evett gördüm çok güzel olmuş yapalım da nası yacaz ki :26:
canım konuyu ilk açtığın yere normal şekilde yazılacak galiba onların konu sahibinden öğrensene bi konu sahibimiz olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett gördüm çok güzel olmuş yapalım da nası yacaz ki :26:
ya ona kapılırsa orada can sıkıntısından![]()
canım benim hayır yaaaa öyle düşünme sence senin sevgilinin öyle bi kızla ne işi olabilirkiii????????
kızlarrr iyi akşamlar :) nasılsınız![]()
ii akşamlar canm ii diilm valla özlem kıskançlık offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
yanlızlık çok yoğn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnde kızlarbari ailem yanımda olsaydı sabh o akşam o hep oydu iş çıkışıma mutlaka gelirdi.........
ailenden ayrı mı yaşıyorsun tatlımhangi şehirdesin
![]()
evet canım adanadayım.. çalışıorm işim sebebiyle buradayım sen ?
kıyamma nasıl üst üste gelmiş herşey çok şükür birşey olamamış canım allah korumuş![]()
ben izmirliyim canım ama 4 senedir afyondaydım üniversite okudum haziranda geldim şimdilik burdayım sınav sonucu bekliyorum her an gidebilirim yine formasyon almak için(
kızlarrr iyi akşamlar :) nasılsınız![]()
kızlar 347. dönemlerin topiğinde gördüm liste yapılmış isim ve askerlerin nereye gittiği kısa uzun dönem olduğu bizde yapsak ya?:26:
coğrafya bölümü bitirdim şimdi öğretmenlik için formasyon almam lazımbakalım canım yarın ales açıklanıcak sonra başvuru filan sıkıntılı bir dönem gelicek üstüne birde
![]()