151 gün sonra burayı ve sizleri burada görmekk istiorm duygular heyecanlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar askerlerimiz gelince kopmayalım hemen yeni bi sohbet topiği açalımmm nişan düğün bebek evimizzz :))) heşyeden bahsedelimmm olur mu o ünler acabaaa
Gelsinlerrr topigin ısmıde 353 . Dönem Yarenler şimdide Dügün Nişan Bebek Ev telaşındalar dıe bı yer açarız
bu arada tubanın sevdiceği evne dönmüş dün:26::26:
evet ayy çok heyecanlı
Evet tatlımm duydum cok mutlu oldum cook Darısı bızmkılern basna
kesınlıklee
tabiki ama sağlıkla buruk bişey olmalı hem üzüntü hem sevnçç ailesi demş bari yemn törenine kadar kalabilseydi:26::26:
kıyamam cocugun elındemı ıns brn once duzelır :26:
aynen yani ailesnn düşüncesi çok saçma demeişler sağlık olsn öyle demşler
çok geçmiş olsun...tuğba ile barışmışlar mı peki? :26:
kızlar öğlen ameliyatımız vardı sevgilim aradı açtım hemen kapatmam lazım dedim merak etmesin diye zar zor açtım kızdı telefonu yüzüme kapattı
çok geçmiş olsun...tuğba ile barışmışlar mı peki? :26:
kızlar öğlen ameliyatımız vardı sevgilim aradı açtım hemen kapatmam lazım dedim merak etmesin diye zar zor açtım kızdı telefonu yüzüme kapattı
ne kadar çok kıbrısa gönderen var. Tekirdağa giden hiç yok sayfada...
Yakında cocuk kenndını pskljk olrk toplasın barışırlar durum onu gosterıoo
Cnm anlaması lazım amelyat bu
Gelsinlerrr topigin ısmıde 353 . Dönem Yarenler şimdide Dügün Nişan Bebek Ev telaşındalar dıe bı yer açarız
kızlar Tubanın askeri için üzüldüm yahuu tamam bi anlamda askerliği bitti geldi evine döndü ama sağlıkta gitti( aileside yuh yani yemin törenine kadar dursaymış ne demek sanki çocuk dayanamadı pes etti geldi gibi olmuş :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?