355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yanlızlık çok yoğn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnde kızlar bari ailem yanımda olsaydı sabh o akşam o hep oydu iş çıkışıma mutlaka gelirdi.........

coğrafya bölümü bitirdim şimdi öğretmenlik için formasyon almam lazım bakalım canım yarın ales açıklanıcak sonra başvuru filan sıkıntılı bir dönem gelicek üstüne birde

kızlar 347. dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:

canım cok mantıklı vallahı yapalım bende duunuyordum.. Bi topiğde vardı Rahatsız olmazlarsa ıse bızde oyle yapalımm ŞAFAK matık ama bızımkı hergece attıraalan şafaaklarınn yanındaa birdee Nerede asker nereye gıtceek olcagnıda yazalım .. 00.00 da yayınlarız mesela örnek Kısa dönemm asker yarenleri DEAM ŞAfaak 150 acemi birligi manisa merkez usta Kıbrıs yazalımm hem daha bıı topplanırz ŞAFAK matigi her gece 00.00 da attırabılırım duzenleyıp 1 kısı attırsın kı karışmasınn yda ıstedgnz bı kişide hergn duzenleyıp attırabılır ısımlerı alıpp fark etmez gonullu yapabılırım :26:

coğrafya bölümü bitirdim şimdi öğretmenlik için formasyon almam lazım bakalım canım yarın ales açıklanıcak sonra başvuru filan sıkıntılı bir dönem gelicek üstüne birde

Allah yardımcın olsun canm ( bilirim zordur bn mühendisim iş güvenliği uzmanlığı sınavım var ve düzgünce çalışamıorm bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…