hadi ya ne ameliyatı geçmiş olsun .... keşke durumu açıklasaydn
Resul Dindar - Kendine İyi Bak - YouTube
kızlar cnm çok sıkkınhastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. gidişi geçen haftada gitti.... bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki ve 3. gidişi
resul dindar - kendine iyi bak - youtube
kızlar cnm çok sıkkınHastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. Gidişi geçen haftada gitti.... Bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi Sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki Ve 3. Gidişi
kızlar 347. Dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:
kızlar 347. dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:
Resul Dindar - Kendine İyi Bak - YouTube
kızlar cnm çok sıkkınhastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. gidişi geçen haftada gitti.... bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki ve 3. gidişi
canım birşey diyim mi hemşire bilerek böyle sesli sesli de gülmüş olabilir war öyle manyak tipler çünkü
Niye gidiyor ki hastaneye? Nesi var?
Öyle insanlar da her yerde olabiliyor ama canım. Çok kafana takma derim. Zaten 8 gün kaldı.
canım birşey diyim mi hemşire bilerek böyle sesli sesli de gülmüş olabilir war öyle manyak tipler çünkü
insan yinede sinirleniyo herkesin etrafında cıvık insanlar var ama buna fırsat vermemek gerekiyo bence şimdi kendimi koyuyorum yerine benim tahammülll edemediğim şeylerdirrr
ya çatlar insan arayamıorm da bidaha
sıkma canını sennn sonuçta o senin ve sen ona güveniyosun sana yanlış bişeyde yapmazdiş temziliği bahane olmuş evet ama bunaldığı içindir kaçmaya sebeb öyle düşünn hiç sıkma canınıııı gelicek yakında zatenn ve hep sende kalacak :)) gelsin o sende ağzını burnunu kırarsın ödeşirsiniz
kızlar o değilde bi haftasonu daha geliyor tamam zaman geçsin ona itirazım yok ama h. içi işte hadi öyle böyle geçiyor zaman ama h.sonu tık olmuyo
insan yinede sinirleniyo herkesin etrafında cıvık insanlar var ama buna fırsat vermemek gerekiyo bence şimdi kendimi koyuyorum yerine benim tahammülll edemediğim şeylerdirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?