir yasa taslağı sunacakmış kısa dönemler 3 ay inmesiyle ilgili ama kabul görmez nasılsa o yüzden dikkatimi vermedim bile... :19:

yapacak bişey var mı?? askerlik bu eli mahkum yapacaklar işte bunu bilmek insanı daha da sıkıyor kızlar ya ben mi yanlış duydum haberlerde sabah bedelli askerliğin yeniden çıkacağını ve kısa dönemlerede bi uygulama getireleceğini iş yerimde benim gibi nişanlısını askere gönderen bi arkadaşım var o da söyledi :26:

Erkek arkadaşım da söyledi aynı şeyi, nerden duyduysa?
İnternette o kadar haber sitesi gezdim bir bilgiye rastlayamadım ama.. :44:

Erkek arkadaşım da söyledi aynı şeyi, nerden duyduysa?
İnternette o kadar haber sitesi gezdim bir bilgiye rastlayamadım ama.. :44:

Ben dün TV de izledim ama sadece önerge vereceler daha bir çalışma yok ne yazık ki :19:

Ben dün TV de izledim ama sadece önerge vereceler daha bir çalışma yok ne yazık ki :19:

Evet onu bende gördüm, ama erkek arkadaşım başbakanın bu konuda açıklaması olduğunu duyduğunu söyleyince onu arattırdı..
Baktım yok, birşey kulaktan kulağa gelene kadar çok anlam değiştirir.
Bende birşey yapacaklarını zannetmiyorum, yapılacaksa bile pat diye olmayacağı belli.. :ssz:

Son düzenleme:
evet chp böyle bir yasa taslağı sunacakmış kısa dönemler 3 ay inmesiyle ilgili ama kabul görmez nasılsa o yüzden dikkatimi vermedim bile... :19:

valla bişey söyleyeyimmi hani şu uzun dönemler 12 aya indi ya bizim askerlerimiz daha gitmemişti o zamanlar nişanlıma demiştim ki kısa dönemler gittikten sonra kısalcak içime öyle bi his doğuyo demiştim ki bu his hala var hani hislerimde hep çıkarı rüyalarımda bu sabah bunu duyunca bidaha tırstım kendimden :D inşallah kızlar Ocakta gelmiş olurlar düşünsenize 2 ay sonraaa:16:

Evet onu bende gördüm, ama erkek arkadaşım başbakanın bu konuda açıklaması olduğu..
Baktım yok, birşey kulaktan kulağa gelene kadar çok anlam değiştirir.
Bende birşey yapacaklarını zannetmiyorum, yapılacaksa bile pat diye olmayacağı belli.. :ssz:

Eşim askerlikle bile ilgili şeyleri hep bana soruyor. Burada çok fazla hurafe dolaşıyor hiçbirine inanamıyorum diyor. Fazla ümitlenmiyorum gerçi bizimkiler yetişemez diye düşünüyorum.

Kızlar durumumu çoğunuz biliyosunuz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz yanına görmeye bana akıl verin çok arada kaldım

cnm sabah konuştum baş komutanla birebir konuşmuş manisayla kıbrıs arası 1600 km'den az olduğu için 2 gün yol izni veriliyormuş ama şimdiden bilet almayın çünkü dağıtım günleri değişebilir ilk defa bu kdr çok kıbrısa giden var ona göre düzenleme yapılacak son haftaya kadar kafanıza göre hareket etmeyin size haber verilecek demiş :26:

Canım çok sağ ol.. Ama son hafta da bilet kalmaz ki herkes bir anda yığılacak.. Neyse bakalım elbet bir yolu bulunur o kadar asker var elbet uçak seferleri de göz önünde bulundurulur geç kalırlarsa filan.. canım çok teşekkür ediyorum tekrardan sayende anlamış olduk karışıklığın sebebini..

Kızlar durumumu çoğunuz biliyosunuz benim yerimde olsaydınız gider miydiniz yanına görmeye bana akıl verin çok arada kaldım

Eğer sizi sevdiğine eminseniz küçük bir sürpriz aranızın düzelmesi adına fena olmaz. Ama bu konuyu siz daha iyi bilirsiniz. Boşuna onca yolu gitmek var.

Aynen, bende yetişemeyeceğini düşünüyorum.
Keşke olsa.. :31:

Keşke yaa... Bu kış zor bir kış olacak :14:

Canım yol ıznı askerın yasadıgı yerın uzaklıgına gore degısıyor.Yani ıstanbulda yasayıpta balıkesırde askerlıgını yapan bırıne tutupda 3 gun veremezler.Bız acemılıgı ankarada yaptık.Usta bırlık kıbrıs.yasadıgı yer ızmır.3 gun yol ıznı verılıyor.9 gun ızın kullandık toplamda 12 gun kullanmıs oldu.3 gun bedavadan gıbı bsy .)) Kıbrıs'a herkes ucakla gıdemeyeblır.mersınden gecmek zorunda ozaman asker.Sonucta ada orası miller var turkıye ıle arasında bakınca.bunları da dusunerek yani dogl olarak 3 gun verıyorlar.ama ben kafalarına gore nasıl degıstrmısler ordakı komutanlar anlamadım :S:S

Anladım canım... Sizin ki iyiymiş ne güzel :) Yani İstanbul'dan da Kıbrıs'a 3 gün olması gerekiyor diye düşündük bizde... İnternette de o km hesabını bulamadık bir türlü... Herhalde çok asker gideceği için böyle bir karışıklık oldu. İlk günden beri bir karışıklığın içine girdiler zaten askerliğin gerginliği ayrı bir de bunlara kafa yoruyor orada... Neyse artık yapacak bir şey yok... Yaşayarak göreceğiz neler olacak...

şuan kıbrıstamı askerın ? İnşallah çözülür canım en kısa surede.Sistem karmakarısık zaten düzgün birşey yok ki askeriyede.Gerçekten de kıbrıs askerleri cogaldı.1 yıl once bu kadar yoktu :9:

Anladım canım... Sizin ki iyiymiş ne güzel :) Yani İstanbul'dan da Kıbrıs'a 3 gün olması gerekiyor diye düşündük bizde... İnternette de o km hesabını bulamadık bir türlü... Herhalde çok asker gideceği için böyle bir karışıklık oldu. İlk günden beri bir karışıklığın içine girdiler zaten askerliğin gerginliği ayrı bir de bunlara kafa yoruyor orada... Neyse artık yapacak bir şey yok... Yaşayarak göreceğiz neler olacak...

Eşimin acemiliği de usta birliği de Manisa'da. Yol izni olur mu ki :26:

Back